فینال «قهرمان» در ۲۰ قسمت پخش می شود
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/4کد خبر 1402313155
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی، فصل اول مسابقه «قهرمان» به تهیه کنندگی محمدحسین سعادتی و کارگردانی محمد پیوندی که در حوزه رشته های مختلف ورزشی و کشف استعدادهای آن طراحی شده و از نخستین روز فروردین ماه ۱۴۰۲ روی آنتن شبکه سه سیما رفته است، به فینال نزدیک می شود.
قسمت اول فینال این برنامه با اجرای یوسف تیموری و ایمان قیاسی از امروز پنجشنبه پنجم خردادماه آغاز می شود و تا ۲۰ قسمت ادامه دارد.
مسابقه «قهرمان» با ۲۶۰ استعداد آغاز به کار کرد که تنها ۱۰ نفر از آنان به عنوان فینالیست، به همراه گروهی سه نفره که از شرکت کنندگان سابق برنامه هستند، موفق به رقابت در فینال خواهند شد که با تلاش برای حذف گروه های مقابل می توانند به مرحله بعد صعود کنند و قهرمان فصل نخست باشند.
این برنامه روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما می رود.
عوامل مسابقه «قهرمان» عبارتند از تهیه کننده: محمدحسین سعادتی، جانشین تهیه کننده: حسین نیرومند، کارگردان: محمد پیوندی، کارگردان تلویزیونی: سعید رضایت، دستیار تهیه کننده: رضا الهی، مدیر تولید: علیرضا چنگیزی، تدوین: حامد میرفتاحی، نورپردازی: مسعود رجبیان، روابط عمومی: پدرام ابدان، جانشین تولید: حسین شمسایی، مسئول شرکت کنندگان: احمد ناصری پور، برنامه ریز: فاطمه سلجوقی، هماهنگی شرکت کنندگان: عطیه نجفی.
واژه شناسی این خبر (قهرمان):
قهرمان (به یونانی : ἥρως (hērōs) ) شخصیت اصلی سوگنامه های یونان باستان و دورهٔ کلاسیک که کم وبیش از صفاتی چون دلاوری، اشراف زادگی، زیبایی، جوانی و آشنایی با آداب عاشقی برخوردار است.
خیال پردازی
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (تهیه کنندگی):
تهیه کننده فیلم کسی است که شرایط را برای ساخت فیلم فراهم می کند. راه اندازی، هماهنگ سازی، رسیدگی و کنترل کارهایی از جمله انتخاب قصه و فیلم نامه، برنامه ریزی تولید، جمع آوری پول مورد نیاز، به کارگیری افراد کلیدی و این گونه کارها بر عهدهٔ تهیه کننده است.
در فرایند برنامه سازی رادیویی و تلویزیونی، کلیدی ترین نقش را تهیه کننده اجرا می کند. در ساخت انیمیشن نیز مهم ترین نقش بر عهده تهیه کننده است، بر خلاف فیلم سازی سینمایی که در آن وظیفهٔ مهم تشکیل فرم و ساختار فیلم اساساً متکی به دانش و خلاقیت و نظر کارگردان است.
در نیمهٔ نخست قرن بیستم ، تهیه کنندگان می بایست ادارهٔ کنترل هنری فیلم را هم انجام می دادند. در ایالات متحده با کنار گذاشتن دستگاه استودیویی هالیوود در دههٔ ۱۹۵۰ کنترل هنری کار بر عهدهٔ کارگردان گذاشته شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)