2 مربی بومی گزینه های هدایت ذوب آهن
به نقل از خبرگزاری تسنیم1402/3/5کد خبر 14023167324
فرآیند انتخاب سرمربی ذوب آهن برای فصل بیست و سوم لیگ برتر به مراحل پایانی خود رسیده است..
- اخبار ورزشی - به گزارش خبرنگار ورزشی تسنیم، تیم فوتبال ذوب آهن با مهدی تارتار در لیگ بیست و دوم فصل پُرنوسانی را تجربه کرد و در مقاطعی از فصل حتی پروژه برکناری تارتار کلید خورد..
اوج این اتفاق در هفته بیست و یکم لیگ برتر بود که تا پیش از بازی در اصفهان گفته می شد در صورت شکست مقابل مس کرمان، حکم برکناری سرمربی صادر می شود..
با این وجود بعد از پیروزی یک بر صفر سبزپوشان مقابل تیم کرمانی اوضاع متفاوت شد تا در نهایت تیم اصفهانی با هدایت تارتار لیگ را به پایان برساند..
تارتار: دوست دارم در تیمی باشم که برای قهرمانی می جنگد در این میان مسائل مالی تأثیر زیادی روی ثبات کادرفنی ذوب آهن داشت..
با توجه به شرایط مالی این باشگاه، از نظر مدیران به صرفه نبود که غرامت فسخ قرارداد مربیان پرداخت شود..
مدیران باشگاه با توجه به اینکه تیم در هر شرایطی نمی توانست قهرمان شود یا نتایج خاصی رقم بزند ترجیح دادند با همان کادر قبلی ادامه دهند..
بعد از پایان فصل شرایط برای انتخاب بدون دغدغه سرمربی سبزپوشان فراهم است..
3 گزینه روی میز مدیران ذوب آهن قرار دارد..
در کنار تارتار که شانس بسیار کمی دارد دو مربی بومی در این لیست حضور دارند که در این بین قاسم حدادی فر دستیار تارتار از شانس بالایی برای هدایت گاندوها برخوردار است..
در واقع حدادی فر در کنار یک مربی دیگر بومی گزینه های هدایت سبزپوشان هستند که البته حدادی فر شانس بیشتری دارد..
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، در هفته آینده تکلیف معرفی سرمربی ذوب آهن در فصل آتی روشن خواهد شد..
واژه شناسی این خبر (فصل):
فصل یا فرگرد یکی از تقسیمات سال بر اساس تغییرات آب وهوایی ، بوم شناسی و تعداد ساعات روز( روشنایی خورشید ) در یک منطقه مشخص در کرهٔ زمین است. در زمین ، فصول نتیجه گردش زمین به دور خورشید و انحراف محوری زمین نسبت به دایرهالبروج است. در مناطق معتدل و قطبی، فصول با تغییراتی در شدت نور خورشید که به سطح زمین می رسد مشخص می شود، تغییراتی که ممکن است باعث خواب زمستانی جانوران و گیاهان یا مهاجرت جانوران به مناطق دیگر شود. فرهنگ های گوناگون تعداد و ماهیت فصول را بر اساس تغییرات منطقه ای خود تعریف می کنند و به همین دلیل تعداد فصول در ملل گوناگون متفاوت است.
فصل ها اغلب برای جوامع کشاورزی اهمیت ویژه ای دارند، که زندگی آن ها حول محور زمان کاشت و برداشت می چرخد، و تغییر فصل اغلب با آیین ها خاصی همراه است. تعریف تعداد فصل ها هم تا حدی مربوط به فرهنگ هر ملت می شود. در هندوستان ، از دوران گذشته تا به امروز، شش فصل (یا به اصطلاح ریتو) بر اساس گاهشمارهای مذهبی یا فرهنگی جنوب آسیا برای اهدافی مانند کشاورزی و بازرگانی به وجود آمده است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)