کوهدشت نمونه ای از استعدادهای فعلیت یافته جوانان پر شور عصر انقلاب اسلامی است
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/4کد خبر 1402314428
به گزارش خبرگزاری فارس از کوهدشت، محمدمهدی اسماعیلی عصر امروز در همایش فعالان قرآنی این شهرستان اظهار کرد: امروز به برکت محبت و مهر به اهل بیت علیهم السلام شاهد شکوفایی و رشد تعالیم و معارف اسلامی در اقصی نقاط کشور در پرتو انقلاب شکوهمند هستیم..
وی خاطرنشان کرد: کوهدشت نمونه ای از استعدادهای فعلیت یافته جوانان پر شور عصر انقلاب اسلامی است و ما می بالیم به اهل فرهنگ و هنر و اصحاب قرآن که در همه نقاط کشور در حوزه های مختلف می درخشند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گسترش هویت دینی و انقلابی را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان و تصریح کرد: وجود شهدای امنیت و مدافعان حرم، نمادسازی هویتی است که انقلاب اسلامی و نهضت بزرگ امام راحل برای ما به ارمغان آورده است..
اسماعیلی بیان داشت: درود و سلام می فرستم به شهدای سرافراز کشور و شهدای پرآوازه لرستان و از خدا می خواهیم توفیق ادامه راه شهدا و پیمودن این مسیر نورانی را به همه ما عنایت فرماید..
وی با اشاره به موفقیت های جمهوری طی سال های اخیر، بیان داشت: انقلاب اسلامی توانسته با پشتیبانی و مشارکت ملت همه بحران ها را پشت سر بگذارد، اگر پیروزی انقلاب اسلامی معجره بزرگ بود تداوم و بقا و سربلندی آن معجزه بسی بزرگتر است..
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: با وجود بسیج همه قدرت ها و بکارگیری امکانات و ابزارها برای براندازی نظام، گذشت روزها و سال ها نشان داده پیوند ناگسستنی بین امت و امام اجازه توفیق و کامیابی را به دشمنان نداده و ادامه مسیر با تداوم این پیوند ممکن است..
اسماعیلی با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم بنا بر حل مسائل مشکلات و جبران عقب ماندگی ها گذاشته شده، افزود: امروز این عقب ماندگی ها در مناطق مختلف ایجاد معضل کرده و از این رو حل این چالش ها به ویژه در حوزه مشکلات فرهنگی در اولویت قرار دارد..
وی با بیان اینکه کوهدشت قطب خوشنویسی کشور است، افزود: مشکلات این شهرستان در حوزه فرهنگی و قرآنی پیگیری و حل خواهند شد..
واژه شناسی این خبر (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی):
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام سابق وزیر ارشاد اسلامی و پیش از آن وزیر ارشاد ملی ، وزیر وزارت خانهٔ فرهنگ و ارشاد اسلامی و یکی از اعضای هییت دولت جمهوری اسلامی ایران است.
پس از انقلاب ۱۳۵۷ ، وزارت اطلاعات و جهانگردی ابتدا به «وزارت اطلاعات و تبلیغات» و سپس خرداد ۱۳۵۸ به «وزارت ارشاد ملی» تغییر نام پیدا کرد. در سال ۱۳۵۹ نام این وزارت خانه به «وزارت ارشاد اسلامی» تغییر یافت. همچنین سال ۱۳۶۰ واحدهایی از وزارت فرهنگ و آموزش عالی (که از ادغام وزارت فرهنگ و هنر و وزارت علوم و آموزش عالی تشکیل شده بود) جدا و به این وزارت خانه ملحق شد. در واقع از دورهٔ عبدالمجید معادیخواه ، امور فرهنگی و هنری تحت نظر وزیر ارشاد اسلامی قرار می گیرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)