مشکل مالکیت برطرف شده و دیگر مشکلی ندارد.
به نقل از خبرگزاری پانا1402/3/5کد خبر 1402320028
وزیر ورزش و جوانان از رفع مشکل مالکیت مشترک باشگاه های استقلال و پرسپولیس خبر داد..
به گزارش ایسنا؛ حمید سجادی در حاشیه مسابقات بین المللی جام آرموس که در مجموعه سوارکاری و چوگان نوروزآباد برگزار شد، اظهار کرد: فدراسیون سوارکاری ایران در اهتمام جدید با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان برنامه های خوب و مدونی را طراحی کرد..
به طور مثال در سال جاری قرار است 140 رویداد برگزار کند..
تاکنون 17 رویداد را پشت سر گذاشته اند که یکی از این رویدادها همین مسابقات است که دو ستاره هم هست..
پنج مرحله در سایر کشورها و ششمین مرحله این مسابقات در ایران در حال برگزاری است..
اتفاق ارزشمندی است و برای تحول میزبانی رویدادهای سوارکاری از نوع پرش برای فدراسیون ایران مهم است..
این میزبانی ها می تواند آمادگی خوبی را برای تقبل میزبانی ها به ما بدهد..
وی گفت: در مهرماه به همین دلیل با رایزنی که با فدراسیون جهانی شده فینال رقابت های جهانی هم قرار است در ایران برگزار شود..
حداقل 20 کشور هم قرار است شرکت کنند..
دو سوارکار هم از هلند بودند که بدون خطا عبور کردند..
سه نفر هم به باراژ رسیدند که تعداد مانع ها کمتر است و هم زمان و هم خطا مهم است..
اگر از نظر خطا مساوی شوند زمان کمتر برنده می شود. اینها اتفاقات خوبی برای سوارکاری هست..
مسئولان فدراسیون حرکات های خوبی را شروع کرده اند و من هم خواهش کردم نشان دهید اگر بخواهیم کار مثبت و با کیفیت انجام دهیم می توانیم. شایستگی کار سالم را داریم..
وزیر ورزش و جوانان گفت: سوارکاری مثل شنا و تیراندازی در دین اسلام توصیه شده و لذا هم از نظر دینی مهم است و هم رشته ای است که خیر و برکت در آن است..
پیامبر فرمودند بهترین هدیه مومن به مومن می تواند اسب باشد..
برکتی که در نوازش پیشانی اسب است در اسلام توصیه شده است..
سوارکاران هم سالهای زیادی در این رشته هستند و خود را از این خانواده جدا نمی کنند. سوارکاری در دنیا هم بعد از فوتبال است یا شاید سوارکاری تنه به فوتبال بزند..
سجادی ادامه داد: در دنیا سوارکاری صنعت است..
یک مقاله خواندم که می گفت اگر سوارکاری در کشوری رشد پیدا کند 72 شغل احیا می شود. یکی از نیازهای کشور ما اشتغال است..
در طرح جامع ورزش ذکر شده پنجمین شغل پردرآمد در دنیا ورزش و تفریحات سالم بود و ما چیزی از آن سال دور نشده ایم. هنوز هم ورزش و تفریحات سالم در 10 شغل پردرآمد دنیا است..
یکی دو شغل جای آن را گرفته است..
وزیر ورزش و جوانان گفت: فعالیت مربوط به سوارکاری در ورزش زیاد است..
ارابه رانی و درساژ جزو تنوعات این رشته است..
نژاد اصلح جزو صنعت پرطرفدار است..
سجادی گفت: ما نژادهای خوبی در اسب داشته و داریم..
هنوز نژاد کاسپین در دنیا طرفدار دارد و باید برنامه ریزی کنیم مشکل قرنطینه رفع شود و با کمک وزارت کشاور ی و وزارت ورزش این مشکل را حل کنیم و بتوانیم مثل خیلی از کشورهای دیگر صادرات و واردات اسب داشته باشیم..
اسبی که وارد ایران می شود نباید بماند تا عمرش تمام شود..
ورزشکاران باید راحت بتوانند برای مسابقات اسب ببرند..
اگر ستاد بازی های آسیایی سوارکاری را نهایی کند، من هم علاقه مند هستم در این رشته شرکت کنیم..
زندی هم قول مدال داده و ان شاءالله هم می آورند. اگر در بازی ها چهارم هم شویم بسیار ارزشمند است..
برای رشد و توسعه این رشته اگر موانع برطرف شود مدال آوری و تعاملات و اتفاقات مورد نیاز پیشرفت یک رشته ورزشی برطرف می شود. وی در ادامه در مورد برنامه های تیم ملی فوتبال و شرایط آن پیش از جام ملت های آسیا و مجامع استقلال و پرسپولیس گفت: مشکل مالکیت برطرف شده و دیگر مشکلی ندارد..
همین را قبول کنید که مشکل برطرف شده است..
2 تیم مشکل مالکیت مشترک ندارند منتهی از مدت ها قبل برطرف شده بود که اکنون رسمی شد..
در رابطه با فدراسیون هم تیم ملی امید علاقه مند بود که حتما در بازی های آسیایی حضور داشته باشد..
دو سه نفر بزرگسال هم می توانند در آن حضور داشته باشند..
سابقه خوبی داریم و حتی در بازیهای آسیایی 1990 پکن خودم دویدم و بعد فینال فوتبال را دیدیم و با درخشش عابدزاده طلا گرفتیم..
سجادی گفت: به احترام سابقه قرار شده تیم ملی فوتبال شرکت کند..
این سال برای فوتبال مهم است از طرف دیگر جام ملت های آسیای قطر را داریم . دور خیز برای کسب سهمیه المپیک هم داریم..
امیدواریم آینده خوبی در انتظار فوتبال کشور باشد.. (تصویر شماره 1)(تصویر شماره 2)
واژه شناسی این خبر (وزیر ورزش و جوانان):
وزیر ورزش و جوانان ، وزیر وزارت خانهٔ ورزش و جوانان و از اعضای هییت دولت جمهوری اسلامی ایران است. این وزارت خانه با ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان در دی ماه ۱۳۸۹ با مصوبهٔ مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
در دولت دهم محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان بود. سید حمید سجادی نخستین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، در اواخر خرداد ماه ۱۳۹۰ به مجلس شورای اسلامی معرفی شد، اما با ۱۳۷ رأی مخالف نتوانست رأی اعتماد مجلس را کسب کند. محمد عباسی در پنجم مرداد ماه ۱۳۹۰ به عنوان دومین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس معرفی شد. در ۱۲ مرداد ماه با ۱۶۸ رای موافق، ۶۱ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع اعتماد مجلس را کسب کرد. او تا پایان کار دولت دهم وزیر ورزش و جوانان بود. در ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ پس از آن که مسعود سلطانی فر موفق به کسب رأی اعتماد مجلس نشد، حسن روحانی ، رییس جمهور، طی حکمی سید رضا صالحی امیری را به سرپرستی وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد و دو ماه بعد در ۲۷ مهر ۱۳۹۲ وی را به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی نمود. اما در جریان بررسی صلاحیت صالحی امیری در ۵ آبان ماه ۱۳۹۲ در مجلس، وی با کسب ۱۴۱ رأی مخالف، ۱۰۷ رأی موافق و ۱۳ رأی ممتنع موفق به اخذ رأی اعتماد از مجلس نگردید. در ۶ آبان ۱۳۹۲، حسن روحانی، محمد شریعتمداری را به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب نمود. در ۱۲ آبان ۱۳۹۲، سید نصرالله سجادی به عنوان سومین وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. اما او نیز نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد. حسن روحانی عصر روز ۱۹ آبان ۱۳۹۲ محمود گودرزی را به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرد. در ۲۶ آبان ۱۳۹۲ صلاحیت گودرزی در مجلس مورد بررسی قرار گرفت و وی با کسب ۱۹۹ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۲۴ رأی ممتنع توانست به عنوان وزیر ورزش و جوانان از مجلس رأی اعتماد بگیرد. در سال ۱۳۹۵ محمود گودرزی از طرف مجلس استیضاح و نصرالله سجادی سرپرست این وزارتخانه شد و سپس در آبان ۱۳۹۵ مسعود سلطانی فر سومین وزیر ورزش و جوانان نام گرفت. در دولت سیزدهم ، سید حمید سجادی با رأی اعتماد مجلس در ۳ شهریور ۱۴۰۰ وزیر ورزش و جوانان شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (حمید سجادی):
سید حمید سجادی هزاوه (زاده ۱ فروردین ۱۳۴۸) سیاستمدار و مدیر اجرایی ایرانی است، که هم اکنون به عنوان وزیر ورزش و جوانان فعالیت می کند.
سید حمید سجادی هزاوه زاده ۱ فروردین ۱۳۴۸ در تهران ، ایران است. وی همچنین عضو حزب جامعه اسلامی بوده است. او دارای یک دکترا در رشته برنامه ریزی در تربیت بدنی و نیز عضو هییت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (استقلال):
اِستِقلال به شرایطی می گویند که یک ملت ، کشور یا دولت توانایی خود گردانی و حاکمیت نسبی یا تام بر سرزمین، مردمان یا امورات خود را داشته باشد. این امر می تواند به صورت دموکراتیک مانند استقلال هند از بریتانیا که محقق شد و استقلال اسکاتلند از بریتانیا که فعلاً محقق نشده است یا با مبارزه مسلحانه مانند استقلال اریتره از اتیوپی که محقق شد و استقلال صحرای غربی از مراکش که فعلاً محقق نشده است، به دست آید. این موضوع خود می تواند تا سال ها به طول بی انجامد.
کشورهای استقلال یافته از امپراتوری بریتانیا
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)