هشدار آلمان درباره به خطر افتادن منطقه شنگن
به نقل از خبرگزاری تسنیم1402/3/5کد خبر 14023184611
وزیر کشور آلمان بر لزوم دستیابی سریع به توافقی درباره مسئله پناهندگان در اتحادیه اروپا تاکید کرده و درباره به خط افتادن منطقه شنگن در صورت عدم موفقیت در این زمینه هشدار داد..
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان، اصلاحات پناهندگی سال هاست که موضوع بحث در اروپا بوده است..
"نانسی فایزر" وزیر کشور فدرال آلمان اکنون بر لزوم دستیابی به نتایج سریع در این باره تاکید دارد..
نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان امیدوار است در ماه ژوئن در مورد اصلاحات پناهندگی که سال ها در اروپا بحث برانگیز بوده، توافقی به دست آید..
این سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات روز پنجشنبه در سخنانی در برلین گفت: من شینگن را در خطر می بینم، اگر واقعاً در چند ماه آینده نتوانیم در این زمینه به توافق برسیم..
در منطقه شنگن، که بسیاری از کشورهای اروپایی به آن تعلق دارند، در واقع اصل آزادی سفر وجود دارد، اما برخی از کشورها برای مقابله با هجوم پناهندگان مرزهای خود را کنترل می کنند..
وزیر کشور آلمان گفت: البته 8 ژوئن بسیار مهم است..
خیلی خوب خواهد بود اگر بتوانیم در این تاریخ به موفقیتی دست یابیم..
کشورهای اتحادیه اروپا در حال حاضر با سرعت تمام تلاش می کنند تا در مورد اصول اصلاح سیستم پناهندگی اروپا به توافق برسند..
به ویژه، این سوال که آیا باید بررسی های اولیه در مورد درخواست های پناهندگی در مرزهای خارجی اروپا و توزیع احتمالی پناهندگان در اروپا وجود داشته باشد، بحث برانگیز است..
فایزر همچنین گفت که اگر توافقی در ژوئن حاصل نشود، مذاکرات در این باره همچنین می تواند بعدا انجام شود..
اما در حال حاضر ما باید خیلی تلاش کنیم تا در 8 ژوئن واقعاً پیشرفت کنیم..
"گرهارد کارنر"، همتای اتریشی او، که فایزر پیش از این با او صحبت کرده بود هم بیانیه مشابهی را بیان کرد..
ما باید در سطح اروپا گامی رو به جلو برداریم..
حفاظت کارآمد از مرزهای خارجی اروپا برای کل سیستم حیاتی است..
من واقعاً فکر می کنم که ما در اینجا پیشرفت خوبی خواهیم داشت و باید پیشرفت کنیم..
در مورد افرادی که عملاً هیچ شانسی برای پناهندگی ندارند، مراحل در مرزها باید طی چند ساعت و نهایت ظرف چند روز تکمیل شود..
کلارا بانگر، سخنگوی سیاست پناهندگان جناح چپ آلمان البته در رابطه با این طرح های اصلاحی هشدار داده و گفت: خطر زندانی شدن دسته جمعی افرادی که به دنبال حمایت هستند و عملاً حذف حق فردی برای پناهندگی در اتحادیه اروپا وجود دارد..
دولت های ایتالیا و آلمان همچنین اخیرا خواستار مداخله اتحادیه اروپا برای مقابله با هجوم روزافزون پناهندگان به این اتحادیه و اتخاذ سیاست های سختگیرانه تر و محدود کننده برای حل این بحران شدند..
بر اساس آمارهای منتشر شده بیش از 31000 مهاجر امسال با قایق به جنوب ایتالیا رسیدند..
برای مقابله با این وضعیت، دولت این کشور وضعیت فوق العاده اعلام کرده است..
با این حال دولت ایتالیا اعلام کرده که باید این مسئله روشن شود که اعلام این وضعیت این مشکل را حل نمی کند..
دولت ایتالیا خواستار مداخله آگاهانه اتحادیه اروپا برای حل این مسئله شده است..
ایتالیا مدتی است که در مورد ورود هزاران مهاجر قایق به این کشور صحبت می کند..
سال هاست که بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر توزیع افرادی که به دنبال حمایت هستند، اختلاف وجود دارد..
به گفته وزارت کشور ایتالیا، بیش از 14000 مهاجر از ابتدای سال جاری وارد ایتالیا شده اند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود 5300 نفر بوده است..
دولت ایتالیا اخیرا فرمانی را به تصویب رسانده است که قصد دارد به طور قابل توجهی استقرار امدادگران دریایی غیرنظامی در دریای مدیترانه را محدود کند..
از جمله در این فرمان مقرر شده است که کشتی های سازمان های امدادی باید پس از نجات اولیه، بدون اینکه بتوانند به سایر قایق های حادثه دیده کمک کنند، بلافاصله عازم بندر تعیین شده شوند..
معمولاً کشتی ها در هر مأموریت، چندین نفر را در قایق های کوچک نجات می دهند..
علاوه بر این، مهاجران و پناهندگان باید در حالی که در کشتی حضور دارند بگویند که آیا و بخصوص در کدام کشور اتحادیه اروپا می خواهند درخواست پناهندگی بدهند و سپس درخواست ها را پر کنند..
در صورت نقض مقررات جدید، دولت ایتالیا ناخدای کشتی های غیرنظامی را به جریمه های بالا تا 50 هزار یورو تهدید می کند..
علاوه بر این، کشتی ها می توانند توسط نهادهای مربوطه مصادره و در بنادر ایتالیا توقیف شوند..
نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان هم خواستار این است که سیاست مهاجرت اتحادیه اروپا بیشتر از گذشته در جهت محدود کردن تعداد پناهندگان باشد..
فایزر با توجه به مذاکرات جاری در بروکسل گفت: ما باید در مورد شناسایی، ثبت و راستی آزمایی مطمئن افراد در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا به توافق برسیم..
در حال حاضر مقررات متعددی در سطح اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفته است که با کمک آنها قرار است سیستم مشترک پناهندگی فعلی تجدید شود..
این شامل به اصطلاح مقررات غربالگری است که در نظر گرفته شده است تا یک نمای کلی از تمام گذرگاه های مرزی پناهندگان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا ارائه دهد..
واژه شناسی این خبر (اتحادیه اروپا):
اتحادیه اروپا یا اتحادیه اروپایی (به فرانسوی : Union européenne ) یک اتحادیه اقتصادی-سیاسی است که از ۲۷ کشور اروپایی تشکیل شده است. منشا اتحادیه اروپا به جامعه اقتصادی اروپا که در سال ۱۹۵۷ با توافقنامه رم میان ۶ کشور اروپایی شکل گرفت و صرفا یک اتحادیه اقتصادی بود بازمی گردد. از آن تاریخ با اضافه شدن اعضای نو، اتحادیه اروپا بزرگ تر شد.
در سال ۱۹۹۳، توافق ماستریخت چارچوب قانونی کنونی اتحادیه را پایه گذاری کرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (کشور آلمان):
دانمارکی
اسلاوی
آلمان (به فرانسوی : Allemagne ) (به آلمانی : Deutschland ) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی : Bundesrepublik Deutschland )، (نام بین المللی روی نقشه "Germany") کشوری در قاره اروپا است. پایتخت آلمان، شهر برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال ، دانمارک و دریای بالتیک ، از شرق با لهستان و جمهوری چک ، از جنوب با اتریش و سوییس و از غرب با فرانسه ، لوکزامبورگ ، بلژیک و هلند مرز دارد. مساحت آن ۳۵۷٬۳۸۶ کیلومتر مربع و جمعیت آن حدود ۸۳/۷ میلیون نفر است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)