درس های نهفته درفتح خرمشهر برای امروز ملت ما عبرت انگیز است
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/3کد خبر 1402393810
حجت الاسلام صادقی با اشاره به عملیات الی بیت المقدس گفت: در فتح خرمشهر درس هایی نهفته است که در شرایط جنگ ترکیبی و شناختی امروز برای ملت ما علی الخصوص جوانان عبرت انگیز است..
به گزارش خبرگزاری برنا اصفهان ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان( عج) در جمع فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج شهر درچه با اشاره به اینکه مهم ترین درس فتح خرمشهر درس توحید و خداشناسی بود افزود: در حالی که فتح خرمشهر کار خیلی عظیمی بود و از لحاظ های سیاسی، بین المللی،اجتماعی، نظامی تاثیر بسیاری داشت اما امام راحل(ره) که یک معلم اخلاق بود وقتی اثر این پیروزی را در روحیه مردم و مسئولین دید برای اینکه مغرور نشوند فرمود:《خداوند خرمشهر را آزاد کرد》. حجت الاسلام صادقی افزود: شهید بزرگوار احمد کاظمی در اولین لحظات ورود به خرمشهر در بیسم به فرماندهان قرار گاه گفت: خداوند خرمشهر را آزاد کرد و امام خمینی (ره) نیز با استناد به آیات قرآن که می فرماید وَ اعْلَمْ أَنَ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ سُبْحَانَه بر این مسئله تاکید کردند که این پیروزی از ناحیه خداوند بود..
صادقی بااشاره به اینکه درس دیگر عملیات الی بیت المقدس انقلابی عمل کردن بود تاکید کرد: به گفته کارشناسان نظامی پیروزی در شرایطی که رژیم بعث استحکامات و نیروی زیادی در خرمشهر مستقر کرده بود به صورت کلاسیک امکان نداشت اما رزمندگان اسلام با عبور از رودخانه کارون در حالی که در قواره های نظامی جایی نداشت دشمن را غافلگیر کرد و با یک تدبیر انقلابی توانست زمینه پیروزی را فراهم کند..
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه اصفهان با اشاره به ولایت پذیری و دشمن شناسی در حادثه فتح خرمشهر گفت: بعد از فتح خرمشهر این سخن دشمن از گلوی برخی فریب خوردگان و یا خائنان داخلی خارج می شد که دیگر باید با دشمن صلح کنیم اما ولایت پذیری و دشمن شناسی مردم و رزمندگان اسلام جلوی این توطئه را گرفت..
واژه شناسی این خبر (اصفهان):
اِصفَهان شهری بزرگ در مرکز ایران با سابقه تاریخی و تمدنی در اسلام و تشیع . پایتختی اصفهان در دوره صفویه موجب تمرکز علمای بزرگ شیعه و شکل گیری حوزه علمیه در آن شد و نیز بناهای مهم مذهبی از جمله مساجد و مدرسه های علمیه در آن ساخته شد و عالمان مشهوری از جمله مجلسی پدر و علامه مجلسی ، شیخ بهایی ، سید حسن مدرس و سید حسین بروجردی در آن زیسته اند و حوزه علمیه آن همچنان یکی از مراکز مهم حوزوی در ایران است که راهبری آن را حسین مظاهری از مراجع تقلید شیعه بر عهده دارد.
اصفهان پس از تسلط مسلمانان دست کم تا قرن چهارم، مشهور به تسنن و حتی ناصبی گری بوده است؛ اما پس از ظهور آل بویه در نیمه اول قرن چهارم، به تدریج با مهاجرت سادات و شیعیان، به شهری شیعی تبدیل شد و به تدریج در سده های هشتم و نهم، نوعی تفاهم میان اهل سنت و شیعیان در اصفهان ایجاد شد.
(برگرفته از ویکی شیعه)