جزییات واگذاری اراضی ملی برای بهره برداری چیست؟
به نقل از خبرگزاری مهر1402/3/5کد خبر 14023174413
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 2)
(تصویر شماره 3)
(تصویر شماره 4)
در برنامه هفتم توسعه تاکید شده واگذاری اراضی ملی به اشخاص صرفا به صورت اجاره حق بهره برداری یا حق انتفاع مشخص در دوره معین و در قالب طرح مصوب صورت می پذیرد..
به گزارش خبرنگار مهر ، 30 اردیبهشت از برنامه هفتم توسعه رونمایی شد..
فصل 10 این برنامه به امنیت غذایی اختصاص دارد..
هرگونه تأخیر غیر موجه اجرای طرح تغییر کاربری این اراضی بهره برداری غیر از طرح مصوب یا بهره برداری نامناسب به تشخیص هیأت سه نفره نظارت (موضوع قانون اصلاح ماده (33) اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع - مصوب سال 1386)، موجب لغو قرارداد و اعاده به وضع سابق توسط طرف قرارداد می شود..
همچنین در صورت عدم اقدام از سوی طرف قرارداد، وزارت جهاد کشاورزی از طریق سازمان ذی ربط موظف است نسبت به اعاده به وضع سابق اقدام و تمام هزینه های مترتب را از طرف قرارداد اخذ کند..
نظارت بر حسن اجرای این ماده هم بر عهده رئیس سازمان مربوط است و قصور در این امر موجب مجازات موضوع ماده 598 قانون مجازات اسلامی می شود..
تبصره- حق انتفاع این اراضی قبل از بهره برداری طرح قابل انتقال به غیر نیست..
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 2)
(تصویر شماره 3)
(تصویر شماره 4)
واژه شناسی این خبر (برنامه هفتم توسعه):
برنامه هفتم توسعه برنامه پنجساله توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران است که از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان سال ۱۴۰۶ اجرا خواهد شد. این برنامه در قالب یک لایحه تدوین شده و شامل ۲۲ فصل و هفت بخش مختلف است که بخش های اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی، علمی، فناوری و آموزشی، سیاست خارجی، دفاعی و امنیتی، اداری، حقوقی و قضایی را شامل می شود.
این لایحه ۸ خرداد ۱۴۰۲ در دولت سیزدهم تصویب و به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)