دارابی: باغ موزه هرندی قابل واگذاری نیست
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/5کد خبر 14023197711
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دارابی در بازدید از موزه هرندی کرمان با اشاره به واگذاری هایی که در مزایده صندوق احیاء مطرح شد، گفت: باغ موزه هرندی قابل واگذاری نیست اما منزلی که در بیرون از محوطه این موزه قرار دارد، در مزایده قرار داده شده و شاید اطلاع رسانی در ابتدا درست انجام نشده است..
معاون میراث فرهنگی کشور افزود: بنای توسعه مکان باغ موزه هرندی را داریم و اخیراً بعد از بازدید بنده و بازدیدی که استاندار داشتند، برای مرمت و ساماندهی این بنای تاریخی، بودجه و اعتباراتی را از محل بودجه معاونت میراث اختصاص دادیم زیرا این مکان، آثار فراوان اما محدودیت جا دارد..
وی بیان کرد: استان کرمان دارای آثار تاریخی فوق العاده ای است و امسال هم در اجلاس یونسکو که در عربستان برگزار می شود، 56 کاروانسرای کشور در آستانه ثبت قرار دارد که 2 مورد متعلق به کرمان بوده و کرمان بر قله ایستاده است..
دارابی ادامه داد: این استان به لحاظ میراث فرهنگی، جاذبه های گردشگری و صنایع دستی متنوع و بسیار زیباست و از این جهت معاونت میراث فرهنگی برنامه های گسترده ای برای این حوزه دارد..
وی گفت: یکی از برنامه های اصلی این است که استان کرمان جزء مقاصد اصلی گردشگری در داخل و خارج کشور قرار گیرد..
واژه شناسی این خبر (گردشگری):
گردشگری یا توریسم (به انگلیسی : Tourism ) سفر به قصد لذت بردن یا کسب وکار است؛ همچنین به معنی تیوری و عمل سیاحت گری، تجارت، جذب، اسکان و سرگرمی گردشگران، و تجارت مرتبط به برگزاری تور است. سازمان جهانی گردشگری با توجه به تمامی تعاریف گردشگری که تا قبل از سال ۱۹۹۴ ارایه شده بودند در سال ۱۹۹۵ یک تعریف نهایی منتشر کرد: «مجموعه فعالیت های فرد یا افرادی که به مکانی غیر از مکان عادی زندگی خود مسافرت و حداقل یک شب و حداکثر یک سال در آنجا اقامت می کنند و هدف از مسافرت آنان نیز گذراندن اوقات فراغت است. البته اهدافی نظیر اشتغال و کسب درآمد شامل آن نمی شود.» بر این اساس کسانی که شامل این تعریف می شوند نیز گردشگر نامیده می شوند. گردشگری می تواند داخلی (گردشگر در داخل کشور خود مسافرت می کند) یا خارجی باشد.
تعداد روزافزونی از مقصدها در سراسر جهان برای گردشگری گشوده و در آن سرمایه گذاری می شود. گردشگری از طریق ایجاد شغل و کسب درآمد صادراتی به یک عامل اصلی پیشرفت کشورها و توسعه زیرساختهای آنها تبدیل شده است. طی شش دهه گذشته گردشگری یک توسعه و تنوع پیوسته را تجربه کرده و به یکی از بزرگترین بخش های اقتصادی در جهان تبدیل شده است. گردشگری با وجود شوک های گاه به گاه، تقریباً بدون وقفه به مرور رشد کرده است که نشان دهنده قدرت و انعطاف پذیری این بخش از اقتصاد است. ورود گردشگران بین المللی از ۲۵ میلیون نفر در جهان در سال ۱۹۵۰ به ۲۷۸ میلیون نفر در سال ۱۹۸۰، و ۶۷۴ میلیون نفر در سال ۲۰۰۰ و ۱۲۳۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. به همین ترتیب، دریافت های گردشگری بین المللی که از طریق مقصدهای جهانی به دست می آید از ۲ میلیارد دلار در سال ۱۹۵۰ به ۱۰۴ میلیارد دلار در سال ۱۹۸۰، و ۴۹۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۰ و ۱۲۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. به عنوان یک گروه صادراتی در سراسر جهان، جهانگردی پس از مواد شیمیایی و سوخت و بالاتر از محصولات خودرو و مواد غذایی رتبه سوم را دارد. در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، جهانگردی بهترین گروه صادراتی است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (مرمت):
واژه مرمت از ریشه عربی رمَّ گرفته شده که به معنی «جمع آوری استخوان» است.
مرمت ممکن است به یکی از موارد زیر اشاره داشته باشد:
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)