عده ای به دلیل بی برنامگی و ضعف مدیریت با ندانم کاری صورت مسئله را پاک می کنند/ برخورد منفی با مطالبات مردم حل مشکلات را پیچیده تر می کند
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/4کد خبر 1402312564
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: برخورد منفی با مطالبات به حق مردم مشکل را حل نمی کند، بلکه حل آن را پیچیده تر می کند..
آنان که به دلیل ضعف مدیریت و یا بی برنامگی قادر نیستند به مطالبات مردم پاسخ مثبت دهند، متاسفانه با ندانم کاری و برخورد نادرست سعی می کنند، صورت مساله را پاک کنند..
محمد سلامتی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که در اعتراضات اخیر با بحران نمایندگی در ایران مواجه شدیم به گونه ای که احزاب و جریان های سیاسی تا حدود زیادی نتوانستند نماینده مطالبات و صدای مردم باشند و این مسائل را پیگیری کنند که این موضوع باعث رشد فعالیت اپوزیسیون در خارج از کشور شد چه راه حل هایی برای برطرف کردن این بحران مرجعیت وجود دارد، گفت: روال منطقی و پیشرفته امروزی در انتقال مطالبات اقشار مختلف مردم به مسئولین و دست اندرکاران، استفاده از احزاب، تشکل های صنفی و ان.جی او.ها است..
معمولا این تشکل ها نقش نمایندگی از سوی اقشار گوناگون جامعه را ایفا می کنند. وی افزود: اخلال در کار آن ها به معنی اخلال در ارتباط منطقی بین مردم و مسئولین و فاصله گرفتن این دو از هم است..
متاسفانه آنها که فاقد روحیه اجتماعی سازنده هستند، بی توجه به این مهم و با تضعیف احزاب و تشکل های مردم نهاد، باعث شکاف بین مردم و مسئولین می شوند. این کار فضایی را ایجاد می کند که دشمن و اپوزیسیون می توانند بهترین سوءاستفاده را از آن ببرند..
ما اکنون شاهد چنین بی تدبیری هستیم..
اگر قرار باشد این مشکلات از بین برود، باید به احزاب و تشکل ها بها داده شود و آنها را تقویت کرد..
سلامتی در خصوص محدودیت های فعالیت سیاسی و اعتراضات مدنی در کشور گفت: اگر مطالبات اقشار مختلف جامعه واقعی و به حق باشد، نباید و نمی توان جلوی ابراز آن را گرفت..
اگر سعی شود جلوی ابراز مسالمت آمیز و قانونی آن گرفته شود، باید دانست که به اشکال مختلف ابراز می شود. چون این امر با زندگی مردم ارتباط دارد..
این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص طرح مساله گفت وگو در میان اعتراضات سال گذشته و توقف آن گفت: گفت وگو می تواند حلال بسیاری از مشکلات و اختلاف نظرها و سوء تفاهم ها باشد..
اما این امر زمانی می تواند چنین اثری را دارا باشد که طرفین ضمن تاکید بر اصول مورد اعتقاد خود حداقل محدوده ای را برای انعطاف در نظر بگیرند..
اما اگر پوشش اعتقادی را فراگیر در نظر گیرند، امکان انجام گفت وگوی مفید از بین می رود. متاسفانه اکنون جناح حاکم خود را در موقعیتی قرارداده که هیچ گونه انعطافی را از خود نشان ندهد..
به نظر او هر آن چه می گوید درست است و جناح مقابل هرآن چه می گوید نادرست. چنین طرز تفکری قطعا حل مسائل را به بن بست می کشاند. این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که آقای رئیسی در اوایل روزهای آغازین ریاست جمهوری خود از احزاب و چهره های سیاسی مخالف خود دعوت به ارائه راهکار برای حل مشکلات کرد که آن زمان با استقبال مواجه شد اما حالا مشاهده می شود این روند موجود بر خلاف آن حرکت آقای رئیسی بوده است..
تحلیل شما درباره این رفتارهای دوگانه چیست، گفت: به نظرمن تصور آقای رئیسی این بود که راهکارهای مخالفین در قالب چهارچوب فکری خودش خواهد بود..
این تصور درستی نبود..
راهکارهای ارائه شده براساس دیدگاه های اصلاحی و یا عمدتا غیراصولگرایی مطرح شد که در قالب فکری جریان حاکم نمی گنجید. از این رو، نه دولت و نه دیگر ارکان انگیزه ای برای اعمال آن ها پیدا نکردند..
از سوی دیگر همفکران و همراهان آقای رئیسی که باید مجری پیشنهادات باشند، به دلیل برخورد یک بعدی با مسائل زیربار آن نمی روند. سلامتی در پاسخ به این سوال که طی سالیان گذشته به ویژه از اواسط دهه نود و بعد از اعتراضات دی ماه 96 تا بعد از اعتراضات سال گذشته شاهد رشد و فعالیت جدی اپوزیسیون علیه کشور بودیم چه رویکرد و فعالیتی لازم است در داخل کشور شکل بگیرد تا مردم از داخل مطالبات خودشان را پیگیری کنند، گفت: اپوزیسیون خارج از کشور از خلاء ناشی از نبودن و یا ضعف احزاب و تشکل های مردمی استفاده می کند و خود را پیگیر مطالبات مرد م جا می زند. بخشی از مردم که احساس می کنند سخنگویی فعال و اثربخش در داخل ندارند، به دنبال اپوزیسیون برای این امر می روند. بدیهی است که اگر احزاب و تشکل های مردمی به درستی فعال باشند و به طرق مختلف تضعیف نشوند، در داخل کسی دلیلی برای گرایش به سمت اپوزیسیون نخواهد داشت..
واژه شناسی این خبر (انتخابات):
انتخابات یک فرایند تصمیم گیری رسمی است که طی آن مردم یا بخشی از مردم برای ادارهٔ امور عمومی خود شخص یا اشخاصی را برای مقامی رسمی به مدت معلوم با ریختن رأی به صندوق های انتخاباتی برمی گزینند. از سدهٔ ۱۷ میلادی به این سو، برگزاری انتخابات سازوکار معمول برای تحقق دموکراسی نیابتی بوده است. از انتخابات ممکن است برای اختصاص کرسی های موجود در قوهٔ مقننه استفاده شود. همچنین برخی کشورها سمت های موجود در قوای اجرایی و قضایی و دولت های محلی را نیز با انتخابات به نامزدهای برگزیده اختصاص می دهند. از فرایند انتخابات در بسیاری از سازمان های خصوصی و تجاری، از باشگاه ها گرفته تا انجمن های داوطلبانه و ابرشرکت ها استفاده می شود.
کاربرد انتخابات به عنوان ابزاری برای گزینش نمایندگان در دموکراسی های نیابتی امروزی با شیوه ای که در کهن الگوهای دموکراتیک مثل آتن باستان رواج داشت متفاوت است. در عهد باستان انتخابات ها بیشتر نهادهایی الیگارشی گروه سالارانه بودند و بسیاری از سمَت های سیاسی توسط قرعه اختصاص می یافتند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (جمهوری اسلامی):
جمهوری اسلامی نوعی حکومت است که طبق قانون اساسی اسلامی در جامعه اجرا می شود. نام جمهوری اسلامی برای نخستین بار در سال ۱۹۵۶ (میلادی) به عنوان نوع رسمی حکومت در پاکستان به کاربرده شد.
هم اکنون نظام حکومتی کشورهای ایران ، پاکستان و موریتانی جمهوری اسلامی است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (دولت):
دولت در علم سیاست ، دستگاهی سیاسی اجباری با حکومتی متمرکز است که انحصار استفادهٔ درست از اجبار و زور درون یک قلمرو جغرافیایی معین را حفظ می کند. مفهوم دولت در معانی دیگری نیز به کار برده می شود. بسیاری از نویسندگان مفاهیم «دولت» و «حکومت» را به یک معنا به کار می برند و در زبان عامیانه و رسانه ها دولت معمولاً به معنی قوه مجریه یا هییت وزیران است که این کاربرد از واژه دولت تنها به بخشی از حکومت اشاره دارد. گاهی نیز دولت به بخشی از حکومت اشاره دارد که شامل نهادهای مذهبی و نهادهای مدنی نمی شود؛ مثلاً کاربرد واژه دولت در اصطلاح سازمان های غیردولتی به این مفهوم از دولت اشاره دارد.
دولت ها ممکن است دارای قدرت سیاسی و حاکمیت کامل باشند که در این صورت کشور مستقل نامیده می شوند؛ ولی گاهی ایالت هایی که در یک جمهوری فدرال گرد هم آمده اند، مثلاً در ایالات متحده آمریکا ، نیز دولت نامیده می شوند. بعضی از دولت ها هم تابع و دست نشاندهٔ حکومتی دیگر هستند؛ مثل فرانسه ویشی که تابع آلمان نازی بود اما خود را دولت می خواند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
تغییر نظر رای دهندگان آمریکایی توسط گوگل/ لینک های نشان داده شده مغرضانه هستند
1402/3/7
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک پست، رابرت اپستین، روانشناس پژوهشی و دموکرات کالیفرنیایی با مدرک دکترای هاروارد دهه گذشته را صرف نظارت بر دستکاری فیدهای خبری، نتایج جستجو و پیشنهادات یوتیوب توسط گوگل کرده است.اواکنون آخرین تحقیقات خود را با نیویورک پست به اشتراک گذاشته است. تحقیقات اپستین نشان می دهد که گوگل این قدرت را دارد تا نظر افراد را تغییر دهد و انتخابات را مطابق با آنچه خود می خواهد پیش ببرد.به گفته این پژوهشگر گوگل به رغم ادعاهای مبنی بر بی گناهی در کنگره، از انحصار مجازی خود به عنوان موتور جستجو برای ارتقای دیدگاه های لیبرال، خفه کردن محافظه کاران و دستکاری ذهن افراد استفاده می کند. جابجایی 6 میلیون رای این فرد ادعا کرده که گوگل به طور مخفیانه در سال 2020 ...
شرکت حدود ۲ میلیون شهروند ترکیه در انتخابات خارج از کشور1402/3/6
بنا به اعلام شورای عالی انتخابات ترکیه، یک میلیون و 920 هزار و 53 نفر از واجدان شرایط در خارج از کشور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری کشور شرکت کرده اند. روند رای گیری در نمایندگی های خارج از کشور ساعت 16:00 روز 24 مه به پایان رسید و در مبادی گمرکی تا ساعت 17:00 روز 28 مه ادامه داشت. فردا (یکشنبه) دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه بین کمال قلیچدار اوغلو و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری کنونی، در حالی آغاز می شود که هیچ یک از دو نامزد نتوانسته اند در دور اول بیش از 50 آرا را کسب کنند.
پادشاه عمان در سفر به ایران به دنبال چیست؟1402/3/7
سفر سلطان عمان به عنوان یک میانجی گر قهار و پیام آور صلح به ایران، توجه تحلیلگران و ناظران امور منطقه و بین الملل را به شدت به خود مشغول کرده است. خبرگزاری مهر -گروه بین الملل: سه روز قبل بود که دیوان سلطانی عمان در بیانیه ای اعلام کرد: در راستای تقویت دوستی میان سلطان نشین عمان و جمهوری اسلامی ایران و در راستای تحکیم روابط شاخص و حسن همجواری و در راستای پاسخ به دعوت ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، به یاری خداوند، سلطان سفری دو روزه به ایران خواهد داشت که از روز یکشنبه 28 ماه مه سال 2023 خواهد بود.این سفر در راستای تداوم رایزنی و هماهنگی میان طرفین به منظور بررسی تحولات منطقه و اوضاع بین المللی و ارتقای همکاری میان دو کشور در همه زمینه ها و راه های توسعه آن به نحوی است که در خدمت روابط دو کشور ...
هر دو کشور آماده بازگشایی رسمی سفارتخانه های ایران و عربستان هستند.1402/3/6
مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه درباره آخرین تحولات روابط ایران و عربستان سعودی گفت: هر دو کشور آماده بازگشایی رسمی سفارتخانه های ایران و عربستان هستند./ آیا عربستان منافع غرب را در ارتباط با ایران نادیده می گیرد؟ وی در خصوص بازگشایی سفارتخانه ها گفت: از طرف جمهوری اسلامی ایران 2 هیئت مشخص بالغ بر 20 نفر به ریاض و جده عزیمت کردند و ترتیبات بازگشایی سفارتخانه و کنسولگری ایران و همچنین نمایندگی دائم ایران نزد سازمان همکاری اسلامی را در پیش گرفتند.امروز می توان گفت که دوستان ما و همکاران ما وظایف خودشان را در این دو شهر ریاض و جده به نحو احسن انجام داده و آماده بازگشایی رسمی سفارت خانه ها هستیم. عنایتی افزود: از طرف عربستان سعودی دو هیئت به ایران سفر کرده و بازدیدی از محل نمایندگی و سرکنسولگری ...
بالا گرفتن مناقشات در دولت ائتلافی آلمان بر سر سیاست پناهندگان اتحادیه اروپا1402/3/7
در آستانه برگزاری نشست مهم وزرای اروپایی با محوریت مسئله پناهندگان مناقشات در دولت ائتلافی آلمان بر سر سیاست پناهندگان اتحادیه اروپا بالا گرفته است.به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان در مطلبی از بالا گرفتن مناقشات در دولت ائتلافی آلمان بر سر مسئله سیاست پناهندگان اتحادیه اروپا خبر داده و نوشت: در ائتلاف موسوم به چراغ راهنمایی در آلمان در مورد سیاست پناهندگان اتحادیه اروپا اختلاف وجود دارد.در آستانه نشست مهم اتحادیه اروپا با محوریت پناهندگان سبزها از توافق با احزاب سوسیال دموکرات و لیبرال دموکرات که کنترل شدیدتری بر مهاجران در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا را مد نظر قرار می دهد فاصله می گیرند.آمیناتا توره، وزیر امور اجتماعی ایالت شلزویگ-هولشتاین از حزب سبز دنبال ...
شکل گیری شبکه های فساد و مافیا در بازار برنج؟1402/3/7
تفاهم نامه خرید برنج های انبار شده و فروش نرفته سال زراعی گذشته استان مازندران، در چهارم خرداد سال جاری میان استانداری این استان و انجمن تولید و تامین کنندگان برنج ایران امضا شد. آیین امضای این تفاهم نامه در استانداری مازندران برگزار و سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران و محمد مختاریان، مدیر انجمن تولید و تامین کنندگان برنج ایران آن را امضا کردند. بررسی بازار عرضه و تقاضای برنج مازندران حاکی از آن است که، فروش این محصول رونق نسبی به خود گرفته و کشاورزان با ارزیابی دقیق این تفاهم نامه در حال تحویل برنج های انبارزده خود به پایگاه های خرید تضمینی هستند. در اینباره محمود حسینی پور، استاندار مازندران اظهار کرد: یکی از مسایلی که برای محصول برنج مازندران فرایند ثابت و شناخته شده برای عرضه و توزیع ...