تیم مطالعه گفت که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی فلاونول ها یا کورستین برای درمان ضعف تمرکز کند.
به نقل از خبرگزاری مهر1402/3/6کد خبر 14023215911
تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند..
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، سیب و شاه توت از جمله میوه هایی هستند که حاوی فلاونوئید خاصی به نام کوئرستین هستند که ممکن است مهمترین عامل برای جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشند..
استیون اوئی ، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، گفت: یافته های ما نشان می دهد که به ازای هر 10 میلی گرم مصرف بیشتر فلاونول ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا 20 درصد کاهش می یابد..
افراد به راحتی می توانند 10 میلی گرم فلاونول در روز مصرف کنند زیرا یک سیب متوسط حدود 10 میلی گرم فلاونول دارد..
حدود 10 تا 15 درصد از سالمندان دچار ضعف هستند..
نویسندگان این مطالعه گزارش دادند که توصیه های غذایی برای جلوگیری از ضعف معمولاً بر خوردن پروتئین متمرکز است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر فواید سلامتی دارند..
به گفته محققان، اگرچه ارتباط معنی داری بین دریافت کل فلاونوئید و ضعف وجود نداشت، اما مصرف بالاتر فلاونول ها (یکی از زیرگروه های فلاونوئیدها ) با احتمال کمتر ابتلاء به ضعف مرتبط بود..
اوئی در ادامه توضیح داد: به طور خاص، مصرف بالاتر کورستین فلاونوئیدی قوی ترین ارتباط را با پیشگیری از ضعف دارد..
تیم مطالعه گفت که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی فلاونول ها یا کورستین برای درمان ضعف تمرکز کند..
واژه شناسی این خبر (سالمندی):
سالمندی در ایران به مقطع سنی بالاتر از ۶۰ سال اشاره دارد و بنابراین بخش پایانی چرخهٔ حیات انسان است. افراد سالمند قابلیت های تجدید قوای محدودی دارند و بیش از دیگر بزرگسالان در معرض بیماری، سندرمها و کسالت هستند. علم پیری شناسی به مطالعهٔ پزشکی روند پیری، و پیرپزشکی به مطالعهٔ بیماری هایی که سالمندان بدان مبتلا می شوند، مربوط است.
به گفته مدیر دفتر جمعیت مرکز آمار ایران، جمعیت سالمند بالای ۶۰ سال کشور در سال ۲۰۱۹ حدود ۸ میلیون و ۲۳۱ هزار نفر، همراه با نرخ رشد ۳/۶۲ درصد بوده که حدود ۹/۹ درصد جمعیت ایران است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (خستگی):
خستگی نوعی احساس نداشتن نیرو است که باید از ضعف عضلانی تفکیک شود. خستگی برخلاف ضعف عضلانی معمولاً با استراحت رفع می شود. خستگی می تواند خستگی جسمی ناشی از نبودن توان عضلانی یا خستگی ذهنی ناشی از فعالیت فکری طولانی باشد. خستگی واژه ای عام تر از خواب آلودگی است. علل خستگی می تواند بیماری ها (بیماری های خودایمنی ، سرطان ، کم خونی )، استرس ، افسردگی ، فیبرومیالژیا ، سندرم خستگی مزمن ، ایدز ، بیماری کبدی ، بیماری قلبی ، بیماری لایم ، پرواززدگی ، بی خوابی و موارد دیگر باشند.
سه زن خسته ایرانی عکسی از آنتوان سوروگین اواخر سده نوزده میلادی ، اواخر دوره قاجار.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)