دستگاه اطلاعات ملی عراق از دستگیری یک تروریست خطرناک در منطقه اللطیفیه در جنوب بغداد خبر داد.
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/5کد خبر 14023196114
دستگاه اطلاعات ملی عراق از دستگیری یک تروریست خطرناک در منطقه اللطیفیه در جنوب بغداد خبر داد..
دستگاه اطلاعات ملی عراق امروز -جمعه- در بیانیه ای اعلام کرد که توانسته در عملیاتی اطلاعاتی که ماه ها به طول انجامید، یکی از خطرناک ترین عناصر داعش را در منطقه موسوم به ولایت جنوب دستگیر کند..
در این بیانیه آمده است: «این تروریست در سال 2014 به عنوان رزمنده به به گردان اسامه بن لادن در سازمان تروریستی داعش پیوست و در چندین عملیات علیه نیروهای امنیتی (عراق) در مناطق جرف النصر، فلوجه و موصل شرکت کرد..
» بنا به این بیانیه، تروریست مذکور همچنین به عنوان فرمانده در چندین واحد از جمله واحد بمب گذاری در استان نینوا فعالیت داشته است..
واژه شناسی این خبر (اسامه بن لادن):
اُسامه بن محمد بن عوض بن لادِن (۱۰ مارس ۱۹۵۷ – ۲ مه ۲۰۱۱) یکی از اعضای خاندان بن لادن و بنیان گذار و رهبر شبکه القاعده بود.
اسامه بن لادن در رابطه با حملات تروریستی بسیاری در سرتاسر جهان از جمله بمب گذاری های ۷ اوت ۱۹۹۸ در سفارتخانه های آمریکا در دارالسلام ( تانزانیا ) و نایروبی ( کنیا )، حمله به کشتی جنگی یواس اس کول و حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به مرکز تجارت جهانی و پنتاگون تحت تعقیب پلیس فدرال آمریکا قرار داشت. وی در تاریخ ۲ مه ۲۰۱۱ توسط گروه توسعه جنگاوری ویژه نیروی دریایی از فرماندهی مشترک عملیات ویژه نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا در پاکستان کشته شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (عراق):
عراق با نام رسمی جمهوری عراق از کشورهای خاورمیانه و جنوب غرب آسیا است. بیشتر مردم این کشور شیعه اند. شیعیان این کشور غالباً در مناطق جنوبی و مرکزی سکونت دارند. مرقد شش تن از ایمه شیعه در شهرهای نجف ، کربلا ، کاظمین و سامرا و نیز مساجد مشهور شیعه مانند مسجد کوفه و مسجد سهله و سرداب غیبت ، و حوزه علمیه نجف در این کشور واقع است. شیعیان بسیاری از سراسر جهان برای زیارت حرم امامان شیعه به عراق سفر می کنند. بزرگترین اجتماع شیعیان جهان هر ساله در راهپیمایی اربعین ، در کربلا شکل می گیرد.
سابقه تشیع در عراق به زمان امام علی(ع) برمی گردد و وقایع تاریخی صدر اسلام همچون جنگ جمل ، صفین ، نهروان ، واقعه کربلا و قیام مختار در این کشور به وقوع پیوست. در این دوره تشیع در عراق گسترش یافت و از آنجا به دیگر مناطق از جمله ایران منتقل شد. هر چند در دولت های شیعی عراق همچون حمدانیان ، آل بویه و صفویه ، کم و بیش شیعیان در حکومت نقش داشتند. با تأسیس دولت عثمانی شیعیان از صحنه سیاسی حکومت عراق طرد شدند. در زمان اشغال عراق به دست انگلیسی ها شیعیان نقش فعالتری یافتند و محمدتقی شیرازی فتوای جهاد علیه انگیسی ها را صادر کرد. در همین دوره بود که حزب الدعوه از نخستین احزاب شیعی عراق، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.
(برگرفته از ویکی شیعه)