پیام رسان ایتا

به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی1399/6/2732کد خبر 13996988743 دقیقه برای مطالعه

1463 فرصت شغلي در شهرستان سنقر و كليايي در سال 99 ايجاد شد

مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان كرمانشاه در شانزدهمین نشست كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان كرمانشاه ویژه شهرستان سنقر و كلیایی به ریاست استاندار، بیان داشت: بر اساس مفاد سند اجرایی اشتغال سال 99 برای شهرستان سنقر و كلیایی 2269 فرصت شغلی پیش بینی شده كه تاكنون 1463 آن بر اساس گزارش سامانه رصد محقق شده است.

حسن عزیزی با اشاره به پیش بینی 2 و نیم درصدیکاهش نرخ بیکاری بر اساس سند اجرایی اشتغال برای سال 99 در استان افزود: برای سال جاری 47308 فرصت شغلی به طور ناخالص برای استانپیش بینی شده است که تاکنون 23200 آن در سامانه رصد ثبت شده است.


ایشان در خصوص جذب تسهیلات ویژه کسب و کارهایبه شدت آسیب دیده از کرونا در شهرستان سنقر نیز بیان داشت: از 89 میلیارد ریال تسهیلاتدرخواستی در شهرستان سنقر و کلیایی، تاکنون 56 میلیارد ریال در حمایت از 717 فرصتشغلی پرداخت شده است.


دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استانادامه داد: شهرستان سنقر و کلیایی دارای ظرفیت های بالای اقتصادی به ویژه در زمینهصنایع دستی و کشاورزی می باشد که با سیاست های حمایتی دولت انتظار می رود شاهد رشداشتغال مولد و تثبیت شغل های ایجاد شده باشیم.


استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اهمیت ایجاداشتغال و رفع بیکاری، گفت: ظرفیت های توسعه آفرین شهرستان سنقر و کلیایی باید درراستای اشتغال و تولید به کار گرفته شود.


استاندار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اهمیت ایجاداشتغال و رفع بیکاری، گفت: ظرفیت های توسعه آفرین شهرستان سنقر و کلیایی باید درراستای اشتغال و تولید به کار گرفته شود.


بازوند در ادامه به آسیب های جدی کرونا به حوزه تولید واشتغال سنقر و کلیایی اشاره کرد و گفت: این شهرستان باید متناسب با این آسیب ها ازاعتبارات اشتغال زایی و کرونا برخوردار شود تا خسارت های وارده به واحدهای تولیدیو صنعتی تا حدودی جبران شود. بازوندبا استقبال از اجرایی شدن پروژه کارخانه فولاد در شهرستان سنقر و کلیایی اظهارداشت: اولویت اول ما ایجاد اشتغال است و علاوه بر تسهیل گری در مسیر این سرمایه گذاریبزرگ، کمک های فنی و اعتباری هم در اختیار این کارآفرین قرار خواهیم داد.


بازوند گردشگری را ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه این شهرستانتوصیف کرد و گفت: سدهای جامیشان و شهدا از ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری برخورداراست و در یک کارگروه ویژه زمینه سرمایه گذاری های جدید در این مجموعه ها فراهم میشود.


وی خاطرنشان کرد: ظرفیت های توسعه آفرین سنقر و کلیایی بایداز حالت راکد در بیایند و وارد چرخه تولید و اشتغال زایی شوند.


بازوند از فرش بافی به عنوان یک صنعت قدیمی در سنقر وکلیایی نام برد و گفت: با توجه به ریشه دار بودن این هنر در میان مردم منطقه، درصورت حمایت های لازم می توان اشتغال زیادی را حول محور فرش بافی ایجاد کرد.


مرتضوی فرماندار سنقر و کلیایی در ادامه این نشست بیانداشت: شهرستان سنقر و کلیایی دارای 37 واحد صنعتی و تولیدی فعال می باشد که باافزایش سرمایه با ظرفیت مناسب و حتی آمادگی در جهت توسعه بیشتر را نیز دارند.




برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.