تغییر در صنف پوشاک تهران / مد و پوشاک چه افرادی را انتخاب می کنند؟
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/4کد خبر 14023141813
تغییر در اتحادیه پوشاک تهران در حال رخ دادن است و به زودی انتخابات این اتحادیه برگزار می شود..
" height="" width="" انتخابات اصناف همیشه یکی از تأثیرگذارترین موارد در بازار بوده است..
انتخابات اتحادیه پوشاک تهران روز یکشنبه برگزار خواهد شد تا شاهد تغییرات در هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران رخ دهد..
ائتلاف تغییر در انتخابات پوشاک با هدف تغییر در رویه و روند کاری اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران، جمعی از فعالان حوزه مد و پوشاک تهران ائتلاف تغییر را برای انتخاب 7 خرداد این اتحادیه تشکیل دادند..
همفکری تغییر با صنف پوشاک بازار بزرگ تهران ائتلاف تغییر برای دریافت نظرات افراد فعال در صنف پوشاک بازار بزرگ تهران و اعلام اهداف و برنامه های خود در حمع این افراد در بازار بزرگ تهران حاضر شدند و به تبادل اهداف، نظرات، برنامه ها و مشکلات صنف پرداختند..
ائتلاف تغییر از چه افرادی تشکیل شده است؟.
افراد حاضر در ائتلاف تغییر عبارتند از: مجید افتخاری، امیر اسماعیلی، اورمزد روشنفکر، فتح الله رضایی، حسین حاجی حسینی، احمد سلیمانی فر و علیرضا رضایی. آشنایی با اعضای ائتلاف تغییر در ادامه خلاصه ای از اطلاعات و فعالیت های اعضای ائتلاف تغییر می پردازیم..
واژه شناسی این خبر (انتخابات):
انتخابات یک فرایند تصمیم گیری رسمی است که طی آن مردم یا بخشی از مردم برای ادارهٔ امور عمومی خود شخص یا اشخاصی را برای مقامی رسمی به مدت معلوم با ریختن رأی به صندوق های انتخاباتی برمی گزینند. از سدهٔ ۱۷ میلادی به این سو، برگزاری انتخابات سازوکار معمول برای تحقق دموکراسی نیابتی بوده است. از انتخابات ممکن است برای اختصاص کرسی های موجود در قوهٔ مقننه استفاده شود. همچنین برخی کشورها سمت های موجود در قوای اجرایی و قضایی و دولت های محلی را نیز با انتخابات به نامزدهای برگزیده اختصاص می دهند. از فرایند انتخابات در بسیاری از سازمان های خصوصی و تجاری، از باشگاه ها گرفته تا انجمن های داوطلبانه و ابرشرکت ها استفاده می شود.
کاربرد انتخابات به عنوان ابزاری برای گزینش نمایندگان در دموکراسی های نیابتی امروزی با شیوه ای که در کهن الگوهای دموکراتیک مثل آتن باستان رواج داشت متفاوت است. در عهد باستان انتخابات ها بیشتر نهادهایی الیگارشی گروه سالارانه بودند و بسیاری از سمَت های سیاسی توسط قرعه اختصاص می یافتند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)