با این میوه تابستانی فشارخون و ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید
بهداشت نیوز نوشت: تحقیقات جدید نشان می دهد که هندوانه ممکن است حتی بیشتر از آنچه قبلا تصور می شد مغذی باشد و همچنین می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
محققان دریافتند که شرکت کنندگان در مطالعه که هندوانه بیشتری می خوردند، مواد مغذی ضروری از جمله فیبر، پتاسیم و ویتامین C بیشتری دریافت می کردند.
هندوانه همچنین می تواند به بهبود هیدراتاسیون و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
بر اساس مطالعه جدید، خوردن هندوانه در واقع می تواند به افزایش مصرف کل مواد مغذی و کیفیت رژیم غذایی کمک کند.
نویسندگان این مطالعه داده های حاصل از بررسی ملی سلامت و تغذیه را در دوره های 2003-2018 تجزیه و تحلیل کردند.
آنها دریافتند افرادی که هندوانه مصرف می کنند، مواد مغذی ضروری از جمله فیبر غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین A و همچنین لیکوپن و سایر کاروتنوئیدها را دریافت می کنند.
به گفته محققان، افرادی که هندوانه مصرف می کردند، قندهای افزودنی و اسیدهای چرب اشباع شده کمتری دریافت می کردند.
محققان، فواید سلامت قلب هندوانه را با لیکوپن، یک آنتی اکسیدان گیاهی مرتبط می دانند.
لیکوپن ماده مغذی است که رنگدانه صورتی یا قرمز را به برخی میوه ها می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که لیکوپن با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا مرگ زودرس ناشی از بیماری قلبی مرتبط است.
مطالعات نشان داده است که یک و نیم فنجان هندوانه حاوی حدود 9 تا 13 میلی گرم لیکوپن است.
بنابراین به طور متوسط هندوانه حاوی حدود 40 درصد لیکوپن بیشتر از گوجه فرنگی است.
کریستن فولگونی ، محقق ارشد، در این باره توضیح می دهد: هندوانه همچنین سرشار از اسید آمینه ای به نام سیترولین است.
محققان دریافته اند سیترولین فشار خون را کاهش می دهد و به جلوگیری از گرفتگی عروق کمک می کند.
233236 برای دسترسی سریع به تازه ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.