پایان فصل یازدهم شیکاگو فایر و گمانه زنی ها درباره تیلور کینی
به نقل از خبرگزاری تسنیم1402/3/4کد خبر 14023130019
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 2)
درحالی انتشار خبر پایان فصل یازدهم سریال شیکاگوفایر در رسانه ها منتشر شده که برخی گمانه زنی ها از عدم حضور تیلور کینی در فصل های آتی خبر می دهند..
این گمانه زنی ها درحالی مطرح شد که از فصل 7 به بعد روند حذف و ورود شخصیت های جدید در این سریال کاملا محسوس شده بود و ورود شخصیت های جدید به شیکاگو فایر در ذهن مخاطبان منطقی جلو نمی کرد..
به گفته برخی منتقدان اگرچه این سریال اکشن با استفاده از هیجان و صحنه های مهیج توانسته همچنان مخاطبانش را حفظ کند اما تغییر شخصیت های سریال کمی به اصالت آن ضربه زده است و برخی از مخاطبان براین باورند که در یک یا دو فصل اخیر کیفیت سریال به دلیل ورود شخصیت های تازه به مجموعه مثل گذشته نیست..
این گروه از منتقدان درباره تغییر شخصیت های سریال همچنین تاکید می کنند که بدون تردید جابه جایی شخصیت ها اگرچه هنرمندانه و در قالب یک داستانک مجزا یا یک حادثه توسط کارگردان انجام می شود ولی نباید فراموش کنیم که شخصیت یا کاراکترهای فعال در سریال های دنباله دار در ذهن مخاطبان حک می شوند و تغییر متعدد آنها می تواند به اصل موضوع زیان وارد کند..
تواضع ستاره هالیوودی مقابل بازیکن NBA از سوی دیگر گمانه زنی های مطرح شده درباره غیبت احتمالی تیلور کینی در برخی رسانه ها به دلیل پایان قرارداد وی و همچنین عقد قراردادهای جدید مورد توجه قرار گرفته و در نهایت این واقعیت را نشان می دهد که حتی اگر کینی در ادامه شیکاگو فایر حاضر باشد به دلیل گرفتاری در پروژه های دیگراحتمالا حضوری بسیار کمرنگ خواهد داشت..
در همین حال آخرین اخبار نشان می دهد این بازیگر 41 ساله به دلیل برخی کاهش بودجه ای در فرایند تولید شیکاگو فایر به فکر عقد قرارداد برای حضور در پروژه های دیگر افتاده است..
شیکاگو فایر مجموعه ای تلویزیونی است که توسط مایکل برانت و درک هاس ساخته شده و دیک ولف تهیه کننده آن است..
این سریال که در واقع داستان یک ایستگاه آتش نشانی و آتشنشان های آن است از 10 اکتبر سال 2012 میلادی تا ماه گذشته میلادی در قالب 236 قسمت پخش شده است..
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 1)
واژه شناسی این خبر (هالیوود):
سینمای آمریکا مشهور به هالیوود از اوایل قرن بیستم تأثیر زیادی در صنعت فیلم داشته است. در حقیقت سینمای آمریکا به سرعت یک نیروی غالب در این صنعت نوظهور شد. پس از آن نیز سینمای آمریکا از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۶۹ بسیار توسعه یافت. در حال حاضر هالیوود یک سینمای فراملی محسوب شده است.
سینمای آمریکا یکی از مهم ترین صنایع فیلم سازی جهان است. این سینما نه تنها از نظر قابلیت های صنعتی و فنی بلکه از نظر تنوع ژانرها، سبک ها و گرایش ها، یکی از غنی ترین سینماهای ملی جهان به شمار می رود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)