پوست و تخم هندوانه و طالبی را دریابید
به نقل از خبرگزاری پانا1400/3/20کد خبر 140036420360
تهران (پانا) - هوا هوای خرداد است و گرمای تابستان کمکم دارد خودش را نشان میدهد. توی این هوای گرم هندوانه و طالبی و خربزه بیشتر از همه میوههای دیگر جگر آدم را حال میآورد. اگر خانواده شما هم این روزها این سه میوه آبدار و خوشمزه را زیاد میخورند، میتوانید برنامه ویژهای برای پوست و تخم این میوهها داشتهباشید.
(تصویر شماره 1)
تهران (پانا) - هوا هوای خرداد است و گرمای تابستان کمکم دارد خودش را نشان میدهد. توی این هوای گرم هندوانه و طالبی و خربزه بیشتر از همه میوههای دیگر جگر آدم را حال میآورد. اگر خانواده شما هم این روزها این سه میوه آبدار و خوشمزه را زیاد میخورند، میتوانید برنامه ویژهای برای پوست و تخم این میوهها داشتهباشید.
به گزارش تبیان، هرچه میوه های هندوانه و طالبی خوشمزه و خوش عطر هستند، تفاله و تخم شان بدبوست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند چنان بویی در سطل زباله تولید کند که حتی یک لحظه هم نتوانید از کنار آشپزخانه رد بشوید. چاره چیست؟ وقتی هندوانه و طالبی را نوش جان کردید، بروید سراغ پوست و تخم ها. اول قسمت داخلی پوست شان را با قاشق بتراشید و بگذارید توی یخچال که خنک شود و بعد بزنید بر بدن. پوست ها را هم بگذارید توی سینی جلوی پنجره یا توی بالکن تا حسابی آفتاب بخورد و خشک بشود. وقتی مامان یا بابا این میوه ها را قاچ می کنند، از آن ها بخواهید که تخم های میوه را در یک ظرف جداگانه بگذارند تا آن ها را هم زیر نور آفتاب خشک کنید. اگر این تخم ها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند، بعد می توانید با آن ها تخمه شور درست و موقع تماشای فیلم و فوتبال نوش جان کنید. به همین راحتی با انجام دادن تکنیک تراشیدن پوست میوه و خشک کردن آن و تخم هایش می توانید دوتا خوراکی خوشمزه دیگر برای خودتان مهیا کنید و همزمان جلوی تولید بوی بد و شیرابه ای را که بعد از انداختن اضافات میو ه ها به سطل زباله ایجاد می شود، بگیرید. این شیرابه ها بدجوری برای سیاره ما خطرناک هستند و آلودگی های جبران ناپذیری را ایجاد می کنند. پس باید مراقب باشیم زباله ها آبدار و خیس نباشند.
تهران (پانا) - هوا هوای خرداد است و گرمای تابستان کمکم دارد خودش را نشان میدهد. توی این هوای گرم هندوانه و طالبی و خربزه بیشتر از همه میوههای دیگر جگر آدم را حال میآورد. اگر خانواده شما هم این روزها این سه میوه آبدار و خوشمزه را زیاد میخورند، میتوانید برنامه ویژهای برای پوست و تخم این میوهها داشتهباشید.
به گزارش تبیان، هرچه میوه های هندوانه و طالبی خوشمزه و خوش عطر هستند، تفاله و تخم شان بدبوست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند چنان بویی در سطل زباله تولید کند که حتی یک لحظه هم نتوانید از کنار آشپزخانه رد بشوید. چاره چیست؟ وقتی هندوانه و طالبی را نوش جان کردید، بروید سراغ پوست و تخم ها. اول قسمت داخلی پوست شان را با قاشق بتراشید و بگذارید توی یخچال که خنک شود و بعد بزنید بر بدن. پوست ها را هم بگذارید توی سینی جلوی پنجره یا توی بالکن تا حسابی آفتاب بخورد و خشک بشود. وقتی مامان یا بابا این میوه ها را قاچ می کنند، از آن ها بخواهید که تخم های میوه را در یک ظرف جداگانه بگذارند تا آن ها را هم زیر نور آفتاب خشک کنید. اگر این تخم ها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند، بعد می توانید با آن ها تخمه شور درست و موقع تماشای فیلم و فوتبال نوش جان کنید. به همین راحتی با انجام دادن تکنیک تراشیدن پوست میوه و خشک کردن آن و تخم هایش می توانید دوتا خوراکی خوشمزه دیگر برای خودتان مهیا کنید و همزمان جلوی تولید بوی بد و شیرابه ای را که بعد از انداختن اضافات میو ه ها به سطل زباله ایجاد می شود، بگیرید. این شیرابه ها بدجوری برای سیاره ما خطرناک هستند و آلودگی های جبران ناپذیری را ایجاد می کنند. پس باید مراقب باشیم زباله ها آبدار و خیس نباشند.