صهیونیست ها از همگرایی ایران با مصر و عربستان هراس دارند
به نقل از خبرگزاری موج1402/3/3کد خبر 1402310614
رئیس سابق موساد در کنفرانس امنیتی هرتزلیا گفت: نزدیک شدن ایران و کشورهای منطقه، به ویژه عربستان سعودی و مصر، جایگاه اسرائیل را به عنوان یکی از قدرت های خاورمیانه تهدید خواهد کرد..
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، تامیر پاردو، رئیس پیشین دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی موساد، در سخنانی در کنفرانس امنیتی هرتزلیا، نسبت به نزدیک شدن ایران و کشورهای منطقه به ویژه عربستان سعودی و مصر هشدار داد..
پاردو در ادامه سخنان خود، تفرقه داخلی را بزرگ ترین تهدید برای رژیم صهیونیستی دانست..
وی افزود: اخیراً دیدیم که عربستان سعودی به ایران نزدیک شد و گفتگوهایی با امارات درجریان است و شاهد روابط برخی کشورها با سوریه و امارات و اردن و اکنون با مصر هستیم..
پاردو اضافه کرد: بزرگترین تهدید برای «اسرائیل»، تفرقه و گسست داخلی است و پس از انتخابات اخیر، باندی تشکیل شد که تلاش می کند اسرائیل را بر خلاف جهت آرمان های صهیونیسم اداره کند..
وی با اشاره به تداوم اعتراضات اپوزیسیون علیه کابینه نتانیاهو گفت: هنگامی که به آنچه پنج ماه پیش اتفاق افتاد نگاه می کنیم، می بینیم که بزرگترین شکست «اسرائیل» در صحنه بین الملل رقم خورده است..
رئیس سابق موساد ادامه داد: «اسرائیل» به سوی خودکامگی پیش می روند و این نه به خاطر آنکه اکثریت خواستار آن هستند بلکه به این دلیل است که یکی دارد با سیستم سیاسی بازی می کند. پیشتر نیز «یائیر لاپید» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی درباره هرگونه نزدیکی بین ایران و مصر به کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم هشدار داده بود و در توییتی نوشت: نزدیکی مصر و ایران با منافع ما در منطقه در تضاد است..
واژه شناسی این خبر (عربستان):
عربستان سعودی بزرگترین کشور غرب آسیا و زادگاه دین اسلام و محل رخ دادن بسیاری از وقایع تاریخی صدر اسلام است. شهرها و مکان های مقدس مسلمانان : مکه ، کعبه ، مسجد الحرام ، مدینه ، مسجد النبی و بقیع در این کشور قرار دارد. تمام دوران زندگی حضرت محمد(ص) در این سرزمین گذشته و مرقد وی همراه با ۴ امام شیعیان : امام حسن(ع) ، امام سجاد(ع) ، امام باقر(ع) و امام صادق(ع) و بسیاری از صحابه و تابعین در آنجا قرار دارد. بیشتر ساکنان این کشور سنی مذهب هستند و شیعیان به صورت اقلیت در این کشور زندگی می کنند. شیعیان در این کشور به سبب سیاست های خاص مذهبی حکومت سعودی در شرایط سختی به سر می برند و علی رغم همه تلاش های صورت گرفته هنوز وضع آنان بهبودی نیافته است.
عربستان بزرگترین کشور از نظر وسعت در خاورمیانه و شبه جزیره عربستان است. عربستان سعودی دو میلیون و ۱۴۹هزار کیلومتر مربع وسعت دارد. مساحت این کشور حدود ۸۵ درصد شبه جزیره عربستان را تشکیل می دهد. عربستان از غرب به دریای سرخ و از شرق به خلیج فارس محدود است. عربستان در شمال غرب با اردن ، و از طریق خلیج عقبه با مصر و فلسطین اشغالی ، در شمال و شمال شرق با عراق ، از شرق با کویت ، قطر ، بحرین و امارات متحده عربی ، از جنوب شرق با عمان و از جنوب با یمن همسایه است. [ نیازمند منبع ]
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (مصر):
مصر کشوری مسلمان نشین در شمال شرقی آفریقا به پایتختی قاهره با اقلیتی از شیعیان است. این سرزمین در سال ۲۰ق به فرماندهی عمرو بن عاص فتح شد. حضور برخی از یاران امام علی(ع) از جمله ابوذر غفاری ، ابوایوب انصاری و مقداد بن اسود در فتح مصر، آغاز حضور فرهنگ شیعه در مصر دانسته شده است. شیعیان اسماعیلی ، از سال ۳۵۸ق به مدت دو قرن در مصر حاکم بوده و آثار فراوانی از آنان بر جای مانده است؛ از جمله شهر قاهره که در زمان فاطمیان بنا نهاده شده و مسجد جامع الازهر. افزودن « حی علی خیر العمل » به اذان و برگزاری عزاداری عاشورا ، از دیگر اقدامات فاطمیان در مصر بوده است. گرایش به اهل بیت ، امروزه در جامعه مصر دیده می شود، تا آنجا که محبت به اهل بیت در میان صوفیان مصر، ضروری و بغض اهل بیت، به منزله انحراف از دین تلقی می شود.
مزارها و مقام های منسوب به اهل بیت و امامزادگان در مصر از جمله مقام رأس الحسین ، مقام حضرت زینب و مقبره سیده نفیسه ، از جمله زیارتگاه هایی است که مورد توجه مصریان است. بنابر برخی گزارش ها، شیعیان امروزه در مصر تحت فشارند و از آزادی مذهبی برخوردار نیستند و از حقوق خود محروم می شوند. تأسیس دارالتقریب در مصر توسط عالمان اهل سنت و شیعه در سال ۱۹۴۷ میلادی، راه را برای به رسمیت شناخته شدن شیعیان از سوی اهل سنت و به ویژه در کشور مصر باز کرد؛ اما با وقوع انقلاب اسلامی در ایران و اختلافات دو کشور ایران و مصر درباره فلسطین ، فشارها بر شیعیان هم افزایش یافت و موسسات فرهنگی مانند جمعیت آل البیت تعطیل شد.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (موساد):
سازمان اطلاعات و عملیات ویژه ( موساد ) (به عبری : המוסד למודיעם ) نام سازمان اطلاعاتی خارجی اسراییل است که خنثی سازی فعالیت های علیه اسراییل از اقدامات این سازمان مخفی است. این سازمان در فعالیت های خود جنبه مخفیانه کار کردن را رعایت می نماید. در رابطه با موضوعات مختلفی که توسط این سازمان مورد رسیدگی قرار می گیرد، می توان از روابط مخفیانه ای که کمک زیادی به بستن پیمان های صلح بین اسراییل و کشورهای مصر و اردن داشته است، قضیه اسرا و مفقودین، تکنولوژی ، پژوهش و تحقیق نام برد. این سازمان یکی از سازمان های سه گانه اطلاعاتی اسراییل به همراه شاباک و امان می باشد.
این سازمان در اول آوریل سال ۱۹۵۱ تشکیل شد. موساد توسط نخست وزیر وقت اسراییل ، داوید بن گوریون تأسیس شد. او هدف آن را این گونه اعلام کرد:
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
برنامه ریزی ریاض و مسکو برای گسترش سرمایه گذاری های مشترک
1402/3/9
معاون وزیر صنعت روسیه با بیان اینکه کشورش به دنبال متنوع ساختن شرکای تجاری خویش است، گفت:روابط تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری و صنعتی بین روسیه و عربستان سعودی گسترش می یابد.به گزارش گروه اقتصاد بین الملل ایران اکونومیست،الکسی گروزدف ، معاون وزیر صنعت روسیه با تمجید از روابط مسکو-ریاض تاکید کرد که چشم انداز گسترده ای برای همکاری بین دو طرف در زمینه های مختلف وجود دارد. این مقام مسئول در حاشیه نمایشگاه تازه ترین فناوری های شرکت های روسی در ریاض در گفت وگو با روسیا الیوم در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود برنامه هایی برای ایجاد ائتلاف ها و شراکت ها بین روسیه و عربستان سعودی در پروژه های سرمایه گذاری مشترک گفت: مطمئنا بله، اما بخش تجاری، رازداری را در کار خود ترجیح می دهد. گروزدف افزود: بنابراین ما به ...
وضعیت صادرات نفت و پتروشیمی از دیدگاه فعالان بخش خصوصی1402/3/9
فعالان بخش خصوصی حوزه انرژی در هفتمین همایشراهکار های افزایش سهم بخش خصوصی در بازار های بین المللی انرژیبه بیان موانع موجود صادرات و میزان فروش و تولید نفت و پتروشیمی و مقایسه آن با سال های گذشته پرداختند و بر افزایش تولید و توسعه و مهار تورم تاکید کردند. به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از میزان، هفتمین همایشراهکار های افزایش سهم بخش خصوصی در بازار های بین المللی انرژیعصر روز جمعه 29 اردیبهشت ماه با حضور انجمن ها و اتحادیه های حوزه نفت و پتروشیمی و جمعی از کنشگران این حوزه در سالن همایش های نمایشگاه بین المللی برگزار شد. وضعیت صادرات نفت و پتروشیمی در سال گذشته ضعیف بوده است در این همایش ابتدا سخنگوی اتحادیه اوپکس وضعیت صادرات نفت و پتروشیمی کشور در سال گذشته را تشریح کرد.سید حمید حسینی با ...
بهترین راهکار مقابله با کم آبی مدیریت مصرف و رعایت الگوی تعیین شده است1402/3/10
مدیرعامل آبفای استان قزوین گفت: تنها راهکار مقابله با بحران کم آبی و خشکسالی رعایت الگو و مدیریت مصرف توسط همه مردم است.به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا از قزوین؛همایش ائمه جماعات سراسر استان قزوین با موضوع مدیریت مصرف آب و برق و عبور موفقیت آمیز از دوران اوج مصرف تابستان عصر سه شنبه با حضور موتابها مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی، مسعود خواجه وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق، داراب بیرنوندی مدیرعامل آبفا، اوجاقی مدیر برق منطقه ای زنجان، صباغیان مدیرتولید نیروگاه شهید رجایی، محجوب معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان و حجت الاسلام محمدی دبیر فرهنگی صنعت آب و برق استان در نیروگاه شهید رجایی قزوین برگزار شد. داراب بیرنوندی در این نشست گفت: کشور ما از مناطق خشک و کم بارش است و در حالی که ...
با این میوه تابستانی فشارخون و ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید1402/3/10
بهداشت نیوز نوشت: تحقیقات جدید نشان می دهد که هندوانه ممکن است حتی بیشتر از آنچه قبلا تصور می شد مغذی باشد و همچنین می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.محققان دریافتند که شرکت کنندگان در مطالعه که هندوانه بیشتری می خوردند، مواد مغذی ضروری از جمله فیبر، پتاسیم و ویتامین C بیشتری دریافت می کردند.هندوانه همچنین می تواند به بهبود هیدراتاسیون و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. بر اساس مطالعه جدید، خوردن هندوانه در واقع می تواند به افزایش مصرف کل مواد مغذی و کیفیت رژیم غذایی کمک کند. نویسندگان این مطالعه داده های حاصل از بررسی ملی سلامت و تغذیه را در دوره های 2003-2018 تجزیه و تحلیل کردند.آنها دریافتند افرادی که هندوانه مصرف می کنند، مواد مغذی ضروری از جمله فیبر غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ...
سردرگمی محافل صهیونیستی درباره حادثه غرق شدن قایق حامل ماموران موساد1402/3/9
رسانه های صهیونیستی همچنان ابهاماتی را در رابطه با چرایی غرق شدن قایق حامل 20 افسر اطلاعاتی موساد در شمال ایتالیا مطرح می کنند.به گزارش سایت عبری زبان خبرگزاری تسنیم ، شبکه 12 تلویزیون رژیم در گزارشی خبر داد، حادثه مرگ یک افسر 54 ساله سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل موساد که به همراه شمار دیگری از افسران موساد سوار قایقی تفریحی در شمال ایتالیا بودند، همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.به گزارش این رسانه عبری زبان، افسر مذکور که اداره نظامی نظارت بر مطبوعات اجازه افشای نام و مشخصاتش را نمی دهد، به همراه 20 افسر دیگر که نیمی از آنها اسرائیلی و بقیه ایتالیایی بودند، سوار قایق سانحه دیده بودند.در ادامه این گزارش آمده است که یک هواپیمای نظامی به شکل اختصاصی برای بازگرداندن جسد افسر کشته شده و 10 همقطارش ...
رئیس اسبق موساد: امیدی به پیروزی بر غزه نیست1402/3/6
رئیس اسبق موساد اعتراف کرد تجربه 18 درگیری با نوار غزه طی 20 سال گذشته نشان می دهد که امیدی به موفقیت و پیروزی بر غزه وجود ندارد.به گزارش سایت عبری زبان خبرگزاری تسنیم ، شبطای شاویت رئیس اسبق موساد در یادداشتی که روزنامه معاریو منتشر شد، اعلام کرد، طی 20 سال گذشته اسرائیل 18 جنگ با نوار غزه داشت اما این پرسش همچنان باقی که چه هدف راهبردی از این درگیری ها محقق شد؟وی در این رابطه افزود: تنها چیزی که در مورد غزه می توان گفت، تحقق نظریه تفرقه بیانداز و حکومت کن است که بین نوار غزه و کرانه باختری و از طریق اختصاص پول های قطری به کرانه باختری و نوار غزه انجام گرفته است که به گفته نتانیاهو با اختلاف انداختن و تبعیض بین این دو منطقه مانع از شکل گیری دولت فلسطینی می شویم، با این حال نتانیاهو که صاحب این ...