استقبال نوجوانان شهر تهران از باشگاه کتابخوانی 100 تایی ها
به نقل از خبرگزاری کتاب ایران1402/3/4کد خبر 1402315779
وی افزود: نوجوانان و دانش آموزان مقاطع تحصیلی متوسطه دوره اول و دوم می توانند با ارسال عدد 100 به سامانه پیامکی 20001837 لینک ثبت نام باشگاه را دریافت کرده و با تکمیل مشخصات خود و دریافت کارت عضویت باشگاه (به صورت دیجیتال)، از خدمات، تسهیلات و جوایز ارزنده این باشگاه بهره مند شوند.
باباخانیان با اشاره به مزایای عضویت در این باشگاه، توضیح داد: عضویت رایگان در کتابخانه های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، اهدای کتاب، خرید کتاب های مورد نیاز اعضای باشگاه با تخفیف ویژه، حضور در پویش ها و مسابقات کتابخوانی،از جمله برنامه های باشگاه کتابخوانی 100 تایی ها ویژه نوجوانان شهر تهران است.
وی تاکید کرد: مشارکت در برگزاری پاتوق های کتاب، اردوهای مطالعاتی و دیگر فعالیت های ترویج کتابخوانی که زیرنظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری برگزار می شود را می توان از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این بخش معرفی کرد.
باباخانیان ایجاد بستری برای انتخاب و خرید کتاب با سهولت با هدف کمک به حوزه نشر را از دیگر اهداف این باشگاه اعلام کرد و گفت: عادت دادن دانش آموزان برای مراجعه به کتاب فروشی یا خرید آنلاین کتاب، عادت دادن کودکان و نوجوانان به مطالعه، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی فعالیت ها و برنامه های ترویجی حوزه کتاب و کتابخوانی و ایجاد بانک اطلاعاتی از نوجوانان علاقه مند به کتاب و کتابخوانی در راستای طراحی برنامه های خلاق در این باشگاه دنبال می شود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت bk100.farhangsara.irمراجعه کنند یا با شماره 96653462 تماس بگیرند.
واژه شناسی این خبر (باشگاه):
باشگاه یا کلوپ (به فرانسوی : Club ) جایگاه ویژه ای برای گردهمایی گروهی از مردم با هدفی معین است. به سخن دیگر محل گرد آمدن پیوسته یا هر از گاه گروهی بر پایه آیین نامه ٔ خاص. در زبان فارسی واژه باشگاه به معنی سالن ورزش ( انگلیسی : Gymnasium) نیز به کار میرود.
باشگاه از واژه های پذیرفته فرهنگستان ایران در برابر واژه انگلیسی کلوب است و به انجمنهایی گفته می شود که هموندان آن بر پایه خواست خود و همسو با مرامنامه تصویب شده، برای پیشبرد هدف ها و خواستهای مشترک، یا برای همیاری و بهسازی شرایط زندگی شخصی و حرفه ای، یا دستیازی به امتیازات برای هموندان باشگاه، در مکانی به همین نام، گرد هم می آیند. این افراد عمدتا به یک گروه یا طبقه اجتماعی معینی وابسته هستند، مانند فرهنگیان، مهندسان، افسران، زرتشتیان و مانند اینها.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)