تأکید جبهه عمل اسلامی لبنان بر وحدت و انسجام داخلی در سالروز پیروزی
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/4کد خبر 1402311977
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، جبهه عمل اسلامی لبنان تأکید کرد که بیست و سومین سالروز پیروزی، آزادسازی و بیرون راندن رژیم صهیونیستی در سال 2000، پیروزی مقاومت برای همه شهروندان است و این پیروزی لکه ننگی برای نهاد نظامی این رژیم است..
در بیانیه جبهه عمل اسلامی لبنان آمده است که این جبهه در سالروز این پیروزی بر اهمیت انسجام و وحدت داخلی و اقدام جدی برای تحکیم عرصه داخلی جهت مقابله با همه چالش ها و توطئه ها علیه مقاومت در منطقه به ویژه پس از پیروزی ثأر الأحرار در نوار غزه، تأکید می کند..
بنابر گزارش خبرگزاری لبنان NNA ، در این بیانیه آمده است: همچنان نیاز مبرم به وجود مثلت ارتش، ملت و مقاومت وجود دارد به خصوص اینکه مزارع شبعا، تپه های کفر شوبا و بخشی از روستای الغجر همچنان تحت اشغال است و وظیفه ایجاب می کند که همگی برای آزادسازی کامل اراضی تلاش کنیم..
جبهه عمل اسلامی لبنان همچنین تأکید کرد که پیروزی در جنگ غزه و مانور اخیر مقاومت در لبنان، توان مقاومت و آمادگی آن برای ورود به نبرد آتی برای شکست دشمن در تمامی زمینه ها را ثابت کرد..
واژه شناسی این خبر (لبنان):
لُبنان کشوری آسیایی در حاشیه دریای مدیترانه است که سابقه تمدنی چندین هزار ساله دارد. این منطقه در گذشته بخشی از شام بود و پس از فروپاشی دولت عثمانی به عنوان کشوری مستقل درآمد. اکثر جمعیت این کشور مسلمان هستند. طوایف متعددی در لبنان سکونت دارند. حدود ۳۰ درصد جمعیت این کشور شیعه هستند.
از اوایل دهه هفتاد قرن بیستم با تلاش های امام موسی صدر و تشکیل مجلس اعلای شیعیان لبنان و جنبش امل ، انسجام و تاثیرگذاری شیعیان این کشور چندین برابر شد و امروزه حزب الله لبنان از تاثیرگذارترین احزاب و تشکیلات سیاسی و نظامی در لبنان به شمار می آید.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (رژیم صهیونیستی):
صهیونیسم جنبش سیاسیِ طرفدار بازگشت یهودیان به سرزمین فلسطین و ایجاد کشور اسراییل است. این جنبش در اواخر قرن نوزدهم توسط تیودور هرتسل بنیان نهاده شد و توانست با همکاری قدرت های جهانی، در سال ۱۹۴۸م کشور اسراییل را تأسیس کند. صهیونیست ها با وجود این که حدود ۵درصد از زمین های فلسطینیان را خریده بودند، در زمان اعلام موجودیت ۷۷درصد از اراضی فلسطین را به تصرف خود درآوردند. علما و مراجع تقلید شیعه در دوران های مختلف بر علیه صهیونیسم و اشغال فلسطین موضع گرفته اند.(برگرفته از ویکی شیعه)