برشی از خاطرات آیت الله هاشمی / روایت بلعیدن تعداد زیادی تیغ ژیلت توسط یک درویش
به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1402/3/4کد خبر 14023150611
دکتر [حسن] روحانی، [دبیر شورای عالی امنیت ملی] آمد..
درباره رفتن به مجلس مشاوره شد..
تأیید شد که اگر دعوت اکثریت مجلس تحقق یافت، حضور یابم، وگرنه انصراف بدهم..
از اقدام رهبری، در نقض نظر شورای نگهبان، اظهار تعجب نمود..
به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه موزه آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخشی از خاطرات چهارشنبه 4 خرداد ١٣٧٩ او آمده است : در اسراییل، رسانه ها عقب نشینی را به عنوان یک اقدام شجاعانه برای کم کردن بار مسئولیت اسراییل، معرفی می کنند و تهدید می نمایند که اگر مرزها را ناامن کنند، ضربه وارد می کنند و برای نشان دادن قاطعیت، امروز در منطقه آزاده شده، بمباران هوایی داشته اند، با تعدادی شهید، ولی جو غالب در رسانه های جهانی، تحقیر اسراییل است و حق هم همین است..
صحبت از درس و پیام مقاومت اسلامی لبنان، برای آزادی کل فلسطین است؛ به خصوص که برای اولین بار از سال ١٩4٨ چنین وضعی برای اسراییل و اعراب پیش آمده و می تواند شروع یک دوره معکوس باشد..
آمریکا اخطار کرده که باید نیروهای غیرلبنانی از جنوب لبنان خارج شوند که بیشتر ناظر به روسیه و شاید ایران است؛ گرچه ما نیرویی در آنجا نداریم..
در مورد حضور یا انصراف من از نمایندگی مجلس، صحبت شد..
بعضی ها هم عقیده دارند، به صورت نماینده عادی بمانم..
آقای [حسین] روشن چراغ، نماینده فعلی شاهین شهر اصفهان آمد..
پدر دو شهید است؛ در انتخابات [مجلس] ششم شکست خورده است؛ می گوید، دوم خردادی ها به او ظلم کرده اند و از ابزار دولتی و شوراهای شهر و روستاها، به نفع رقیب او استفاده کرده اند..
بازنشسته آموزش و پرورش است و درخواست شغلی در مجمع [تشخیص مصلحت نظام] دارد..
آقای [احمد] پیش بین، نمایند بافت آمد..
اصرار بر رفتن من به مجلس نمود و اظهار نگرانی از وضع مجلس در صورت عدم حضور کرد و گفت، هنوز فرماندار، اعتبارنامه او را امضا نکرده است؛ استمداد کرد..
آقای هاشم حجازی، نامزد انتخابات خوی آمد..
در مرحله دوم، از آقای [کامل] عابدین زاده عقب افتاده است، ولی مدارکی در مورد تقلب رقیب به دست آورده و انتظار دارد، شورای نگهبان حق او را بگیرد..
نمونه هایی از تخلف ها و تبلیغات ناروای چپ ها را آورده بود..
آقای [حاتم] نارویی، نماینده جدید [بم] هم آمد؛ با اصرار زیاد از من خواست انصراف ندهم؛ دو برادرش را از دست داده و خودش بیمار است..
آقای انور هاشمی، پیر دراویش قادریه و نقشبندیه کردستان آمد..
گفت، مساجد زیادی به نام ائمه و حضرت زهرا (س) ساخته و یک دخترش را به مردی شیعه داده و نوه اش با دست بسته و با مُهر برای سجده، نماز می خواند..
به او به شوخی گفته، پدر سوخته مُهر را برای پدر و دو دست بسته را برای مادر می خواهی؟. در مورد عملیات حیرت انگیز و غیرقابل تشخیص عوامل مادی آنها پرسیدم که در دراویش قادریه رایج است و نمونه های آن را در زمان جنگ در شهر بانه دیده بودم..
گفت، در اثر ذکر و تکرار ذکر و توجه به خدا و استمداد از علی(ع) بر روح خود مسلط می شوند و حساب روح از جسم جدا می شود..
به فرمان روح، جسم نمی تواند مانع عوامل حاکم بر جسم باشد..
گفت، یک پزشک محقق، چندی پیش برای تحقیق آمد و در حضور خود او، تعداد زیادی تیغ ژیلت، به یکی از آنها داد و او همه را بلعید. پزشک گفت، معده اش را پاره می کند و می میرد..
خود درویش، با چاقویی معده اش را بازکرد و تیغ ها را بیرون آورد..
گفت، در عراق و ترکیه هم مُریدان زیاد و خانقاه های زیادی دارند و امسال برای اولین بار، مریدان او، در ایام محرم، برای امام حسین(ع) عزا گرفته اند و سیاه پوش شده اند..
در گذشته، محرم را جشن می گرفته اند..
اظهار ارادت زیادی نسبت به من نمود و گفت، فقط برای زیارت آمده است و کاری ندارد..
ضمناً از سیاست های دولت انتقاد داشت و گفت، باعث ترویج وهابی ها در کردستان شده و مردم و علمای متعهد را ضعیف کرده است..
یک دوره کامل از آثارم را دادم و گفتم، اگر به کردستان آمدم، ایشان را می بینم..
اخوی محمد، [رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی] آمد و گفت، بهتر است که دعوت نمایندگان را بپذیرم و به مجلس بروم..
عصر آقایان رضاپور و رحمانی، منتخبان جدید نقده و سردشت آمدند؛ برای تشکر و درخواست تذکری دیگر به شورای نگهبان که نظر نهایی را در مورد انتخابات نقده، زودتر بدهد..
آقای محمد عبدخدایی، رایزن فرهنگی ایران در اسپانیا آمد..
گفت، در اسپانیا، به خاطر حوادث تاریخی گذشته، افکار عمومی با اسلام و اعراب خوب نیست، ولی با ایران بد نیستند..
آقای [بیژن نامدار] زنگنه، [وزیر نفت] آمد..
گزارش کارهای نفت را داد و از من خواست، برای ایجاد وفاق و حل مشکلات آینده و هدایت سیاست سازندگی و توسعه ایران، در مجلس بمانم..
واژه شناسی این خبر (مجلس یازدهم):
دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی شناخته شده با لقب مجلس انقلابی از ۷ خرداد ۱۳۹۹ رسماً آغاز شد. نمایندگان این دوره در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در ۲ اسفند ۱۳۹۸ برگزار شد انتخاب شدند.
مجلس یازدهم تقریباً یک دست از اصولگرایان است. از ۲۹۰ نماینده مجلس قبل ( مجلس دهم ) ۲۴۸ نفر در انتخابات مجلس یازدهم نامزد شده بودند که بیشترشان یا رد صلاحیت شدند یا رای نیاوردند و تنها ۵۶ نماینده از دوره قبل به دورهٔ فعلی راه یافتند. در کل تعداد ۲۳۸ نفر از نمایندگان اصولگرایان، ۱۸ نفر از نمایندگان اصلاح طلبان و ۳۸ نفر از نمایندگان به صورت مستقل به مجلس راه یافتند. ترکیب مجلس یازدهم توسط برخی از تحلیل گران، به مجلس هفتم تشبیه شده است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)