راه اندازی هلدینگ گردشگری شهرداری تهران
به نقل از خبرگزاری پانا1402/3/3کد خبر 1402395112
رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، گفت در حوزه گردشگری تهران، قصد داریم یک هلدینگ یا شرکت مادرتخصصی گردشگری تاسیس کنیم که شروع و مقدمه ای برای تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهد بود..
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، در هشتاد و هشتمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گزارشی از برنامه ها و فعالیت های ستاد گردشگری در ایام نوروز و هفته میراث فرهنگی و گردشگری، ارائه شد و اعضای کمیسیون ضمن ابراز رضایت از عملکرد این ستاد، از سرپرست ستاد گردشگری شهرداری تهران، تقدیر کردند..
در این جلسه سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: موضوع گردشگری و میراث فرهنگی در مدیریت شهری همچنان نهادینه نشده است و با وجود ارائه خدمات در این حوزه، شهروندان همچنان از خدمات مدیریت شهری در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی اطلاع دقیقی ندارند؛ مدیریت شهری علاوه بر خدماتی که در موزه ها، باغ موزه ها و بوستان ها و شهربازی ها سطح شهر ارائه می کند، هزینه های بسیار زیادی برای بازپیرایی و مرمت آثار تاریخی شهر انجام داده است اما هیچ وقت نتوانستیم این خدمات را به صورت یکپارچه به شهروندان، ارائه کنیم..
در ادامه نرگس معدنی پور رئیس کمسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران به طرح سوالات و مطالبات کمیسیون از ستاد گردشگری شهرداری تهران، پرداختند..
همچنین قاسمی سرپرست ستاد گردشگری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در این جلسه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این ستاد در ایام نوروز و هفته میراث فرهنگی و گردشگری، ارائه کرد..
قاسمی با بیان این که تمام تلاش ما این است که تهران را به شهروندان بشناسیم، گفت: رویکرد ستاد گردشگری شهرداری تهران در سال 1402 توسعه گردشگری پایدار شهری و تبدیل تهران از معبر به مقصد گردشگری است..
در این زمینه ابرپروژه بازشناسی و معرفی شهر تهران به عنوان مقصد گردشگری بر پایه مشارکت عموم شهروندان، نخبگان و نهادهای متولی، تعریف شده است..
وی افزود: براساس این ابرپروژه پنج کلان پروژه؛ ایجاد سازمان گردشگری و مراکز تفریحی، برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه ها با عنوان تهران مقصد گردشگری ، توسعه ظرفیت تهران شناسی، تهران دیدنی و راهبری احداث مراکز تفریحی و گردشگری، تعریف شده است..
سرپرست ستاد گردشگری معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، تصریح کرد: سندجامع گردشگری با همکاری مطالعات شهرداری تهران نیز در حال تدوین است و امسال آماده ارائه خواهد شد..
وی اظهارداشت: در زمینه تشکیل هدلینگ و سازمان گردشگری نیز معتقدم باید به گونه ای عمل کنیم تا در آینده، بتوانیم با افتخار از این هلدینگ نام ببریم و از این مسیر در طول سال های آینده خدمات ویژه ای به شهروندان تهران ارائه دهیم.. (تصویر شماره 1)(تصویر شماره 2)
واژه شناسی این خبر (شورای شهر تهران):
شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش ، شورایی متشکل از ۲۱ نفر است که با رأی مردم شهرهای تهران ، ری و تجریش ، برای تصمیم گیری در حوزه امور مربوط به شهرداری تهران انتخاب می شوند؛ کمیته ترابری و ترافیک از جمله کمیته های شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش می باشد. نام این شورا تا دورهٔ چهارم شورای اسلامی شهر تهران بود.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (شهر تهران):
تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران، مرکز استان تهران، بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر شیعه نشین است. آبادی تهران که از آغاز دوران اسلامی وجود داشت، جزو دهستان های ری محسوب می شد. تهران در دوره صفویه شکل شهر پیدا کرد و در دوره قاجاریه، پایتخت رسمی ایران شد. تاریخ تشیع تهران متأثر از شکل گیری تشیع در قم و سپس ری در قرن دوم هجری بود. در قرن هشتم هجری، پس از حمله مغول و افول ری و ورامین، بیشتر مردم تهران شیعه بوده و از دوره صفویه و قاجاریه و پس از انقلاب اسلامی ایران تا امروز بیشتر مردم تهران شیعه دوازده امامی هستند. در دوره قاجاریه حوزه علمیه تهران شکل می گیرد و در دوره هایی علمای صاحب نامی در تهران حضور داشتند. همچنین در تهران، بناهای اسلامی و مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مختلفی وجود دارد: امامزادگان، مساجد و تکایای تاریخی، مدارس علمیه تهران، جامعه روحانیت مبارز تهران، مجمع جهانی اهل بیت، جامعه تعلیمات اسلامی، حسینیه ارشاد، مهدیه تهران و بازار تهران از جمله این اماکن است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)