اقدامات همراه اول برای استفاده حجاج از اینترنت/ جزییات بسته های حج تمتع 1402
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/5کد خبر 14023173023
به گزارش ایلنا، با توجه به در پیش بودن ایام حج تمتع، همراه اول با مذاکراتی که با اپراتورهای عربستانی داشت، توانست بسته های ویژه ایام حج طراحی کند که عملا به صرفه ترین راه ارتباطی برای حاجیان، استفاده از سیمکارت های همراه اول و سرویس رومینگ این اپراتور در کشور عربستان هست.
در این راستا، همراه اول سعی کرده است با طراحی بسته های متنوع رومینگ از لحاظ حجم بسته و مدت سفر که از منظر قیمتی قابلیت رقابت با سیمکارت های عربی را دارد، مانع از خروج ارز از کشور شود.
در میان بسته های حج، یک بسته اینترنت بین الملل تخفیفی 60 روزه بسیار ارزنده برای حجاج به چشم می خورد که علاوه بر امکان خرید آسان از درگاه های مختلف، حجاج می توانند بدون نگرانی از پایان مهلت زمانی اعتبار بسته، با خیال راحت از ایران و قبل از سفر خود، این بسته را تهیه کنند.
همراه اول برای مدیران کاروان و ستاد حج و حجاجی که نیاز به دیتا و مکالمه زیاد دارند، بسته ای با حجم نامحدود برای 90 روز با 150 دقیقه مکالمه و 150 عدد پیامک هدیه رومینگ جهت استفاده در عربستان، طراحی کرده است.
همچنین بسته «70 دقیقه مکالمه» هفتگی به همراه 70 پیامک هدیه نیز مخصوص آن دسته از مشترکانی در نظر گرفته شده است که نیاز بیشتر به مکالمه دارند و قیمت آن «340 هزار تومان» است. حجاج و خانواده یشان با خرید این بسته ها، می توانند سرویس رومینگ را برای زائران بیت الله حرام، فعال کنند.
براساس توافقات همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور، مشترکان این اپراتور در حج تمتع 1402 می توانند از مزیت کاهش نرخ تعرفه آزاد استفاده کنند. بنابراین تعرفه استفاده آزاد از سرویس رومینگ با ارایه تخفیف نسبت به قیمت سابق، به شرح هر دقیقه مکالمه با ایران یا خطوط عربستان 9000 تومان، هر دقیقه مکالمه دریافتی از ایران 9000 تومان، هر عدد پیامک به خطوط ایران 3000 تومان و هر مگابایت اینترنت 2000 تومان است.
همچنین جهت رفاه خانواده ها برای مکالمه با حجاج خود در عربستان نرخ مکالمه بین الملل با خطوط همراه اول با در نظر گرفتن قیمت ترجیحی به 9000 هزار تومان در دقیقه کاهش یافت.
زائران خانه خدا باید آگاه باشند که با توجه به دستور العمل های امن سازی پرتال های ایران، امکان دسترسی امن به پرتال های بانکی و ایرانی از طریق سیمکارت های خارجی و وای فای هتل ها عموما محدود شده است، لذا در صورتی که نیاز به استفاده از پرتال های ایرانی را دارند، باید به سراغ خرید سیمکارت های ایرانی و استفاده از بسته های دیتای رومینگ بروند.
مشترکان همراه اول علاقه مند به استفاده از بسته های رومینگ حج، باید پیش از سفر خود، اقدام به فعالسازی سرویس رومینگ بین الملل با شماره گیری کد دستوری «ستاره 10 ستاره 2911 مربع» کنند؛ با این کار علاوه بر دریافت رایگان پیامک های بانکی، دسترسی رایگان به درگاه «همراه من» برایشان وجود خواهد داشت.
قابل ذکر است روشن کردن گوشی و دریافت پیامک رایگان است. حجاج گرامی جهت پرداخت قبوض و خرید شارژ می توانند از کد دستوری USSD و همچنین اپلیکیشن های «همراه من» و «اوانو» استفاده کنند.
همچنین مشترکان می توانند با مراجعه به «فروشگاه آنلاین همراه اول» یا اپلیکیشن «همراه من» اقدام به خرید و فعالسازی بسته های ویژه حج برای خود یا زائر مدنظرشان کنند.
حجاج می توانند جهت اطلاع کامل از بسته های حج، نرخ تعرفه آزاد، قوانین استفاده از بسته ها و پاسخ به سوالات پرتکرار به صفحه کمپین حج همراه اول به آدرس https://mci.ir/haj مراجعه کنند.
واژه شناسی این خبر (ایران):
ایران با نام رسمی جمهوری اسلامی ایران کشوری در غرب آسیا و در منطقه خاورمیانه است. این کشور با ۱٬۶۴۸٬۱۹۵ کیلومتر مربع پهناوری، دومین کشور بزرگ خاورمیانه است. ایران از شمال غرب با ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از شمال با دریای خزر، از شمال شرق با ترکمنستان، از شرق با افغانستان و پاکستان، از جنوب با خلیج فارس و دریای عمان و در غرب با عراق و ترکیه هم مرز است. این کشور خاورمیانه ای، جایگاه استراتژیکی در منطقهٔ خلیج فارس دارد و تنگهٔ هرمز در جنوب آن، مسیری حیاتی برای انتقال نفت خام است. جمعیت کل ۳۱ استان ایران بیش از ۸۴ میلیون نفر است و تهران، پایتخت و پرجمعیت ترین شهر این کشور است. ایران، جامعه ای با قومیت و فرهنگ های گوناگون دارد و گروه قومی و فرهنگی غالب این کشور، برآمده از فارسی زبانان آن است. در کنار آنان، قومیت های دیگری، همانند اقوام آذری و کُرد و عرب و لر، بلوچ و ترکمن وجود دارند. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اسلام شیعه را دین رسمی ایران اعلام کرده است و اکثریت مردم این کشور، پیروان همین مذهب هستند. زبان رسمی این کشور نیز فارسی است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (اینترنت):
اینْتِرْنِت (به انگلیسی : Internet ) (مخفف interconnected network شبکه به هم پیوسته یا توکارِ اندرهم بسته) سامانه ای جهانی از شبکه های رایانه ای متصل است که از مجموعه پروتکل اینترنت (TCP/IP) برای ارتباط بین شبکه ها و دستگاه ها استفاده می کند. اینترنت شبکه ای از شبکه هاست که شامل شبکه های خصوصی، عمومی، دانشگاهی، تجاری و دولتی در مقیاس های محلی تا جهانی است که با آرایه ای عظیم از فناوری های شبکه بندی الکترونیکی، وایرلس و نوری به هم متصل شده اند. به عبارت دقیق تر، اینترنت مجموعه ای از سامانه های خودگردان است که با روتر به هم متصل شده اند. اینترنت را باید بزرگ ترین سامانه ای دانست که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده است. ریشهٔ این شبکهٔ عظیم جهانی به دههٔ ۱۹۶۰ بازمی گردد که پنتاگون (مقر و فرماندهی وزارت دفاع ایالات متحدهٔ آمریکا ) برای انجام پروژه های تحقیقاتی برای ساخت شبکه ای مستحکم، توزیع شده و باتحمل خطا سرمایه گذاری نمودند. این پژوهش به همراه دوره ای از سرمایه گذاری شخصی بنیاد ملی علوم آمریکا برای ایجاد یک ستون فقرات اینترنت جدید، سبب شد تا مشارکت های جهانی آغاز گردد و از اواسط دههٔ ۱۹۹۰، به صورت یک شبکهٔ همگانی و جهان شمول در بیاید. وابسته شدن تمامی فعّالیت های بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخیِ نوین در عرصه های گوناگون علوم ، فناوری ، و به خصوص در نحوه تفکّر انسان دارد. شواهد زیادی در دست است که از آنچه اینترنت برای بشر خواهد ساخت و خواهد کرد، تنها مقدار بسیار اندکی به واقعیت درآمده است.
اینترنت سامانه ای جهانی از شبکه های رایانه ای به هم پیوسته است که از پروتکلِ « مجموعه پروتکل اینترنت » برای ارتباط با یکدیگر استفاده می کنند. به عبارت دیگر اینترنت، شبکهٔ شبکه ها است که از میلیون ها شبکه خصوصی ، عمومی ، دانشگاهی ، تجاری و دولتی در اندازه های محلی و کوچک تا جهانی و بسیار بزرگ تشکیل شده است که با آرایه وسیعی از فناوری های الکترونیکی و نوری به هم متصل شده اند. اینترنت در برگیرنده منابع اطلاعاتی و خدمات گسترده ای است که برجسته ترین آن ها وب جهان گستر و رایانامه هستند.
سازمان ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و موسسات متعدد، نیازمند دستیابی به شبکه اینترنت برای ایجاد یک وبگاه ، دستیابی از راه دور وی پی ان ، انجام تحقیقات یا استفاده از سیستم رایانامه، هستند. بسیاری از رسانه های ارتباطی سنتی مانند تلفن و تلویزیون نیز با استفاده از اینترنت تغییر شکل داده اند « اینترنت اشیاء » ویا دوباره تعریف شده اند و خدماتی جدید همچون صدا روی پروتکل اینترنت و تلویزیون پروتکل اینترنت ظهور کردند. انتشار روزنامه نیز به صورت وبگاه ، خوراک وب و وب نوشت تغییر شکل داده است. اینترنت اشکال جدیدی از تعامل بین انسان ها را از طریق پیام رسانی فوری ، تالار گفتگو و شبکه های اجتماعی به وجود آورده است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (حج تمتع):
حجّ تَمَتُّع ، از اقسام سه گانه حج در اسلام است. این نوع حج، بر کسی واجب است که فاصله محلّ سکونتش تا مکه بیش از ۱۶ فرسخ یا ۴۸ میل است. به همین دلیل حج آفاقی و حج نایی نیز گفته می شود. حج تمتع فقط در ماه ذی الحجه انجام می شود و دارای دو بخشِ عمره تمتع و حج تمتع است. حج گزار باید اعمال عمره را قبل از حج انجام دهد. اعمال حج تمتع از روز نهم ذی الحجه شروع می شود و در این نوع از حج قربانی واجب است.(برگرفته از ویکی شیعه)