ایران خودرو: همه خودروهای سایت بینالود را تا 2 هفته آینده تحویل مردم می دهیم
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/4کد خبر 14023114127
ایران خودرو در واکنش به خبر دپو محصولات این شرکت در سایت بینالود خراسان رضوی اعلام کرد: همه خودروهای موجود تا 2 هفته آینده به دست مشتری ها خواهد رسید..
به گزارش ایران اکونومیست، پس از انتشار خبری با تیتر <<دپوی محصولات یکی از خودروسازان بزرگ به بهانه نبود قطعه/ خودروهای پارس و هایما در بینالود انبار شد>> در ایران اکونومیست، شرکت ایران خودرو در این باره توضیحاتی به فارس داد..
در این توضیحات که به امضای علیرضا ابراهیمی، مدیر ارتباطات گروه صنعتی ایران خودرو است، آمده است: طبق برنامه ریزی تولید گروه صنعتی ایران خودرو، از خردادماه سال گذشته، خودرو ناقصی به دلیل کمبود قطعه در این گروه صنعتی تولید و متوقف نشده و تمامی تولیدات به صورت کامل از کارخانه مستقیما به دست مصرف کنندگان رسیده است؛ ادعای مطرح شده در این مطلب از پایه نادرست و خلاف واقع بوده و در حال حاضر پارکینگ ایران خودرو خراسان مانند سایر پارکینگ های گروه صنعتی فاقد خودرو ناقص است..
در ادامه توضیحات ایران خودرو و در واکنش به انتشار تصاویر و فیلم دپو برخی محصولات این خودروساز در سایت بینالود، اعلام شده است: خودروهایی که در تصاویر منتشر شده به چشم می خورد، تولیدات ایران خودرو خراسان است که در حال حمل به نمایندگی ها و تحویل به مشتری است؛ بررسی آمار فروش گروه صنعتی ایران خودرو و مراجعه به مراجع مرتبط از جمله وزارت صمت می توانست از ایجاد شائبه برای خبرگزاری معتبر کشور جلوگیری کند که فروش حدود 800 هزار خودرو در مرحله نخست طرح فروش سامانه یکپارچه و متعهد شدن ایران خودرو به تحویل به موقع تعهدات، خودرویی را برای عرضه در سال جاری و در قالب مرحله دوم فروش یکپارچه باقی نگذاشته است که ایران اکونومیست، خودروساز بزرگ کشور را متهم به دپوی محصولات به بهانه نبود قطعه و عدم حضور در سامانه یکپارچه کرده است..
در ادامه توضیحات ایران خودرو آمده است: ایران خودرو در اقدامی به دلیل افزایش تحویل خودرو و محدودیت در ناوگان حمل کشور، امکان تحویل حضوری خودرو را در تمامی سایت های تولیدی خود فراهم کرده و مشوق هایی را برای مشتریان درنظر گرفته تا خودروها زودتر در اختیار آنان قرار گیرد؛ این در حالی است که آمار تولید در گروه صنعتی ایران خودرو به صورت روزانه به مراجع ذیربط نظارتی اعلام می شود و بنابراین آمار تمامی فعالیت های تولید، فروش و تحویل خودروها به صورت دقیق تحت نظارت قرار دارد و از سوی دیگر آمار تولید در گروه صنعتی ایران خودرو که از ابتدای سال تا امروز سوم خردادماه بیش از 50 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته که سبب افزایش عرضه و ایجاد آمادگی برای تحویل زودتر از موعد خودروهای فروش رفته در سامانه یکپارچه شده است؛ لذا انتشار این مطلب در شرایطی که شاهد کاهش قیمت خودرو در بازار آزاد در هفته اخیر بودیم، ایجاد التهاب در بازار خودرو، ایجاد ناامیدی و نگرانی در جامعه و از میان رفتن امنیت روانی مشتریان را در پی خواهد داشت..
* توضیحات فارس به گزارش فارس لازم به توضیح است که طرح سامانه یکپارچه عرضه خودرو قطعا شیوه ای مورد قبول در توزیع عادلانه و شفاف خودرو است و معتقدیم ضرورت دارد تا حذف کامل نرخ های کاذب و غیرواقعی بازار، عرضه خودرو در این سامانه ادامه یابد..
قطعا با افزایش تولید خودروسازان و افزایش عرضه به بازار، این بازار خودرو به تعادل خواهد رسید؛ ادامه روند عرضه خودرو در طرح یکپارچه موجب شفاف شدن میزان عرضه خودرو و تحویل عادلانه خودرو به مردم با قیمت مناسب خوهد بود کما اینکه در نبود این سامانه پیش از این به یاد داریم خودروها با قیمت های غیرواقعی به دست مردم می رسید..
از سوی دیگر ایران اکونومیست در همه گزارش ها و نوشته های خود در موضوع صنعت و بازار خودرو کشور تلاش کرده است با انتشار اخبار دقیق و صحیح، در راستای حمایت از مردم و البته تولید کننده، به نحوی عمل کند که بازار خودرو آرامش خود را به دست آورد و قیمت ها هم واقعی شود و مردم در این بین زیان نبینند..
ضمناً لازم به ذکر است پس از پایان نوبت اول ثبت نام طرح یکپارچه و در آستانه نوبت دوم طرح عرضه خودروسازان در سامانه یکپارچه، رسانه ایران خودرو، خود از عرضه هایما در نوبت دوم سامانه یکپارچه خبر داد و قطعا اعلام این خبر از سوی رسانه ایران خودرو، با محاسبه تولیدات این شرکت و همکارای طرف چینی و میزان ثبت نام در نوبت اول بود، اما به هر حال، بر خلاف انتظار مردم، این خودرو در نوبت دوم فروش سامانه یکپارچه، از سوی ایران خودرو عرضه نشد..
واژه شناسی این خبر (ایران خودرو):
ایران خودرو (با نام تجاری آیکو ، IKCO ) یک شرکت خودروسازی ایرانی است که دفتر مرکزی آن در تهران قرار دارد و در مرداد ۱۳۴۱ دو برادر به نام های احمد و محمود خیامی آن را بنیان نهادند. این شرکت نخست ایران ناسیونال نام داشت و نخستین گروه تولیدات آن، گونه ای اتوبوس بود.
در سال ۱۳۴۵، با قراردادی با شرکت روتس انگلستان ، ایران ناسیونال برنامه ریزی تولید پیکان را انجام داد و از ۲۴ اردیبهشت ۱۳۴۶ کارخانهٔ ویژهٔ آن گشایش یافت و ساخت انبوه آن کلید خورد. از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۷ پیکان در مدل های کار، لوکس، جوانان، استیشن و وانت ساخته شد. انواع کامیون، اتوبوس، مینی بوس و آمبولانس نیز در این سال ها با همکاری دایملربنز در این شرکت تولید می شد. در سال ۱۳۵۲، شرکت هدف گذاری کرد که به خودکفایی برسد و محصولاتی تمام ایرانی به فروش برساند. در این راستا، چندین کارخانه و شرکت تامین کننده در سراسر ایران تأسیس شد. شرکت در سال ۱۳۵۶ دارای قصد جدی برای تولید جایگزین پیکان بود که با وقوع انقلاب ۱۳۵۷ و جنگ ایران و عراق ، پروژه برهم زده شد و پس از جنگ، این شرکت با پژو فرانسه و شریک های خارجی برای تولید خودروهای تازه در ایران به توافق رسید.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (محصولات):
فرآورده یا محصول (به انگلیسی : Product )، به معنای «چیزی است که توسط نیروی انسانی یا تلاشی تولید شود» یا «نتیجهٔ یک عمل یا یک فرایند» را گویند. محصول به معنای حاصل شده و فراورده به معنای فرآوری شده (تولید شده) است. محصول بیش تر در گذشته برای حاصل زراعت و مانند آن به کار می رفته است.
در بازاریابی ، فراورده هر آن چیزی است که بتوان آن را به بازار عرضه کرد تا شاید خواست یا نیاز بازار را برآورده سازد. در صنعت، فراورده ها به عنوان مواد خام خریداری می شوند و به عنوان کالاهای ساخته شده به فروش می رسند. با اینکه مواد اولیه معمولاً مواد خامی چون فلزات و محصولات کشاورزی هستند، اما می توانند چیزهایی که به شکل گسترده در بازار آزاد موجود هستند هم باشند. در مدیریت پروژه ، فراورده ها تعریف رسمی سپردنی های پروژه (project deliverables) هستند که برای سفارش و تحویل اهداف پروژه مشارکت می کنند. در کاربرد عمومی، فراورده یا محصول می تواند به یک فقره یا واحد، گروهی از فراورده های همتا، گروهی از کالاها یا خدمات، یا دسته بندی صنعتی برای کالاها یا خدمات اشاره داشته باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)