رئیس کلان منطقه 6 آمایش کشور گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات موجود در حوزه واکسیناسیون، مراجعه نکردن بموقع گروههای هدف بوده که نیازمند اعتمادسازی و آموزش است.
(تصویر شماره 2) ایسنا/زنجان رئیس کلان منطقه 6 آمایش کشور گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات موجود در حوزه واکسیناسیون، مراجعه نکردن بموقع گروههای هدف بوده که نیازمند اعتمادسازی و آموزش است.
پرویز قزلباش ظهر امروز (15 اردیبهشتماه) در اولین جلسه کمیته استانی هماهنگی واکسیناسیون کرونا که در محل استانداری زنجان برگزار شد، از پیشبینی 26 مرکز تجمعی واکسیناسیون در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: شهر زنجان دارای سه پایگاه واکسیناسیون همگانی، یک پایگاه در سالن پیام، دو پایگاه در پردیس دانشگاه علومپزشکی استان شامل پایگاه خودرویی و بخش سرپایی و یک مرکز کارآزمایی بالینی است. وی با تاکید بر لزوم اعتمادسازی، اطلاع رسانی و آموزش در حوزه واکسیناسیون که یکی از اصلیترین مشکلات موجود است، افزود: اگر استان زنجان بخواهد به سمت ایمنی عمومی پیش برود، باید 60 درصد جمعیت استان با سرعت واکسینه شوند، به همین دلیل در شهرستانهای ابهر، خرمدره و خدابنده نیز در حال راهاندازی مراکز همگانی واکسن هستیم. این مسئول با بیان اینکه از ابتدای واکسیناسیون در کشور، 22 هزار و 244 دُز واکسن با برندهای مختلف در شش مرحله وارد استان شده است، تصریح کرد: واکسن اسپوتنیک روسی، واکسن آسترازنکا از سبد کواکس، واکسن سینوفارم چینی و واکسن بهارات هندی، از جمله واکسنهای وارد شده به استان زنجان است. رئیس دانشگاه علومپزشکی استان با بیان اینکه در مجموع 5804 دُز واکسن اسپوتنیک، 8313 دُز آسترازنکا، سینوفارم 5982 دُز، و واکسن بهارات هم 1594 دُز تزریق شده که در مجموع 21 هزار و 693 دُز واکسن کرونا در استان زنجان تزریق شده است، خاطرنشان کرد: گفتنی است واکسنهای دریافت شده، 86 درصد آسترازنکا، 91 درصد بهارات، 85 درصد سینوفارم و 73 درصد اسپوتنیک بوده است. معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه 85 درصد واکسن دریافت شده، مطابق دستورالعملهای وزارتی در استان زنجان تزریق شده و در این حوزه وضعیت خوبی در کشور داریم، اظهار کرد: در خصوص واکسیناسیون افراد بالای 80 سال نیز دانشگاه علومپزشکی استان تاکنون عملکرد خوبی داشته است. محمدرضا صائینی با اشاره به اینکه دانشگاه علومپزشکی استان زنجان مسئول تامین و توزیع واکسن و مواد بیولوژیک شمالغرب کشور شامل تبریز، ارومیه، اردبیل، گیلان و چند دانشگاه کوچک است، خاطرنشان کرد: تامین نیروی انسانی متخصص برای تسریع روند واکسیناسیون عمومی بر عهده دانشگاه علومپزشکی استان است که در این راستا، نیازمند حمایت و همکاری همه دستگاههای اجرایی برای فراهم کردن امکانات، نیروی انسانی و پشتیبانی در سطح وسیع هستیم. انتهای پیام
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.