سقوط ناگهانی بیت کوین بعد از انتشار فقط یک عکس!
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/3کد خبر 14023101517
این تصویر هشداردهنده که ابرهای عظیم از دود تیره در نزدیکی ساختمان نمادین که به عنوان مقر وزارت دفاع ایالات متحده (DOD) عمل می کند را نشان می دهد، به طور گسترده توسط حساب های کاربری متعدد در سایت میکروبلاگینگ توییتر پخش شد..
به گزارش برنا؛ بیت کوین، بزرگترین دارایی ارز دیجیتال جهان بر اساس ارزش بازار، پس از انتشار تصویری که انفجاری جعلی را در نزدیکی پنتاگون نشان می دهد و احتمالا با هوش مصنوعی (AI) ایجاد شده و در فضای مجازی منتشر شده است، سقوطی ناگهانی را تجربه کرد..
از جمله کسانی که این تصویر را منتشر کردند، حساب توییتر رسانه دولتی روسیه، راشاتودی بود که بیش از سه میلیون دنبال کننده دارد..
این تصویر همچنین توسط یک حساب کاربری تایید شده توییتر به نام BloombergFeed به اشتراک گذاشته شده است..
راشاتودی، توییت خود را که حاوی عکس مذکور بود حذف کرد در حالی که توییتر حساب BloombergFeed را تعلیق کرد..
اوایل روز دوشنبه تصویری که ظاهرا توسط هوش مصنوعی تولید شده بود انفجاری ساختگی را در نزدیکی پنتاگون ایالات متحده نشان داد..
این خبر توسط رسانه دولتی روسیه، راشاتودی در توییتر به اشتراک گذاشته شد که به انتشار آن کمک کرد..
این تصویر ظاهرا حملات 11 سپتامبر را به مردم یادآوری کرد و اعتماد سرمایه گذاران را تحت تاثیر قرار داد زیرا باعث فروش وحشتناک فوری همچنین زیان بیش از هفت درصدی داوجونز و افت 4/5 درصدی در بازگشت سرمایه بین المللی مورگان استنلی (MSCI) شد..
این تصویر که اداره آتش نشانی شهرستان آرلینگتون، جعلی بودن آن را چند دقیقه پس از انتشار آنلاین تایید کرد، تاثیر گسترده ای بر بازار سهام و ارزهای دیجیتال نداشت..
حساب توییتر رسمی آتش نشانی آرلینگتون و خدمات پزشکی اضطراری (EMS) تصریح کرد: هیچ انفجار یا حادثه ای در یا نزدیک منطقه پنتاگون رخ نداده است و هیچ خطر یا خطر فوری برای مردم وجود ندارد..
این عکس حدود ساعت 10 و 6 دقیقه صبح روز دوشنبه به وقت شرقی در توییتر پخش شد و تنها چهار دقیقه بعد، در ساعت 10 و 10 دقیقه صبح، بازارها واکنش نشان دادند و شاهد روند نزولی بودند..
شاخص های سهام ایالات متحده آسیب جزئی را متحمل شدند اما پس از تایید مقامات مبنی بر جعلی بودن آن، به سرعت بهبود یافتند..
بیت کوین، اولین دارایی رمزنگاری جهان نیز دچار سقوط ناگهانی شد و با انتشار این عکس به 26 هزار و 500 دلار کاهش یافت با این حال، اولین ارز دیجیتال به سرعت افزایش یافت و چند دقیقه بعد به 26 هزار و 882 دلار معامله شد..
در حالی که تایید نشده است که تصویر منتشر شده با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ایجاد شده است یا خیر اما دارای علائم بارز تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی است..
واژه شناسی این خبر (وزارت دفاع):
وزارت دفاع که سابقاً در برخی کشورها از آن با عنوان وزارت جنگ نیز نام برده می شد عنوانی است که امروزه در کشورها برای وزارت خانه مسیول امور نظامی به کار برده می شود.
معمولاً این وزارت توسط وزیر دفاع یا دبیر دفاع اداره می شود که مسیولیت مدیریت و نظارت بر کل نیروی نظامی را برعهده دارد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (عکس):
عَکس (عربی) یا فوتوگراف (به انگلیسی : Photograph ) گونه ای تصویر است که بر اثر تابش نور بر یک سطح حساس به نور (معمولاً فیلم عکاسی یا یک تصویرساز الکترونیکی مانند دستگاه جفت کننده بار یا تراشهٔ سیموس (به انگلیسی : CMOS ) به دست می آید. بیشتر فرتورها با استفاده از دوربین آنالوگ گرفته می شوند. دوربین آنالوگ از لنز برای واضح سازی طول موج های مرییِ نور در بازتولیدی که برای چشمان انسان دیدنی باشد استفاده می کند. فرایند ساخت فرتور را عکاسی می گویند. نخستین فرتور در سال ۱۸۲۶ یا ۱۸۲۷ م. به دست ژوزف نیسه فور نیپس ثبت شد. واژه فوتوگراف در سال ۱۸۳۹ توسط سر جان هرشل ابداع شده است و برگرفته از یونانی (φῶς (phos به معنای «نور، درخشش، روشنایی» و (γραφή (Graphê به معنی «نگارش، نوشتن» با هم به معنی «نگارش با پرتو» است. نباید عکس (فرتور) را با تصویر (انگاره) اشتباه بگیریم؛ عکس (جز) نام دسته ای از تصویرها (کل) است.
اولین عکس دایمی، یک کپی حکاکی شده در معرض تماس، در سال ۱۸۲۲ با استفاده از فرایند « هلیوگرافی » مبتنی بر قیر ساخته شده توسط ژوزف نیسه فور نیپس ساخته شده است. اولین عکس های یک صحنه در دنیای واقعی، که با استفاده از یک تاریک خانه ساخته شده است، چند سال بعد دنبال شد، اما روند Niepp به اندازه کافی حساس نبود که برای آن برنامه کاربردی باشد: قرار گرفتن در معرض دوربین برای ساعت ها یا روزها طول می کشد. در سال ۱۸۲۹، نیپس با لویی داگر مشارکت کرد تا روشی مشابه اما حساس تر و بهبود یافته را انجام دهند. پس از مرگ نیپس در سال ۱۸۳۳، داگور روی گزینه های مبتنی بر هالید نقره متمرکز شد. وی یک ورق مس با روکش نقره را در معرض بخار ید قرار داد و لایه ای از یدید نقره حساس به نور ایجاد کرد. برای چند دقیقه آن را در دوربین قرار داد. تصویر پنهان نامریی حاصل را در معرض دید با دود جیوه ایجاد کرد. سپس بشقاب را در یک محلول نمک داغ شست تا یدید نقره باقی مانده از آن خارج شود و این کار را سریع انجام داد. وی، این نخستین روند عملی برای ساختن عکس با دوربین را با بهره گیری از نام خودش داگریوتایپ نام گذاری کرد. وجود آن در ۷ ژانویه ۱۸۳۹ به جهانیان اعلام شد، اما جزییات کار تا ۱۹ اوت علنی نشد. مخترعین دیگر به زودی پیشرفت هایی را انجام دادند که مدت زمان قرار گرفتن در معرض مورد نیاز را از چند دقیقه به چند ثانیه کاهش داد و این امر باعث شد که عکاسی پرتره واقعاً کاربردی و بسیار پرطرفدار باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
تصویر جعلی باعث سقوط ناگهانی بیت کوین شد؟
1402/3/2
ایسنا نوشت:بیت کوین، بزرگترین دارایی ارز دیجیتال جهان بر اساس ارزش بازار، پس از انتشار تصویری که انفجاری جعلی را در نزدیکی پنتاگون نشان می دهد و احتمالا با هوش مصنوعی (AI) ایجاد شده و در فضای مجازی منتشر شده است، سقوطی ناگهانی را تجربه کرد.. این تصویر هشداردهنده که ابرهای عظیم از دود تیره در نزدیکی ساختمان نمادین که بهعنوان مقر وزارت دفاع ایالات متحده (DOD) عمل می کند را نشان می دهد، بهطور گسترده توسط حساب های کاربری متعدد در سایت میکروبلاگینگ توییتر پخش شد.. از جمله کسانی که این تصویر را منتشر کردند، حساب توییتر رسانه دولتی روسیه، راشاتودی بود که بیش از سه میلیون دنبال کننده دارد..این تصویر همچنین توسط یک حساب کاربری تایید شده توییتر به نام BloombergFeed به اشتراک گذاشته شده است.. راشاتودی، ...