«سوران» به زودی آماده نمایش می شود
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/3کد خبر 14023104220
سریال سوران قصه مبارزات مردم کُرد در اواخر دهه 50 را روایت می کند و این روزها مراحل پس تولید را پشت سر می گذارد..
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با انجام مراحل فنی سریال «سوران» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه کنندگی مجتبی فرآورده، از لوگوی این اثر با طرحی از حمید قدسی رونمایی شد..
همچنین ساخت تیزر لوگوموشن این سریال برعهده حسام حاجی پور بوده است..
این سریال 18 قسمتی به نویسندگی عباس ریاحی که دومین اثر اقتباسی مرکز سریال سوره محسوب می شود، در مرحله پس تولید به سر می برد تا به زودی آماده نمایش شود..
بدین ترتیب عماد خدابخش تدوین «سوران» را برعهده دارد و به صورت همزمان صداگذاری سریال نیز توسط آرش قاسمی در حال انجام است..
واژه شناسی این خبر (قصه):
داستان ، حکایت، قصه، نقل، روایت یا مَتَل، به نثر یا نظمی گفته می شود که روایتی تخیّلی در آن نقل می شود. داستان شامل انواع رمان ، داستان کوتاه و داستانک می شود. از ابر متن ها هم در داستان های امروزی استفاده می شود. داستان یکی از انواع ادبی است؛ شامل آثاری که از تخیّل نویسنده خلق می شوند و حوادث و شخصیت های آن می توانند واقعی نباشند.
داستان های عامیانه و افسانه های درون آن ها هیچگاه به عنوان مدرکِ قابل استناد استفاده نمی شوند، اغلب آن ها بسته به فرهنگ شکل گرفته در آن منطقه دستخوش تغیراتی هم از لحاظ زبانی و لهجه و هم از لحاظ ساختار می شوند، در این میان تنها چیزی که دست نخورده باقی می ماند ریشهٔ تاریخی داستان عامیانه است، نام داستان عامیانه اولین بار توسط بانویی به نام مادام دالنویی در اواخر قرن هفدهم مصطلح گردید، بسیاری از داستان های عامیانه، تاریخی افزون بر یکصد ساله دارند که به نظر می رسد با تغییرات، در فرهنگ های مختلف جهان همراه بوده اند، بررسی و یافتن تاریخِ ایجاد داستان های عامیانه با توجه به اینکه تنها فُرم ها و شکل های ادبی باقی می مانند، کاری محال و تقریباً غیرممکن است، با این حال به گفتهٔ محققان در دانشگاه های دورهام و لیسبون ، ممکن است ریشهٔ اصلی داستان های عامینهٔ امروزی به هزاران سال پیش نیز بازگردد، داستان های عامیانه در رده های مختلفی طبقه بندی می شوند و در این مورد سیستم طبقه بندی آرنه تامپسون و آنالایز مورفولوژیک از ولادیمیر پراپ قابل توجه هستند
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)