شایان ذکر است
به نقل از خبرگزاری موج1402/3/6کد خبر 14023208415
جمعی از فعالین اقتصادی فدراسیون روسیه با حضور در استان مرکزی، ضمن بازدید از مجتمع پتروشیمی شازند، با فعالیت ها و تولیدات این مجتمع عظیم صنعتی و تولیدی آشنا شدند..
همچنین معاون اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری استانداری مرکزی و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک در سخنان کوتاهی از آمادگی مسئولین ادارات و سازمان های حاکمیتی و اجرایی استان به منظور ایجاد همکاری و هماهنگی فی ما بین شرکت پتروشیمی شازند و فعالین اقتصادی و تجاری کشور روسیه خبر دادند..
شایان ذکر است آقای ایوان ایگوروف وزیر توسعه اقتصادی به نمایندگی از تعدادی از مهمانان کشور روسیه ضمن ابراز خرسندی از حضور در شرکت پتروشیمی شازند و تحسین ظرفیت های بی نظیر و متنوع این شرکت، سوالاتی را در خصوص تولیدات، میزان صادرات و نحوه فروش صادراتی پتروشیمی شازند و انتقال دانش و تجربیات فنی مطرح و پاسخ های لازم از سوی مهندس سرلک معاون رئیس مجتمع و مهندس گلستانی رئیس مهندسی فروش شرکت پتروشیمی شازند به ایشان ارائه شد..
در پایان این مراسم فعالین اقتصادی کشور روسیه و همچنین مسئولین استانی و شهرستانی با حضور در ناحیه صنعتی، از نزدیک در جریان فرایندهای تولیدی و ظرفیت های واحدهای مجتمع پتروشیمی شازند قرار گرفتند..
واژه شناسی این خبر (پتروشیمی شازند):
شرکت پتروشیمی شازند اراک، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات پلیمری و مواد شیمیایی و همچنین از مهم ترین طرح های زیربنایی کشور ایران است که در سال ۱۳۶۳ به تصویب رسید و فاز نخست آن در سال ۱۳۷۲ مورد بهره برداری قرار گرفت.
پتروشیمی شازند اراک در کیلومتر ۲۲ جاده اراک به همدان جنب پالایشگاه شازند اراک قرار دارد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (اقتصادی):
اِقتصاد یا بازرگانی به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص گفته می شود و در برگیرنده تولید ، توزیع یا تجارت ، مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه ها، سازمان ها و حتی ملت هاست.
اقتصاد، برآیندِ کلیه فرایندهایی است که فرهنگ ، ارزش ، آموزش ، تکامل تکنولوژیکی، تاریخ ، سازمان اجتماعی ، ساختار سیاسی ، سیستم های قانونی، جغرافیا و همین طور مواهبِ طبیعی را دربر می گیرد. این عوامل زمینه، محتوا و شرایطی را تعیین می کند که یک اقتصاد در آن عمل می کند. برخی فرهنگ ها اقتصادهای مولدتری را به وجود می آورند و لذا ارزش یا تولید ناخالص داخلی بیشتری را تولید می کنند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)