نمایشگاه کتاب، همایش عظیم فرهنگ دوستی و کتاب محوری
به نقل از خبرگزاری کتاب ایران1402/3/3کد خبر 140238707
مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح طی پیامی از حضور گرم و استقبال مردم از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب قدردانی کرد..
متن پیام محمدخانی بدین شرح است: حمد و سپاس خدای را که به ما و سایر همکارانمان در انتشارات روایت فتح این افتخار را داد تا دوره یازده روزه سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب را با تمام توان و انرژی و با کتاب های شهدا و ادبیات مقاومت در خدمت مردم شریف و کتاب دوستمان باشیم..
استقبال بی نظیر مخاطبان نشان از تشنگی مخاطبان کتاب در ایران اسلامی دارد..
حضور پرشور مردم برای تک تک ما که دغدغه فرهنگ و کتاب و کتاب خوانی آن هم در شرایط سخت و دوران پرفشار نشر داریم، بسیار دلگرم کننده و ارزشمند بود..
ملت ایران ثابت کرد که دوست کتاب است و گرمای این دوستی خستگی از تن های ما زدود. همیشه تسلط بر مغزها برای دشمن باارزش تر از تسلط بر سرزمین هاست. آگاهی مردم بر این که بهترین راه حفظ مغزها، خوراک مناسب و تغذیه درست آن از طریق کتاب های مناسب است، نشان از رشد و تعالی تفکر مردم دارد و این مایه مسرت است..
الحمدالله این دوره نمایشگاه در حقیقت یک رویداد و همایش عظیم فرهنگ دوستی و کتاب محوری بود..
من به نوبه خودم این حضور پرشور و دارای شعور را ارج می نهم و قدردان حماسه حضور بی نظیر مردم عزیزمان در نمایشگاه هستم و از خدای منّان خواستارم تا همه موانع رشد و کمال را هرچه زودتر از جلوی پای مردم کتاب دوست ایران اسلامی بردارد..
مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح شایان ذکر است انتشارات روایت فتح در سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران با بیش از 320 عنوان کتاب، رونمایی از سه عنوان کتاب جدید، بیش از بیست عنوان کتاب چاپ اول و برپایی روزانه سه برنامه شامل آیین امضا و نشست های تخصصی و تبیینی ادبیات پایداری و مقاومت حضوری فعال و بی سابقه را داشت که با استقبال قابل توجه علاقه مندان روبه رو شد.. (تصویر شماره 1)
واژه شناسی این خبر (نمایشگاه):
نمایشگاه جایگاهی است که در آن ارایه کنندگان و بازدیدکنندگان می توانند با کنش های سازمان یافته و هماهنگ به داد و ستد کالاها ، خدمات و اطلاعات بپردازند. نمایشگاه جایی است که عرضه کنندگان و بازدیدکنندگان با هم روبرو می شوند. نمایشگاه جایگاه شناساندن یک ایده نوین یا جای داد و ستد اطلاعات، نوآوریها، نوآفرینی ها و اختراع هاست.
تاریخ نمایشگاه ها با تاریخ بازرگانی و داد و ستد بشر در پیوند است. بازارهای مکاره از ۶۰۰۰ سال پیش وجود داشته است. فنیقیها به عنوان بزرگترین بازرگانان زمان خود نخستین نمایشگاه ها را در ۲۸۰۰ سال پیش از میلاد برپا کردند. فنیقی ها کالاهای جورواجور خود را با کشتی به سرزمین های دیگر می برند و در آنجا به نمایش می گذاشتند. با دگرگونی های دوران نوزایی و انقلاب صنعتی نیز رفته رفته نمایشگاه ها بهتر و بهتر برگزار شدند و به گونه رویدادهای فصلی، محلی، منطقه ای و جهانی خودنمایی کرد. در سال ۱۸۳۰ نمایشگاه جهانی در شهر پاریس برگزار شد که از کشورهای مختلف چهار گوشه جهان در آن شرکت کردند و در این نمایشگاه مهندس ایفل باپرچ ( برج ایفل ) را در میانه نمایشگاه برای نمایش قدرت و پیشرفت صنعتی فرانسه به جهانیان معرفی کرد. در سال ۱۸۷۹ میلادی در شهر سیدنی استرالیا و در سال ۱۸۸۰ میلادی در شهر ملبورن نمایشگاه جهانی برپا شد. در آن زمان از عمر شهر ملبورن فقط پنجاه سال گذشته بود. از این دو نمایشگاه ۴ میلیون نفر دیدن کردند که برای کشور جوانی مانند استرالیا رقمی بسیار موفقیت آمیز بود. در سال های دیگر نمایشگاه های متعدد دیگری نیز بر پا شدند که از جمله آنان می توان به نمایشگاه جهانی در کشور آمریکا، انگلیس، ژاپن و غیره … اشاره کرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (کتاب):
کِتاب به پارسی سره نَسک یا نَبیگ مجموعه ای از برگه های نوشته شده، مصوّر، چاپ شده یا صفحه های خالی (صفحه سپید و نانوشته) است؛ که میتواند از جوهر، کاغذ (ورق)، پوست حیوانات یا مواد دیگر (چسب، نخ و…) ساخته شود.
معمولاً از یک طرف (سمت راست یا چپ) به یکدیگر محکم شده یا وصل می شوند.
هر برگه در کتاب، ورق و هر سمت یا روی هر ورق، صفحه نامیده می شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (همایش):
کُنفِرانس (به فرانسوی : Conference ) کانفِرِنس (به انگلیسی : Conference ، /ˈkɑːn.fɚ.əns/ ) یا همایش به یک نوع تجمع گفته می شود که راجع به یک موضوع بحث یا سخنرانی می کنند.
معنی واژه ی کنفرانس در لغتنامه دهخدا به این صورت آمده است: کنفرانس . [ ک ُ ف ِ ](فرانسوی ، اِ) اجتماع گروهی از متخصصان فن برای شور و بحث در مسایل فنی؛ اجتماع سیاستمداران، روسای دول و وزیران، به منظور حل یک مسیله سیاسی، داخلی یا بین المللی. فرهنگ فارسی معین نیز واژهٔ کنفرانس را به این صورت تعریف کرده است:
(کُ فِ) [ فر. ] (اِ.) انجمن سیاسی که از سران دولت یا نمایندگان سیاسی آنان تشکیل شود؛ جلسه ای رسمی با تعداد شرکت کنندگان معدود که در آن یک یا چند نفر سخنرانی می کنند و پس از بحث و مذاکره تصمیماتی اتخاذ و گاه قطعنامه ای صادر می شود، اجلاس، فراهمایی.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)