وزیر راه و شهرسازی وارد استان مازندران شد
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/4کد خبر 14023140258
به گزارش خبرگزاری برنا، وزیر راه و شهرسازی به منظور بازدید از چند طرح حوزه مسکن و راه سازی و برگزاری شورای مسکن مازندران وارد شهرستان رامسر شد.
شرکت در بیست و یکمین جلسه شورای تامین مسکن مازندران در استانداری، آعاز عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در ساری؛ بازدید از طرح ۵۶ واحدی نهضت ملی مسکن رامسر؛ بازدید از زمین ۵.۴ هکتاری نهضت ملی مسکن رامسر و شرکت در جلسه با شهرداران با رویکرد بازآفرینی شهری در دانشگاه آزاد رامسر از جمله برنامه سفر یکروزه وزیر راه و شهرسازی به مازندران است.
واژه شناسی این خبر (استان مازندران):
استان مازَندَران (به مازندرانی : مازِرون یا مازِندِرون ) ( ) به مرکزیت شهر ساری در شمال ایران و در کرانه های جنوبی دریای مازندران می باشد و هم مرز با استان های گلستان ، سمنان ، تهران ، البرز ، قزوین و گیلان است. استان مازندران پیش از اسلام تپورستان (به پهلوی : ) نامیده می شد که برگرفته از نام قوم تپوری (به یونانی : Τάπυροι) می باشد که پس از اسلام قوم طبری نام گرفتند و سرزمینشان طبرستان نامیده شد. استان مازندران یکی از پرجمعیت ترین مناطق ایران از لحاظ تراکم جمعیتی است و دارای ۲۲ شهرستان می باشد. مازندران پر افتخارترین استان ایران در بازی های المپیک است. قله دماوند مرتفع ترین کوه ایران و بلندترین آتشفشان آسیا و خاورمیانه در مازندران و در شهرستان آمل قرار دارد.
مازندران از وسعتی معادل ۱٫۴۶ درصد ایران برخوردار است؛ قرار گرفتن آن در ساحل جنوبی بزرگترین دریاچه جهان به نام دریای مازندران (خزر) و همجواری با چهار کشور ساحلی این دریا یعنی ترکمنستان ، قزاقستان ، روسیه و جمهوری آذربایجان از یک سو و واقع شدن در شمال کلان شهر تهران (پایتخت ایران) از سوی دیگر است. امتیاز حمل و نقل دریایی با کشورهای همسایه از طریق منطقه ویژه اقتصادی بنادر امیرآباد ، فریدون کنار و بندر نوشهر و اسکله و سکوی نفتی نکا در شرق مازندران، اتصال آن به راه آهن سراسری ایران ، وجود فرودگاه های بین المللی ساری ، نوشهر و رامسر ، برخورداری از سه جاده شوسه ارتباطی با استان تهران ، و اقدام به سرمایه گذاری در طرح در دست ساخت آزادراه تهران - شمال با امکان دسترسی سریع با فاصله کوتاه ۱۲۱ کیلومتر ارتباط تهران مازندران، عبور خطوط بین المللی فیبر نوری ، شبکه ارتباطی در مسیر کریدور بین المللی شمال جنوب از هلسینکی ( فنلاند ) ، به بندر لاوان ( روسیه ) تا ساحل دریای خزر فراهم آورده است و همچنین دو جاده بین المللی هراز و سوادکوه در این استان است. مطالعات باستان شناسی در غار های کمربند و هوتو دزیست انسانی در مازندران را به حدود ۹۵۰۰ پیش از میلاد می رساند. مازندران کنونی بخشی از سرزمین گسترده تری است که در متون تاریخ از آن با نام فراشوراگر و پتیسخوارگر یاد کرده اند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (دانشگاه آزاد):
دانشگاه آزاد اسلامی ، با نام مستعار دانشگاه آزاد ، یکی از بزرگترین سامانه های دانشگاهی جهان و بزرگترین سامانه دانشگاهی در ایران می باشد. ستاد مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تهران مستقر است. به جز ایران، دانشگاه آزاد اسلامی دارای شعبه هایی در کشورهای افغانستان ، امارات متحده عربی ، لبنان و انگلستان می باشد.
پیش از انقلاب اسلامی دانشگاهی به نام دانشگاه آزاد ایران وجود داشت که فعالیت خود را در دههٔ ۱۳۵۰ با مدیریت عبدالرحیم احمدی و معاونت شاهرخ مسکوب آغاز کرده بود و در سال ۱۳۵۵ تعدادی از فارغ التحصیلان ممتاز کشور را با بورس تحصیلی به دانشگاههای ممتاز جهان اعزام کرد تا فعالیت خود را با کادری نخبه آغاز کند. پذیرش دانشجو در این دانشگاه در ۱۳۵۷ به طور محدود آغاز شد و فعالیت آن با درگرفتن انقلاب اسلامی و رویدادهای پس از آن و نهایتاً انقلاب فرهنگی به کلی متوقف شد.
برنامهٔ درسی این دانشگاه متفاوت از دانشگاه های دیگر بود. برنامه های این دانشگاه بر پایهٔ آموزش از راه دور قرار داشت. بر این اساس دانشگاه آزاد ایران اقدام به تهیهٔ کتاب های بسیار با طرح و اندازه واحد و نیز فیلم های آموزشی و نوارهای صوتی نمود. با وجود تشابه نام، دانشگاه آزاد اسلامی هیچ ارتباطی با این دانشگاه ندارد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)