هلدینگ پترو پالایش اصفهان برند ملی برتر مسئولیت اجتماعی را کسب کرد
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/6کد خبر 1402322079
هلدینگ پترو پالایش اصفهان برند ملی برتر مسئولیت اجتماعی را در بین یکصد برند شرکت کننده کسب کرد.
به گزارش برنا از اصفهان ، همایش یکصد برند ملی با رویکرد مسئولیت اجتماعی مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
این همایش با اهداف و محورهایی همچون اثربخشی مسئولیت اجتماعی بر وفاداری مشتریان، اثربخشی مسئولیت اجتماعی بر ارزش برند آغاز برند ملی، نقش برند ملی در بحران های اقتصادی و کارآفرینی اجتماعی برگزار شد.
امید است با تکیه بر گردهمایی های اینچنین و حس خوداتکایی، استقلال همه جانبه اقتصادی را برای مرز و بوم پاکمان به ارمغان آورده و این حضور شایسته تان استمرار و به سوی توسعه پایدار اقتصادی سوق یابد.
واژه شناسی این خبر (اصفهان):
اِصفَهان شهری بزرگ در مرکز ایران با سابقه تاریخی و تمدنی در اسلام و تشیع . پایتختی اصفهان در دوره صفویه موجب تمرکز علمای بزرگ شیعه و شکل گیری حوزه علمیه در آن شد و نیز بناهای مهم مذهبی از جمله مساجد و مدرسه های علمیه در آن ساخته شد و عالمان مشهوری از جمله مجلسی پدر و علامه مجلسی ، شیخ بهایی ، سید حسن مدرس و سید حسین بروجردی در آن زیسته اند و حوزه علمیه آن همچنان یکی از مراکز مهم حوزوی در ایران است که راهبری آن را حسین مظاهری از مراجع تقلید شیعه بر عهده دارد.
اصفهان پس از تسلط مسلمانان دست کم تا قرن چهارم، مشهور به تسنن و حتی ناصبی گری بوده است؛ اما پس از ظهور آل بویه در نیمه اول قرن چهارم، به تدریج با مهاجرت سادات و شیعیان، به شهری شیعی تبدیل شد و به تدریج در سده های هشتم و نهم، نوعی تفاهم میان اهل سنت و شیعیان در اصفهان ایجاد شد.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (ملی):
یک ملت (به انگلیسی : nation ) اجتماعی از مردم که بر اساس یک زبان ، تاریخ ، قومیت ، فرهنگ مشترک و در بسیاری از موارد، از یک سرزمین مشترک تشکیل شده است. ملت یک هویت جمعی برای مردم است. یک ملت آشکارتر و بزرگ تر از یک گروه قومی می باشد. از ملت به عنوان «یک گروه قومی کاملاً منسجم یا نهادینه شده» نیز یاد شده است. همچنین ملت به گروهی از انسان هایی که دارای فرهنگ و ریشه نژادی مشترک و در قلمرو جغرافیایی مشخص و تحت سیطره یک قدرت سیاسی اطلاق می گردد که بر خلاف تعریفی که برای امت در نظر گرفته شده، دارای حکومتی واحد هستند.
بندیکت اندرسون دانشمند علوم سیاسی اهل ایالات متحده آمریکا یک ملت را به عنوان «یک جامعه خیالی» توصیف کرده است.و آکادمیک استرالیایی پل جیمز آن را «یک جامعه انتزاعی» می داند. یک ملت یک جامعه خیالی است به این معنا که شرایط مادی برای تصور روابط گسترده و مشترک وجود داشته باشد و از لحاظ عینی غیر شخصی باشد، حتی اگر هر یک از افراد در کشور خود را به شکل ذهنی بخشی از یک وحدت مجسم بداند و حتی با دیگران خود را یکی بخواند، ولی بازهم در بیشتر موارد، اعضای یک ملت با یکدیگر غریبه هستند و به احتمال زیاد هرگز هم را ملاقات نخواهند کرد. از این رو عبارت، «یک ملت غریبه» که توسط نویسنده و روزنامه نگار آمریکایی « ونس پکارد » مورد استفاده قرار می گیرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)