فرمانده سپاه استان مرکزی: فتح خرمشهر سنگ بنای موفقیت های جبهه مقاومت بود + تصویر
به نقل از خبرگزاری تسنیم1402/3/4کد خبر 14023135812
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه فتح خرمشهر سنگ بنای موفقیت های جبهه مقاومت بود گفت: دشمن در جنگ شناختی به دنبال اشغال فکر و ذهن مردم است..
- اخبار استانها - به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محسن کریمی امروز در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان مرکزی با اشاره به حماسه آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: ما در دوران دفاع مقدس و حماسه خرمشهر آموختیم که هر جا به خدا توکل کردیم و اطاعت از فرامین رهبری معظم انقلاب را در صدر کارهای خود قرار دادیم و متحد و همدل بودیم، نصرت با ماست و دشمن حتی اگر تمام دنیا باشد هیچ کاری از پیش نخواهد برد و این درس بزرگ دفاع مقدس برای ما و نسل های مختلف ما است..
وی افزود: حماسه خرمشهر نشان داد ایمان و توکل به نصرت الهی، ولایت مداری و روحیه خودباوری و مقاومت از هر ابزاری کارآمدتر و موثرتر است و قطعا برای فتح خرمشهرهای پیش رو نیازمند تفکر ولایت مداری، روحیه انقلابی، مجاهدانه و عزم و اراده های قوی است..
کریمی تصریح کرد: امروز کشور در عرصه های مختلف نیاز به حماسه آفرینی دیگری از جنس حماسه آزادسازی خرمشهر دارد که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که خرمشهرها در پیش داریم و باید بتوانیم در مقابل دشمن با اخلاص در عمل و گوش به فرمان ولایت بودن و حفظ وحدت ملی با اقتدار حرکت کنیم..
وی اضافه کرد: امروز دشمن با راه انداختن جنگ شناختی به عنوان یک راهبرد برای ضربه به این نظام و انقلاب به دنبال اشغال فکر و ذهن مردم به ویژه جوانان و نوجوانان کشور ما است بنابراین باید در مقابل توطئه های آنها هوشیار بود و در راستای جهاد تبیین با روایت صحیح از حماسه های انقلاب اسلامی توطئه های دشمنان را خنثی و بی اثر کرد..
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به دستاوردهای حماسه فتح خرمشهر گفت: عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهر در حقیت سرآغاز تشکیل جبهه مقاومت بود و شهدای ما از جمله سردارشهید حاج قاسم سلیمانی در این مکتب انسان ساز رشد و تربیت پیدا یافت و امروز نیز به برکت تفکر مقاومت و مجاهدت دفاع مقدس، جبهه مقاومت در حال افتخارآفرینی و پیشروی بوده و اگر امروز می خواهیم در همه صحنه های پیش روی انقلاب موفقیت حاصل کنیم باید الگوی فتح خرمشهر را به کارگیری کنیم..
دشمن با جنگ ترکیبی تلاش کرد تا قلوب جوانان ما را تسخیر کند سردار هادی رفیعی کیا، فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این مراسم با اشاره به آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: دوران دفاع مقدس عرصه نمایش مجاهدت ها و شهادت طلبی ملت بزرگ ایران و شکست مفتضحانه صدام و حامیانش بود به طوری که اعلام کرده بودند در 48 ساعت تهران را خواهند گرفت و از آنجا مصاحبه می کنند که این آرزوی محال دشمن بوده و هست و شهدای غیور و افتخار آفرین کشورمان همچون شهیدان جهان آرا، باکری، همت، صیاد شیرازی و غیره اجازه ندادند دشمن قدمی برداشته و موفق شود..
وی افزود: امروز هم با توکل و توسل به خدا و نصرت الهی و تبعیت از فرامین رهبری و اقتدا به شهدای انقلاب اسلامی، همان حماسه سازان و ولایت مداران در کنار ملّت و فرزندان این مرز و بوم با هوشیاری تمام توطئه های دشمنان نظام و انقلاب را رصد کرده و در سایه وحدت و یکدلی دژی استوار در برابر زورگویان بنا کرده اند تا بتوانند مانند همیشه مقتدرانه از این نظام و انقلاب دفاع کنند..
رفیعی کیا اضافه کرد: دشمن با جنگ ترکیبی تلاش کرد تا قلوب جوانان ما را تسخیر کند، اما باز هم در مقابل این ملت همیشه در صحنه شکست خورده و این توطئه دشمن نیز خنثی شد و فتح خرمشهر نتیجه عینی نصرت الهی و وحدت کلمه آحاد ملت ایران بودو امروز هم ما باید همچون گذشته با هوشیاری و بصیرت مقابل دشمن بایستیم، ما در مجموعه فراجا خود را برای هر مجاهدت و فداکاری در راه اسلام، انقلاب، ولایت و مردم آماده کرده ایم به طوری که امسال در ماه اردیبهشت ماه در هر پنجاه و یک ساعت یک شهید تقدیم انقلاب شده است..
واژه شناسی این خبر (انقلاب اسلامی):
انقلاب اسلامی ایران ، قیام مردم ایران به رهبری امام خمینی ، از مراجع تقلید شیعه که موجب سقوط نظام پادشاهی و ایجاد نظام جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ش برابر با ۱۹۷۹م شد. آغاز این حرکت با اعتراضات امام خمینی و دیگر علمای دینی به رفتارهای خلاف دین دستگاه حکومتی از سال ۱۳۴۱ش آغاز شد. در عاشورای سال ۱۳۴۲ش امام خمینی در مدرسه علمیه فیضیه قم سخنرانی کرد و در پی اعتراضات تند به حکومت بازداشت شد. این واقعه موجب قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ش و حرکت های اعتراضی مردم و درگیری با مأموران حکومتی در برخی از شهرهای ایران شد و در نتیجه کشتار برخی معترضان گردید. اعتراض مجدد امام خمینی به لایحه کاپیتولاسیون باعث دستگیری دوباره وی در سیزده آبان ۱۳۴۳ش و تبعیدش به ترکیه و پس از آن نجف گردید. مبارزات انقلابیون در خفا ادامه یافت تا این که درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی فرزند آیت الله خمینی در آبان ماه ۱۳۵۶ش باعث علنی شدن دوباره مخالفت های مردم با نظام سلطنتی شد. انتشار مقاله ای با عنوان ایران و استعمار سرخ و سیاه در روزنامه اطلاعات (۱۷دی ۱۳۵۶ش) که در آن به مراجع تقلید شیعه و به خصوص امام خمینی توهین شده بود، موجب تشدید حرکت های اعتراضی گردید. برخورد خشن و مسلحانه مأموران حکومت پهلوی در ۱۹ دی ۱۳۵۶ش در قم به گسترده شدن اعتراضات و سرایت آن به شهرهای دیگر انجامید. از این تاریخ به بعد با برگزاری چهلم کشته شدگان واقعه ۱۹ دی قم و پس از آن شهر های دیگر، کشور ایران دستخوش درگیری های گسترده و سراسری شد. با تشدید اعتراضات مردمی، محمدرضا پهلوی در ۲۶ دی ۱۳۵۷ش ایران را ترک کرد.(برگرفته از ویکی شیعه)