هوش مصنوعی رونالدو را آقای لیگ عربستان کرد+عکس
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/5کد خبر 14023175012
به گزارش خبرگزاری فارس، کریستیانو رونالدو ابرستاره پرتغالی از زمستان گذشته راهی لیگ عربستان شد و به تیم النصر ملحق شد..
دارنده 5 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا مثل همیشه در هر تیمی در عربستان هم درخشید..
رونالدو در نیم فصل دوم تاکنون در 15 بازی 14 گل به ثمر رسانده است..
سایت سعودی اسپورت با هوش مصنوعی به پیش بینی عملکرد ابرستاره پرتغالی در صورت انتقال به لیگ عربستان از ابتدای فصل پرداخت..
طبق پیش بینی این رسانه رونالدو اگر از ابتدای فصل در لیگ عربستان بازی می کرد در 28 هفته گذشته 25 گل به ثمر می رساند یعنی با فاصله از بقیه آقای گل لیگ و النصر می شد..
النصر اکنون با رونالدو با 63 امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد..
الاتحاد با 66 امتیاز صدرنشین است..
دو هفته مانده به پایان لیگ یاران رونالدو امیدوار به لغزش رقیب هستند تا بتوانند قهرمانی را از آن خود کنند..
واژه شناسی این خبر (رونالدو):
رونالدو لوییز نازاریو ده لیما (به پرتغالی برزیل : Ronaldo Luís Nazário de Lima ) (زادهٔ ۱۸ سپتامبر ۱۹۷۶ در ریو دو ژانیرو ) که بیشتر با نام رونالدو یا رونالدو برزیلی شناخته می شود، بازیکن فوتبال پیشین برزیل و رییس کنونی باشگاه ریال وایادولید اسپانیا است. رونالدو یکی از بهترین و تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال به شمار می رود که پدیدآورنده برخی از شیوه های دریبل زنی است. او در ۱۴ دسامبر سال ۲۰۲۰ توسط فرانس فوتبال به عنوان بهترین مهاجم نوک تاریخ فوتبال بالاتر از یوهان کرویف و مارکو فان باستن و جزو تیم رویایی بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال قرار گرفت. او به دلیل دریبل زنی های تکرار نشدنی لقب مریخی را هم از سوی بزرگان فوتبال گرفت. او در دوران حرفه ای خود به دلیل سرعت زیاد، دریبل های تکنیکی، دقت و تمام کنندگی اش مورد توجه قرار گرفت و برای تیم های باشگاهی مانند بارسلونا و اینترمیلان و نیز تیم ملی برزیل در پست مهاجم بازی کرد که پس از آسیب دیدگی از ناحیهٔ زانو، در سال ۲۰۰۲ به ریال مادرید پیوست.
رونالدو در سال ۱۹۹۶ زمانی که ۱۸ سال سن داشت، بازیکن سال فوتبال جهان شد، بعدها دو بار دیگر در سال های ۱۹۹۷ و ۲۰۰۲ به این عنوان رسید و در سال ۱۹۹۸ بازیکن سال فوتبال اروپا شد. او پس از دیِگو مارادونا دومین بازیکنی است که دو مرتبه رکورد نقل و انتقالات فوتبال جهان را شکسته است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)