صهیونیست ها استفاده نظامی از هوش مصنوعی را کلید زدند!
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/3کد خبر 1402311279
مقامات صهیونیست طی روزهای گذشته ضمن اعلام عمومی برنامه های خود برای استفاده نظامی از هوش مصنوعی، مدعی شدند که پیشرفت های عملیاتی نیز در این حوزه داشته اند..
گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا؛ مقامات وزارت دفاع رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده اند که قصد دارند تا خود را بدل به یکی از ابر قدرت های حوزه نظامی فناوری هوش مصنوعی بدل کنند؛ چرا که فناوری مذکور در جنگ های هوشمند آینده و تسهیل گیری تصمیم های رزمی بسیار موثر خواهد بود..
تشکیل یک ساختار سازمانی ویژه جهت توسعه فناوری های رباتیک و هوشمند نظامی همچنین تخصیص بودجه قابل قبول برای تحقیق و توسعه این بخش در سال جاری مورد توجه جدی مقامات رژیم موقت اسرائیل است، این سخنان توسط ایال ضمیر از فرماندهان بازنشسته ارتش اشغالگر قدس مطرح می شود..
این ژنرال بازنشسته صهیونیست در کنفراس هرتزلیا، درباره موضوع مذکور تصریح می کند: برخی هوش مصنوعی را انقلاب بعدی در تغییر چهره جنگ در میدان نبرد می دانند..
وی چت GPT (ترانسفورماتور مولد از پیش آماده شده) و AGI (هوش عمومی مصنوعی) را حوزه های یادگیری عمیق نامید که از سوی صنایع غیرنظامی مورد توجه قرار گرفته اند و در نهایت می توانند کاربردهای نظامی داشته باشند..
ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً از برخی سامانه های هوشمند مورد استفاده خود رونمایی کرده است..
این سازمان در سال 2021، اعلام کرد که از جیپ های نظارتی خودکار برای گشت زنی در مرز نوار غزه استفاده می کند..
سازمان صنایع هوافضای اسرائیل نیز در روزهای گذشته از یک زیردریایی خودکار جمع آوری اطلاعات رونمایی کرد و مدعی شد که این ابزار تاکنون هزاران ساعت عملیات انجام داده است..
ضمیر در ادامه تأکید می کند: مأموریت ما این است که رژیم موقت اسرائیل را به ابرقدرت هوش مصنوعی تبدیل کنیم و در رأس بازیگران اندک فعال در این حوزه قرار بگیریم..
دولت رژیم اشغالگر قدس تاکنون از بیان شفاف ارقام بودجه سالانه خود در این بخش خودداری کرده است..
واژه شناسی این خبر (رژیم صهیونیستی):
صهیونیسم جنبش سیاسیِ طرفدار بازگشت یهودیان به سرزمین فلسطین و ایجاد کشور اسراییل است. این جنبش در اواخر قرن نوزدهم توسط تیودور هرتسل بنیان نهاده شد و توانست با همکاری قدرت های جهانی، در سال ۱۹۴۸م کشور اسراییل را تأسیس کند. صهیونیست ها با وجود این که حدود ۵درصد از زمین های فلسطینیان را خریده بودند، در زمان اعلام موجودیت ۷۷درصد از اراضی فلسطین را به تصرف خود درآوردند. علما و مراجع تقلید شیعه در دوران های مختلف بر علیه صهیونیسم و اشغال فلسطین موضع گرفته اند.(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (فلسطین):
فلسطین کشور مسلمان و میزبان مسجد الاقصی است. کشور فلسطین با کشورهای لبنان ، اردن ، سوریه و مصر هم مرز است. پایتخت این کشور بیت المقدس است.
در طول تاریخ، سرزمین فلسطین محل سکونت مسلمانان ، مسیحیان و یهودیان بوده است. اعتقاد به یگانگی خدا ، با ورود حضرت ابراهیم(ع) به فلسطین آغاز شد. دین اسلام در زمان خلافت خلیفه دوم وارد فلسطین شد. پس از ورود اسلام به فلسطین، امویان ، عباسیان ، فاطمیان و عثمانیان بر این سرزمین مسلط بودند. پس از پیروزی مسیحیان بر مسلمانان در جنگ های صلیبی ، مدتی حکومت فلسطین در اختیار مسیحیان قرار گرفت؛ امّا پس از مدتی مسلمانان فلسطین را پس گرفتند.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (هوش مصنوعی):
هوش مصنوعی ( به انگلیسی : Artificial intelligence) (به اختصار : AI)، هوشی است که توسط ماشین ها ظهور پیدا می کند، در مقابل هوش طبیعی که توسط جانوران شامل انسان ها نمایش می یابد. کتاب های AI پیشرو، این شاخه را به عنوان شاخه مطالعه بر روی « عوامل هوشمند » تعریف می کنند: هر سامانه ای که محیط خود را درک کرده و کنش هایی را انجام می دهد که شانسش را در دستیابی به اهدافش بیشینه می سازد. برخی از منابع شناخته شده از اصطلاح «هوش مصنوعی» جهت توصیف ماشینی استفاده می کنند که عملکردهای «شناختی» را از روی ذهن انسان ها تقلید می کنند، همچون «یادگیری» و «حل مسیله»، با این حال این تعریف توسط محققان اصلی در زمینه AI رد شده است.
کاربردهای AI شامل موتور جستجو های پیشرفتهٔ وب (مثل گوگل )، سامانه توصیه گر (که توسط یوتیوب ، آمازون و نتلفیکس استفاده شده اند)، فهم زبان انسان ها (همچون سیری ،دستیار گوگل و الکسا)، خودروهای خودران (مثل تسلا )، تصمیم گیری خودکار و رقابت در بالاترین سطوح سامانه های بازی استراتژیک (همچون شطرنج و گو ). با بیشتر شدن توانایی ماشین ها، وظایفی که نیازمند «هوشمندی» هستند اغلب از تعریف AI برداشته می شود، پدیده ای که به آن اثر هوش مصنوعی گفته می شود. به عنوان مثال، فهم نوری کاراکتر را اغلب از چیزهایی که AI در نظر گرفته می شوند مستثنی می کنند، چرا که این فناوری تبدیل به فناوری عادی و روزمره ای شده است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)