ورود مدیران مدارس در فرآیند تهیه لباس فرم دانش آموزان ممنوع است
به نقل از خبرگزاری مهر1402/3/3کد خبر 1402391514
اصفهان-رئیس اداره انجمن اولیا ومربیان اداره کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: ورود مدیران مدارس به فرآیند تهیه لباس فرم و برنامه ریزی برای حمل ونقل دانش آموز ممنوع بوده و تخلف اداری محسوب می شود..
به گزارش خبرگزاری مهر ، شهرام صانعی در خصوص فرآیند تهیه لباس فرم دانش آموزی اظهار داشت: در فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده های گرامی در کنار یکدیگر ایستاده اند تا آینده سازان ایران اسلامی بتوانند در بستری مناسب رشد پیدا کرده و اهداف سند تحول بنیادین محقق شود..
وی افزود: در راستای این امر آموزش و پرورش و مدارس در فصل تابستان در کنار مواردی چون ثبت نام دانش آموزان عزیز با دو موضوع لباس فرم مدارس و سرویس حمل ونقل دانش آموزان نیز روبرو می شوند که خود نیز از نظر مسائل قانونی و فرایندهای اجرایی دستورالعمل های دارد که باید به آن توجه ویژه شود..
در استان وسیع و پر جمعیتی چون اصفهان با تعداد دانش آموزان زیاد این مسئله اهمیت بیشتری پیدا می کند..
رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: هماهنگی و سازماندهی شرکت های حمل و نقل دانش آموزی توسط کمیته مشترکی متشکل از نمایندگان ادارات آموزش و پرورش و شهرداری ها صورت می پذیرد..
وی خاطرنشان کرد: مدیران مدارس توجه داشته باشند در خصوص تأمین سرویس دانش آموزی، هر گونه برنامه ریزی و هماهنگی به منظور انتخاب شرکت های حمل و نقل توسط مدیران مدارس ممنوع و تخلف اداری محسوب می شود..
واژه شناسی این خبر (انجمن اولیا و مربیان):
در هر مدرسه هیئت منتخبی است از اولیای دانش آموزان و مربیان همان مدرسه که با تفاهم و صمیمیت به منظور تقویت همکاری و مشارکت اولیای دانش آموزان به منظور کمک به ارتقای کیفیت فعالیت های آموزش و پرورش، و گسترش ارتباط خانه و مدرسه، بر پایهٔ مقررات و ضوابط انجام وظیفه می نماید.
جلسات اولیا و مربیان ، کنفرانس کوتاهی میان اولیا و مربیان است که یک بار در هر ماه صورت می گیرد. این جلسات، فرصتی برای پدر و مادرها است تا با آموزگاران فرزندانشان دیدار کنند و موضوعات مرتبط با عملکرد دانش آموزان را بررسی کنند. دیدارها معمولاً از پنج تا پانزده دقیقه طول می کشند. این نوع جلسات در کشورهای غربی مانند استرالیا ، انگلستان ، کانادا و آمریکا رواج دارد. [ نیازمند منبع ]
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (اصفهان):
اِصفَهان شهری بزرگ در مرکز ایران با سابقه تاریخی و تمدنی در اسلام و تشیع . پایتختی اصفهان در دوره صفویه موجب تمرکز علمای بزرگ شیعه و شکل گیری حوزه علمیه در آن شد و نیز بناهای مهم مذهبی از جمله مساجد و مدرسه های علمیه در آن ساخته شد و عالمان مشهوری از جمله مجلسی پدر و علامه مجلسی ، شیخ بهایی ، سید حسن مدرس و سید حسین بروجردی در آن زیسته اند و حوزه علمیه آن همچنان یکی از مراکز مهم حوزوی در ایران است که راهبری آن را حسین مظاهری از مراجع تقلید شیعه بر عهده دارد.
اصفهان پس از تسلط مسلمانان دست کم تا قرن چهارم، مشهور به تسنن و حتی ناصبی گری بوده است؛ اما پس از ظهور آل بویه در نیمه اول قرن چهارم، به تدریج با مهاجرت سادات و شیعیان، به شهری شیعی تبدیل شد و به تدریج در سده های هشتم و نهم، نوعی تفاهم میان اهل سنت و شیعیان در اصفهان ایجاد شد.
(برگرفته از ویکی شیعه)