اولویت تکمیل زنجیره های کریدوری ترانزیت در کشور
به نقل از خبرگزاری پانا1402/3/4کد خبر 1402313548
وزیر راه و شهرسازی در آیین افتتاحیه فرودگاه گناباد به توسعه اقتصادی اشاره کرد و اعلام کرد، فراهم کردن زیرساخت های حمل و نقل ضرورت دارد و سخن گفتن از توسعه و رشد اقتصادی یک منطقه مستلزم برپایی زیرساخت های حمل و نقلی است..
وی تکمیل کرد: احداث این فرودگاه یکی از موضوعات مهم در راستای توسعه این منطقه است..
وی با اشاره به دیگر مصادیق توسعه گفت: خط کریدوری ریلی جنوب به شمال که از چابهار آغاز می شود و به سرخس ختم می شود نقطه عطف توسعه این منطقه خواهد شد و یکی از سیاست های اصلی ما در دولت پیرو تأکید مکرر مقام معظم رهبری تکمیل زنجیره های کریدوری ریلی در کشور است که یکی از مهم ترین آن ها همین زنجیره جنوب به شمال چابهار به سرخس و در منطقه شرق کشور است..
بذرپاش این فرودگاه را به منزله زیرساخت مناسب حمل و نقل هوایی قلمداد کرد و در بخش ریلی نیز تشریح کرد: پس از وصل این کریدور که از مرز دریایی چابهار شروع شود و تا سرخس ادامه پیدا کند که در مسیر از خاش زاهدان یونسی بیرجند و غیره می گذرد، تبدیل به یک گذرگاه بین المللی خواهد شد و ظرفیت های اقتصادی بزرگی را نصیب منطقه خواهد کرد..
به گفته وزیر راه و شهرسازی سران منطقه منتظر تکمیل کریدورهای ریلی ایران هستند و عزم مجلس نیز برای حمایت و تقویت این پروژه ها جزم است..
بذرپاش خاطرنشان کرد: توافق ها و پروژه های مختلفی که با کشورهای مختلف انجام می شود پیرو همین موضوع است..
کشور ما با عنایات حضرت حق و استعداد و ظرفیت های فراوان، فرصت فراوانی برای شکوفایی دارد..
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: رصد پیشرفت ها با نگاه به عقبه و سیر حرکت در گذشته و مقاطع مختلف تاریخی، ملموس می شود. کشور ما در قیاس با ده ها سال قبل رو به جلو است، اگرچه سرعت کم است و توقع ما بالاتر است..
وی در خاتمه ضمن تشکر از همه کسانی که در راستای خدمت رسانی در گذشته، تلاش کرده اند، ادامه داد: عزم همه برای خدمت به مردم شهرستان گناباد و بجستان که به ولایت مداری شهرت دارند، جزم است.. (تصویر شماره 1)(تصویر شماره 2)
واژه شناسی این خبر (مهرداد بذرپاش):
مهرداد بذرپاش (متولد ۱۳۵۹ در تهران )، سیاستمدار و رییس دیوان محاسبات کشور ایران است. او همچنین صاحب امتیاز روزنامهٔ وطن امروز و معاون اجتماعی و امور استان های ستاد اجرایی فرمان امام می باشد. پیش از این، بذرپاش نمایندهٔ مردم تهران عضو هییت رییسهٔ مجلس نهم شورای اسلامی، قایم مقام بنیاد تعاون سپاه ، رییس هییت مدیره بنیاد اجتماعی احسان ، مدیرعامل شرکت توسعهٔ صنعت و معدن تدبیر، معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی جوانان، مدیرعامل سایپا ، مدیرعامل پارس خودرو و مشاور اجتماعی رییس جمهور بوده است.
مهرداد بذرپاش در سال ۱۳۵۹ خورشیدی در تهران به دنیا آمد. پدرش منصور بذرپاش در جنگ ایران و عراق کشته شد. بذرپاش با دختر علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ازدواج کرده است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
شرایط واگذاری زمین ۲۰۰ متری رایگان دولتی
1402/3/4
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جزئیات واگذاری رایگان 200 متر زمین به خانوار های دارای سه فرزند و بیشتر گفت: هزینه آماده سازی این زمین ها 50 تا 200 میلیون تومان است..به گزارش برنا؛هادی عباسی گفت: در قانون جوانی جمعیت وزارت راه و شهرسازی مکلف شده به خانوار های دارای سه فرزند یا بیشتر که متولد 24 آبان 1400 به بعد هستند 200 متر مربع زمین به صورت رایگان واگذار کند.. وی افزود: البته این خانوار ها باید هزینه آماده سازی زمین را پرداخت کنند این هزینه به صورت قسطی با دوسال تنفس و طی شش سال دریافت خواهد شد.. وی با اعلام اینکه هزینه آماده سازی زمین حدود 50 تا 200 میلیون تومان است، تصریح کرد: تاکنون حدود 80 هزار نفر در سامانه وزارت راه و شهرسازی برای دریافت زمین ثبت نام کردند پس از پالایش زمین مورد ...
سند جامع حمل و نقلی جامع بین ایران و ترکمنستان تدوین می شود1402/3/9
وزیر راه و شهرسازی در دیدار با مقامات ترکمنستان با تاکید بر فعال سازی توافق نامه ترانزیتی عشق آباد و تردد روزانه 600 واگن در مرزهای سرخس و اینچه برون از تدوین سند جامع حمل و نقلی جامع بین ایران و ترکمنستان خبر داد.به گزارش ایران اکونومیستاز وزارت راه و شهرسازی،مهرداد بذرپاشامروز سه شنبه با رئیس آژانس حمل و نقل و ارتباطات وابسته به کابینه وزرای ترکمنستان در ساختمان دادمان دیدار و گفت وگو کرد. بذرپاش در این دیدار با اشاره به اینکه دو کشور اشتراکات فراوانی در موضوعات حمل و نقلی دارند بر تقویت روابط دو کشور تاکید کرد. وزیر راه و شهرسازی کشورمان گفت: رویکرد ما در دولت، توسعه روابط با تمامی همسایگان و از جمله ترکمنستان است. بذرپاش ادامه داد: روزانه 600 واگن در مرزهای سرخس و اینچه برون تردد دارند که ...
ترانزیت دریایی در خزر چگونه در حال گسترش است؟1402/3/5
افزایش شناورهای باری در دریای خزر با ثبت سفارش ساخت کشتی از سوی کشتیرانی جمهوری اسلامی و هم زمان توسعه روابط با کشورهای روسیه، قزاقستان و عمده کشورهای شرق دریای خزر، بخشی از برنامه های ایران برای گسترش تجارت دریایی است که میزان ترانزیت در منطقه خزر را در سال گذشته تا 70 درصد رشد داد..به گزارشایران اکونومیست ، تجارت دریایی بین ایران و روسیه این روزها وارد مرحله شکوفایی خود شده است که در افزایش ترانزیت دریایی در خزر تاثیر گذار بوده است.. گسترش ظرفیت ترانزیتی مسیر دریایی از طریق کریدورهای دریای خزر از جمله کریدورهای شرق و غرب دریای خزر می تواند بر کاهش ترافیک زمینی سنگین قفقاز موثر باشد و در عین حال، افزایش ترانزیت کالا از دریای خزر عایدی خوبی را نصیب ایران می کند که می تواند در بخش تجهیز و نوسازی ...