تکمیل باند دوم محور دالکی - کنارتخته با جدیت دنبال می شود
به نقل از خبرگزاری مهر1402/3/4کد خبر 1402312617
بوشهر- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تکمیل باند دوم محور دالکی - کنارتخته به عنوان مهمترین محور ارتباطی استان های بوشهر و فارس با جدیت دنبال می شود..
به گزارش خبرنگار مهر ، یدالله خادمی صبح پنجشنبه در آئین عملیات اجرایی باند دوم محور دالکی - کنارتخته اظهار داشت: این محور نقش مهمی در ارتباط استان های بوشهر و فارس دارد و باید تلاش شود که در سریع ترین زمان تکمیل شود..
وی اعتبار اجرای باند دوم محور دالکی بوشهر تا کنارتخته فارس را هشت هزار و میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: اعتبار این پروژه از محل مصوبات سفر استانی رئیس جمهور به بوشهر تأمین شده است..
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور بیان کرد: باند دوم بزرگراه دالکی بوشهر به کنارتخته فارس بخشی از کریدور شمال به جنوب کشور است که توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء اجرا می شود..
وی زمان اجرای این طرح را 2 سال اعلام کرد و ادامه داد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء مجری بیش از 2 هزار کیلومتر خط ریلی در کشور است و نقش مهمی در اجرای پروژه ها دارد..
خادمی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء مجری طرح های مهم راهسازی جاده ای و خط ریلی در کشور است خاطر نشان کرد: شرکت ساخت و توسعه حمل و نقل و زیربناهای کشور با این قرارگاه افزون بر 103 هزار میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است..
وی با اشاره به پروژه راه آهن بوشهر به فارس تصریح کرد: 70 درصد پروژه خط ریلی 500 کیلومتری بوشهر به فارس به مناقصه رفته و مابقی در نیمه نخست امسال به مناقصه می رود و پیمانکار آن انتخاب می شود..
معاون وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تخصیص اعتبارات ارزی برای پروژه های خط ریلی اضافه کرد: برای اجرای پروژه های خط ریلی 5/9 میلیارد یورو اعتبار پیش بینی شده که پروژه راه آهن بوشهر به فارس یکی از این طرح ها است..
واژه شناسی این خبر (قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء):
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سازمان شبه دولتی و یکی از بازوهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می باشد و هم اکنون به عنوان «بزرگ ترین پیمان کار پروژه های دولتی ایران » محسوب می شود. قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء پس از پایان جنگ ایران و عراق ، با دستور سید علی خامنه ای و با حکم محسن رضایی تشکیل شد و هدف از تأسیس آن «آب رسانی، صدور نفت و گاز، اجرای پروژه های سدسازی، انتقال آب، نیرو و راه سازی» بود. این سازمان تحت تحریم های آمریکا قرار دارد.
بنا به گفته فرمانده قرارگاه در سال ۱۳۹۳، قرارگاه خاتم ۱۳۵ هزار نفر نیرو دارد، که صد هزار و ۵۶۰ نفر از آنها، نیروی رسمی قرارگاه می باشند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)