افشای راز نقشه گنج های واقعی در ایران!
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/5کد خبر 14023165715
در این مطلب شما را با افشای نقشه های گنج در ایران بیشتر و بهتر آشنا می کنیم..
به گزارش برنا؛ شاید باور نکنید که از ابتدای هزاره دوم در قسطنطنیه و بغداد گنج نامه های قلابی از سوی گروه های زیرزمینی رواج پیدا کرد که امروزه نمونه های تقلبی این نقشه ها در موزه ها نگهداری می شود..
پژوهش ها نشان می دهد برخی از اسناد تاریخی مهم که در گذشته های دور نگاشته شده است تنها وجود گنج های تقلبی را آشکار می کنند و تاکنون معلوم نیست که نقشه گنج واقعی در ایران وجود داشته باشد..
دکتر رحیم ولایتی، رئیس موسسه باستان شناسی دانشگاه تهران درباره افسانه های جعلی و گنج نامه ها می گوید: نقشه گنج چیزی جز خرافات نیست، ولی متاسفانه به دلیل عدم آگاه سازی و آموزش عمومی در رابطه با غارت اموال باستانی و فرهنگی مردم دچار یک نوع عقب ماندگی، توهم و خرافات شده اند، اما حقیقتا نمی توان احتمال وجود نقشه گنج واقعی در ایران را قویا رد کرد..
به هر حال ممکن است که فردی در گذشته اموالی را دفن کرده و برای آن نقشه ای کشیده باشد که مکان آن را فراموش نکند و یا آن را به نسل های بعدی منتقل کند..
همچنین خزانه های پادشاه نیز در مواقع بسیار ضروری تخلیه و به مکانی که تعداد بسیار بسیار کمی از بالاترین مقامات اطلاع داشتند منتقل و دفن می شد و برای آن نقشه ای نیز تهیه می کردند که برای خواندن آن اطلاعات بسیاری نیاز بود که فقط همان افراد از آن اطلاع داشتند و در اکثر آن ها نیز اطلاعات غلط جای داده می شد..
بسیاری از دارندگان این نوع نقشه ها ادعا می کنند که نسخه آن ها اصل بوده و هنگامی که از آن ها سوال می شود “چرا خود به دنبال گنج نرفته اند و حاضرند نقشه گنج خود را بفروشند؟.
” بهانه هایی ازقبیل نداشتن امکانات، نداشتن دستگاه گنج یاب، عدم توانایی مالی در تامین هزینه های کاوش و … را ذکر می کنند و همان طور که مشخص است این دلایل چیزی جز بهانه برای فروش نقشه گنج نیست، زیرا اگر کسی دارای نقشه گنج واقعی در ایران باشد هر طور که شده برای پیدا کردن آن اقدام می کند و حاضر نیست آن را به فروش برساند..
پیشنهاد ما به کسانی که در این وادی هستند این است که به جای گوش دادن به این افراد با خرید دستگاه فلزیاب و همچنین بالا بردن اطلاعات تاریخی و تجربه خود، در مکان هایی که دارای نشانه های گنج هستند اقدام به کاوش کنند..
بررسی های انجام شده روی نسخه های خطی گنج نامه های مشهور در ایران در اصالت آن ها تردید ایجاد می کند..
بسیاری از این نسخه های خطی جعلی بوده و قدمت آن ها به دوره قاجاریه می رسد..
واژه شناسی این خبر (ایران):
ایران با نام رسمی جمهوری اسلامی ایران کشوری در غرب آسیا و در منطقه خاورمیانه است. این کشور با ۱٬۶۴۸٬۱۹۵ کیلومتر مربع پهناوری، دومین کشور بزرگ خاورمیانه است. ایران از شمال غرب با ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از شمال با دریای خزر، از شمال شرق با ترکمنستان، از شرق با افغانستان و پاکستان، از جنوب با خلیج فارس و دریای عمان و در غرب با عراق و ترکیه هم مرز است. این کشور خاورمیانه ای، جایگاه استراتژیکی در منطقهٔ خلیج فارس دارد و تنگهٔ هرمز در جنوب آن، مسیری حیاتی برای انتقال نفت خام است. جمعیت کل ۳۱ استان ایران بیش از ۸۴ میلیون نفر است و تهران، پایتخت و پرجمعیت ترین شهر این کشور است. ایران، جامعه ای با قومیت و فرهنگ های گوناگون دارد و گروه قومی و فرهنگی غالب این کشور، برآمده از فارسی زبانان آن است. در کنار آنان، قومیت های دیگری، همانند اقوام آذری و کُرد و عرب و لر، بلوچ و ترکمن وجود دارند. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اسلام شیعه را دین رسمی ایران اعلام کرده است و اکثریت مردم این کشور، پیروان همین مذهب هستند. زبان رسمی این کشور نیز فارسی است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (مطلب):
مَتلب (به انگلیسی : MATLAB ) یک محیط نرم افزاری برای انجام محاسبات عددی و یک زبان برنامه نویسی نسل چهارم است. واژهٔ متلب هم به معنی محیط محاسبات رقمی و هم به معنی خود زبان برنامه نویسی مورد نظر است که از ترکیب دو واژهٔ MATrix ( ماتریس ) و LABoratory ( آزمایشگاه ) ایجاد شده است. این نام حاکی از رویکرد ماتریس محور برنامه است، که در آن حتی اعداد منفرد هم به عنوان ماتریس در نظر گرفته می شود.
کار کردن با متلب بسیار ساده است. در حقیقت تمام داده ها در متلب به شکل یک ماتریس ذخیره می شوند. برای مثال یک عدد (اسکالر) به شکل یک ماتریس ۱*۱ ذخیره می شود. یک رشته مانند «Whale is the biggest animal» به شکل ماتریسی با یک سطر و چندین ستون (که تعداد ستون ها به تعداد کاراکترهاست) ذخیره می شود. حتی یک تصویر به شکل یک ماتریس سه بعدی ذخیره می گردد که بُعد اول و دوم آن برای تعیین مختصات نقاط و بُعد سوم آن برای تعیین رنگ نقاط استفاده می شود. فایل های صوتی نیز در متلب به شکل ماتریس های تک ستون ( بردارهای ستونی) ذخیره می شوند؛ بنابراین جای تعجب نیست که متلب مخفف عبارت آزمایشگاه ماتریس باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (نقشه):
نقشه (به عربی و فارسی تاجیکی: خریطه ) یک تصویر نمادین از روابط بین اِلِمان ها مانند اشیاء، مناطق و مضامین است.
بسیاری از پول ها
حالت ایستا دارند و بر روی کاغذ یا سایر رویه های بادوام ترسیم می شوند، در حالی که برخی دیگر پویا و تعاملی هستند. اگر چه بیشتر برای به تصویر کشیدن داده های جغرافیایی از نقشه استفاده می شود ولی از نقشه برای نشان دادن ارتباط موارد دیگری مانند دی ان ای ، نقشه برداری از مغز، ارتباط و توپولوژی شبکه های رایانه ای با اصول و قواعد متفاوت استفاده می شود. نقشه ها به تناسب مدل ریاضیاتی مورد استفاده می توانند دوبعدی مانند نمایش کلاسیک نقشهٔ زمین، سه بعدی مانند فضا داخلی زمین یا نقشه برداری نوین یا حتی در دستگاه مختصات های انتزاعی تر مانند مدلسازی پدیده هایی که متغیرهای مستقل زیادی دارند، تولید و نمایش داده شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)