حمله سایبری به زیرساخت های نیروی دریایی آمریکا
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/5کد خبر 1402318599
نیروی دریایی آمریکا از حمله سایبری به زیرساخت های حیاتی خود خبر داد..
«کارلوس دل تور» معاون فرماندهی نیروی دریایی آمریکا از هک زیرساخت های نیروی دریایی این کشور توسط هکرهای مورد حمایت دولت چین خبر داد . وی گفت: «برای ما جای تعجب نیست، چراکه چین نه تنها در سال های اخیر که به مدت چند دهه از این شیوه استفاده می کند.» وی از بیان جزئیات درباره کم و کیف این حمله سایبری خودداری کرد..
این مقام آمریکایی تاکید کرد که نیروی دریایی آمریکا طی سال های گذشته همواره با چنین حملاتی دست و پنجه نرم کرده است..
واژه شناسی این خبر (چین):
چین با نام رسمی جمهوری خلق چین کشوری کهن در شرق آسیا است. بیشتر مسلمانان چین در شرق این کشور و در استان سین کیانگ زندگی می کنند، به طوری که اکثریت ساکنان این منطقه را مسلمانان تشکیل می دهند. شمار رسمی شیعیان چین اندک، اما نفوذ غیر رسمی اندیشه شیعی بین مسلمانان آنجا بسیار است.
شیعیان دوازده امامی بیشتر در شهرهای ختن و یارغند و مناطق اطراف آن در ایالت خودمختار سین کیانگ سکونت دارند. تشیع مانند اصل اسلام از طریق ایران و شبه قاره وارد چین شده است. این شیعیان همچنان که خود اظهار می کنند غالباً کشمیری الاصل هستند که در اثر دشورای زندگی اقتصادی یا سیاسی آن نواحی به سمت شرق رفته اند.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (دولت):
دولت در علم سیاست ، دستگاهی سیاسی اجباری با حکومتی متمرکز است که انحصار استفادهٔ درست از اجبار و زور درون یک قلمرو جغرافیایی معین را حفظ می کند. مفهوم دولت در معانی دیگری نیز به کار برده می شود. بسیاری از نویسندگان مفاهیم «دولت» و «حکومت» را به یک معنا به کار می برند و در زبان عامیانه و رسانه ها دولت معمولاً به معنی قوه مجریه یا هییت وزیران است که این کاربرد از واژه دولت تنها به بخشی از حکومت اشاره دارد. گاهی نیز دولت به بخشی از حکومت اشاره دارد که شامل نهادهای مذهبی و نهادهای مدنی نمی شود؛ مثلاً کاربرد واژه دولت در اصطلاح سازمان های غیردولتی به این مفهوم از دولت اشاره دارد.
دولت ها ممکن است دارای قدرت سیاسی و حاکمیت کامل باشند که در این صورت کشور مستقل نامیده می شوند؛ ولی گاهی ایالت هایی که در یک جمهوری فدرال گرد هم آمده اند، مثلاً در ایالات متحده آمریکا ، نیز دولت نامیده می شوند. بعضی از دولت ها هم تابع و دست نشاندهٔ حکومتی دیگر هستند؛ مثل فرانسه ویشی که تابع آلمان نازی بود اما خود را دولت می خواند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)