اردستان میزبان مسابقات «قرآن، عترت و نماز» قطب شمال استان اصفهان
به نقل از خبرگزاری مهر1401/12/22کد خبر 1401c1024285
اردستان-رئیس آموزش و پرورش اردستان گفت: شهرستان اردستان میزبان چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز قطب شمال استان اصفهان است.
به گزارش خبرنگار مهر ، احمد خاکسار مهابادی شامگاه یک شنبه در مراسم چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت قطب شمال استان به میزبانی اردستان، اظهار کرد: چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز قطب شمال استان اصفهان که شامل آران و بیدگل، کاشان، میمه، نطنز، امامزاده و زواره به میزبانی شهرستان اردستان برگزار می شود.
وی افزود: این برنامه امسال برای اولین بار است که به میزبانی شهرستان اردستان برگزار می شود و تمام سعی و تلاش خود را کردیم تا این مسابقات به بهترین شکل برگزار شود و این مسابقات در طی دو روز برای پسران و دختران انجام می شود.
رئیس آموزش و پرورش اردستان خاطرنشان کرد: امروز مسابقات قرآن و عترت برای حدود ۱۵۰ نفر دانش آموز دختر مرحله قطبی در اردستان برگزار شد؛ همچنین فردا نیز این مسابقات برای حدود ۱۸۰ نفر دانش آموز پسر برگزار می شود.
خاکسار یادآور شد: دانش آموزان شرکت کننده از مقاطع متوسطه اول و دوم هستند و همچنین حدود دو سال شیوع کرونا وجود داشت و این مسابقات به صورت حضوری برگزار نمی شد اما اکنون خوشبختانه این مسابقات به صورت حضوری برگزار می شود.
وی بیان کرد: از اول مهر امسال تمام کلاس های مدارس به صورت حضوری برگزار شد و درس قرآن نیز از دروس مهم و تأثیرگذار است که دانش آموزان به تعلیم و یادگیری آن می پردازند.
رئیس آموزش و پرورش اردستان تصریح کرد: هدف از برگزاری مسابقات قرآن و عترت، شناسایی افراد مستعد بوده است، همچنین ضرورت دارد که افراد و دانش آموزان با قرآن کریم آشنا باشند و از این کلام معنوی خداوند نهایت بهره را ببرند.
خاکسار تاکید کرد: اگر دانش آموزان با قرآن کریم آشنا باشند قطعاً آینده خوبی نصیب آنها خواهد شد. کد خبر 5731745
واژه شناسی این خبر (آموزش و پرورش):
آموزِش فرایند تسهیل یادگیری ، یا کسب دانش ، مهارت ، ارزش ، اخلاق ، اعتقادات و عادت ها است. روش های آموزش شامل تدریس، آموزش عملی، داستان گویی، بحث و پژوهش هدایت شده است. آموزش غالباً تحت راهنمایی مربیان انجام می شود، اما فراگیران می توانند خود را نیز آموزش دهند. آموزش می تواند در شرایط رسمی یا غیررسمی انجام شود و هر تجربه ای که تأثیر شکل دهی بر نحوه اندیشه ، احساس یا عمل فرد داشته باشد، می تواند نوعی آموزش تلقی شود. متودولوژی تدریس را تعلیم و تربیت می نامند.
آموزش رسمی به طور کلی به طور رسمی به مراحل زیر تقسیم می شود: پیش دبستانی یا مهد کودک ، دبستان ، دبیرستان و سپس دانشگاه ، کالج یا کارآموزی .
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (دانش آموزان):
دانش آموز ( فارسی تاجیکستان : دانشجو ، ستودنت ) از لحاظ لغوی به معنی کسی است که دانش می آموزد و در اصطلاح، برای اطلاق به محصلان رسمی در سطح تحصیلات پیش از دانشگاه به کار می رود. در یک نظام آموزشی، وقتی یک فرد می آموزد که «دیگران چه گفته اند و چه کرده اند» و برایش می گویند که «مسایل پیچیدهٔ یک علم را چگونه حل کرده اند».
فقط از زمانی که خودش به مرز دانش می رسد و مسیله تازه ای را کشف یا حل می کند یک محقق و دانشمند است.
در ایران دانش آموزان در هفت سالگی به ابتدایی می روند و شش سال درس می خوانند سپس ۳ سال دوره اول متوسطه را می گذرانند و بعد از آن سه سال دوره دوم متوسطه را می گذرانند. در سال سوم دوره متوسطه اول به انتخاب رشته می پردازند شش رشته اصلی عبارتند از:
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)