بررسی اتمام پروژه تله کابین واحد علوم و تحقیقات
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/3کد خبر 1402384819
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست بررسی اتمام پروژه تله کابین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور سعید صابونی رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی و عادل پیرمحمدی مدیرعامل شرکت تام ایران خودرو برگزار شد..
در این جلسه در خصوص برنامه زمانبندی اتمام و راه اندازی پروژه تله کابین واحد علوم و تحقیقات، ایمنی، محوطه سازی و غیره بحث و تبادل نظر شد..
رئیس مرکز عمران، املاک و مستغلات دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد راه اندازی و بهره برداری پروژه تله کابین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود..
در این جلسه احتشام قائم مقام و عضو هیأت مدیره شرکت تام ایران خودرو، محمد فیروزی معاون پروژه، سیدعلایی مدیر پروژه، مهدی مهدوی عادلی معاون مرکز عمرانی، بابایی معاون توسعه و مدیرت منابع علوم و تحقیقات، قاضی مرادی مجری طرح های عمرانی واحد علوم و تحقیقات و مهندس محمود شاهین ناظر پروژه تله کابین نیز حضور داشتند..
در ادامه این جلسه مقرر شد هفته آینده جلسه ای با حضور روس ها در خصوص راه اندازی و برنامه زمانبندی تست سرد و گرم برگزار شد..
واژه شناسی این خبر (دانشگاهیان):
به جامعه استادان دانشگاه، استادیاران و دانشجویان و پژوهشگران دخیل در آموزش عالی و حوزه پژوهش اصطلاحاً به طور جمعی، دانشگاها گفته می شود. اگر چه بسیاری از مدیران دارای درجه پیشرفته، به پیگیری تحقیقات علمی و نوشتن می پردازند و همچنین به وظایف اداری خود رسیدگی می کنند. یک فرد دانشگاهی معمولاً دارای یک درجه پیشرفته است.
در زبان انگلیسی به دانشگاها academicans گفته می شود. این کلمه از akademeia در یونان باستان ، و از قهرمان آتن، Akademos مشتق شده است. در خارج از دیوارهای شهر آتن ، ورزشگاه معروف افلاطون به عنوان یک مرکز یادگیری ساخته شده است. فضای مقدس، اختصاص داده شده به الهه حکمت، آتنا، بوده است و از این رو عبارت «باغ های دانشگاهی» انرا بیان می کنند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (دانشگاه آزاد اسلامی):
دانشگاه آزاد اسلامی ، با نام مستعار دانشگاه آزاد ، یکی از بزرگترین سامانه های دانشگاهی جهان و بزرگترین سامانه دانشگاهی در ایران می باشد. ستاد مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر تهران مستقر است. به جز ایران، دانشگاه آزاد اسلامی دارای شعبه هایی در کشورهای افغانستان ، امارات متحده عربی ، لبنان و انگلستان می باشد.
پیش از انقلاب اسلامی دانشگاهی به نام دانشگاه آزاد ایران وجود داشت که فعالیت خود را در دههٔ ۱۳۵۰ با مدیریت عبدالرحیم احمدی و معاونت شاهرخ مسکوب آغاز کرده بود و در سال ۱۳۵۵ تعدادی از فارغ التحصیلان ممتاز کشور را با بورس تحصیلی به دانشگاههای ممتاز جهان اعزام کرد تا فعالیت خود را با کادری نخبه آغاز کند. پذیرش دانشجو در این دانشگاه در ۱۳۵۷ به طور محدود آغاز شد و فعالیت آن با درگرفتن انقلاب اسلامی و رویدادهای پس از آن و نهایتاً انقلاب فرهنگی به کلی متوقف شد.
برنامهٔ درسی این دانشگاه متفاوت از دانشگاه های دیگر بود. برنامه های این دانشگاه بر پایهٔ آموزش از راه دور قرار داشت. بر این اساس دانشگاه آزاد ایران اقدام به تهیهٔ کتاب های بسیار با طرح و اندازه واحد و نیز فیلم های آموزشی و نوارهای صوتی نمود. با وجود تشابه نام، دانشگاه آزاد اسلامی هیچ ارتباطی با این دانشگاه ندارد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (تله کابین):
تِلِه کابین (به فرانسوی : Télécabine ) گونه ای آسانسور هوایی است که معمولاً برای جابجایی مردم یا کالا در مناطق کوهستانی استفاده می شود. تله کابین وسیله ای شامل یک تسمه نقالهٔ نصب شده روی پایه های متعدد است که اتاقکی به آن وصل شده است.
تله کابین از یک حلقه طولانی کابل فولادی تشکیل شده که میان دو ایستگاه تنیده شده و دکل هایی در میان آن دو ایستگاه، کابل را در طی فاصله نگه می دارند. در فواصل مساوی کابین هایی به کابل وصل می شوند و کابل توسط موتوری برقی در یکی از ایستگاه ها به حرکت در می آید.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)