واکنش به تصاویر تلخ مجازی از قرائتی در بیمارستان
به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1402/3/6کد خبر 1402321283
ایسنا نوشت: مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد اقامه نماز حال محسن قرائتی را خوب توصیف کرد و گفت عکس های منتشرشده در فضای مجازی مربوط به بستری بودن او در سال های قبل است..
حامد صالحی گفت: چند روزی است که تصاویری از بستری شدن حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در فضای مجازی دست به دست می شود که این تصاویر مربوط به گذشته است..
او با تاکید بر اینکه حال عمومی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی خوب است، اظهار کرد: با توجه به پیام های متعدد و تماس های بسیار و ابراز محبت و پیگیری علاقه مندان نسبت به اخبار نادرست منتشرشده درباره سلامتی حجت الاسلام و المسلمین قرائتی به اطلاع می رساند عکس های منتشرشده مربوط به بستری شدن ایشان در سال های قبل است، و در حال حاضر ایشان در منزل بوده و به جز مشکل زانودرد که مراحل درمان را سپری می کند، مشکل دیگری ندارند..
مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز گفت: به لطف خدا این روزها حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در حال ضبط برنامه های تلویزیونی و سخنرانی در جلسات وبیناری در سراسر کشور هستند..
بیشتر بخوانید: آخرین خبرها درباره وضعیت حاج آقا قرائتی/ وخامت حال ایشان حقیقت دارد؟.
قرائتی ، کجا تحت درمان است؟.
واژه شناسی این خبر (محسن قرائتی):
محسن قرائتی (متولد ۱۳۲۴ش) روحانی شیعه و مفسر قرآن . او در برنامه درس هایی از قرآن که از صدا و سیمای ایران پخش می شود، به تفسیر قرآن می پردازد. روان گویی، استفاده از تمثیل و ایراد مطالب عمیق با استفاده از کلمات ساده، از جمله ویژگی های سخنرانی و درس او است. مجموعه ۱۰ جلدی تفسیر نور از جمله آثار او به شمار می آید.
محسن قرائتی در سال ۱۳۲۴ش در کاشان به دنیا آمد. پدرش علی نقی قرائتی از متدینین بازار کاشان بود. از آنجا که پدربزرگ وی در دوره سلطنت رضا شاه پهلوی ، اقدام به برگزاری جلسات قرائت قرآن می نمود، شهرت و بعدها نام خانوادگی وی قرائتی نام گرفت.
محسن قرائتی با راهنمایی پدر خود، در ۱۴ سالگی وارد حوزه علمیه کاشان شد و در کنار دروس حوزه در درس تفسیر شیخ علی آقا نجفی شرکت می کرد.وی از سال دوم به حوزه علمیه قم رفت و در مدرسه خان و مدرسه آیت الله گلپایگانی به تحصیل مشغول شد. پس از آن به حوزه علمیه نجف رفت و پس از بازگشت به مطالعه و مباحثه تفاسیر مختلف مانند مجمع البیان مشغول شد و اقدام به یادداشت برداشت های تفسیری خود نمود. قرائتی به مدت ۱۵ سال در تدوین تفسیر نمونه همکاری داشته است.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (اطلاع):
آگاهی (به انگلیسی : Awareness ) توانایی دانا شدن و درک کردن (برای احساس کردن) یا کسب معرفت از رویدادها است. آگاهی به طور گسترده تر، حالت هشیار بودن کسی یا چیزی است. در فلسفهٔ ذهن ، آگاهی با هوشیاری برابر نیست بلکه هر یک تعریف جداگانه ای دارد. برای نمونه، دیوید چالمرز تفاوت میان آگاهی و هوشیاری را این گونه بیان می کند.
آگاهی، قرین روانشناختی هشیاری است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)