با تصمیم فدراسیون تکواندو پاداش مدال آوران مسابقات جهانی مشخص شد.
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/5کد خبر 1402320445
به گزارش خبرنگار اعزامی برنا به باکو، بیست و ششمین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی جهان با حضور ۹۴۱ تکواندوکار از ۱۳۰ کشور جهان از هشتم خردادماه در سالن «کریستال» شهر باکو برگزار خواهد شد.
با اعلام رئیس فدراسیون تکواندو نفر اول این مسابقات 1500 دلار پاداش پای سکو، نفر دوم 700 و نفر سوم 500 دلار پاداش دریافت خواهند کرد.
واژه شناسی این خبر (تکواندو):
تکواندو به (خط
زبان کره ای : خط هانگول : 태권도 خط هانجا :跆拳道) یک ورزش رزمی کره ای و یکی از رشته های ورزشی المپیک است. تکواندو ورزش ملی کره جنوبی و دارای بیشترین تعداد ورزشکار در میان ورزش های رزمی در سراسر دنیا است و به سلطان ضربات پا مشهور است ضربات پای تکواندو بسیار سرعتی است به صورتی که تعداد و تنوع ضربات پا در تکواندو بسیار زیاد می باشد و در مقایسه با ورزش های رزمی دیگر از این لحاظ دارای برتری خاصی است. این ورزش پرطرفدارترین ورزش رزمی جهان می باشد و بیشترین هنرجو را دارد.
تکواندو یک رشته رزمی مدرن محسوب می شود که پس از جنگ جهانی دوم با کوشش استادان هنرهای رزمی کره جنوبی و با تلفیق رشته اوکیناوایی کاراته و هنرهای رزمی سنتی کره ای همچون تکیون و سوباک پایه گذاری شد.
به تکواندو، کاراته کره ای نیز گفته می شد. استیل خاص این رشته دفاعی که متکی بر ضربات پا با حداکثر و در اکثر اوقات با حداکثر قدرت و سرعت است و بر حفظ فاصله فیزیکی با دشمن و طراحی فنون برای دور کردن مهاجم تأکید دارد، آن را از تمام سبک های رزمی موجود در دنیا متمایز می کند. البته در این هنر رزمی از اعضای دیگر بدن مانند دست برای ضربه مشت و دفاع و هل دادن حریف و… نیز استفاده می شود. رده بندی کمربندهای تکواندو «سفید»، «زرد»، «سبز»، «آبی»، «قرمز»، «مشکی دان۱ الی مشکی دان۱۰» می باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (پاداش):
ثَواب و عِقاب ، دو اصطلاح قرآنی برای اعمال نیک و بد انسان است. ثواب یعنی پاداش و جزای خیری که از سوی پروردگار به بندگان مومن در برابر ایمان و کارهای نیک داده می شود و عقاب سزا و جزای ناخوشایندی است که به بندگان کافر یا عاصی، در عوض کفر یا کارهای ناروا و خلاف شرع می رسد.
زیربنا بودن بودن ایمان برای ثواب، استحقاقی یا تفضلی بودن آن، جایگاه دریافت ثواب و عقاب و بحث تجسم اعمال از مهمترین مباحث مربوط به این موضوع هستند. وجود ثواب و عقاب از دلایل وجود اختیار در انسان است چرا که در صورت نبود اختیار، پاداش در مقابل کار خیر و عقاب در مقابل معصیت جایز نیست.
(برگرفته از ویکی شیعه)