خادمان قرآنی با روحیه جهادی اتفاق بزرگی در حوزه آموزش نوین قرآن رقم زده اند
به نقل از خبرگزاری پانا1401/12/27کد خبر 1401c1277035
تهران (پانا) - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این موضوع که حوزه فعالیت های قرآنی باید متمرکز شود، گفت گام های ابتدایی طرح نوین آموزش قرآن کریم «بشری» با اقدام جهادی خادمان قرآن و عترت به خوبی برداشته شده است به طوری که این طرح در استان های مختلف بازخوردهای بسیار خوب و مثبتی داشته که این مسئله گسترش هر چه بیشتر اقدامات این طرح را الزامی می کند.
محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به این موضوع که حوزه فعالیت های قرآنی می بایست متمرکز شود، خاطرنشان کرد: گام های ابتدایی طرح نوین آموزش قرآن کریم «بشری» با اقدام جهادی خادمان قرآن و عترت به خوبی برداشته شده است بطوری که این طرح در استان های مختلف بازخوردهای بسیار خوب و مثبتی داشته که این مسئله گسترش هر چه بیشتر اقدامات این طرح را الزامی می کند.
خادمان قرآنی با روحیه جهادی اتفاق بزرگی در حوزه آموزش نوین قرآن رقم زده اند/ حوزه فعالیت های قرآنی در صدر امور برنامه های وزارت فرهنگ قرار دارد
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ امروز جمعه بیست و ششم اسفند ماه در دیدار با متولیان و بانوان خادم طرح آموزش قرآنی بشری ضمن تجلیل از تلاش های جهادگرانه خادمان قرآن کریم این طرح گفت: نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید به موضوع فعالیت های قرآنی نگاهی استعلایی است بطوری که قرآن و حوزه فعالیت های آن در صدر امور برنامه های وزارتخانه قرار دارد و تمام تلاش مان این است که در این مسیر با ثبات تر از همیشه گام های استواری برداشته شود.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه وزارت فرهنگ به دنبال توسعه حوزه معارف قرآنی است، تصریح کرد: فعالیت های قرآنی می بایست در دوره جدید گسترش جدی تری به خود بگیرد و در این راستا برخی مشکلات بودجه ای بر سر راه قرار دارد که با جدیت به دنبال مرتفع کردن مشکلات بودجه ای حوزه قرآن و عترت هستیم.
وزیر فرهنگ با اشاره به این موضوع که حوزه فعالیت های قرآنی می بایست متمرکز شود، خاطرنشان کرد: گام های ابتدایی طرح «بشری» با اقدام جهادی خادمان قرآن و عترت به خوبی برداشته شده است بطوری که این طرح در استان های مختلف بازخوردهای بسیار خوب و مثبتی داشته که این مسئله گسترش هر چه بیشتر اقدامات این طرح را الزامی می کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: وزارت فرهنگ برای تعالی حوزه قرآن و عترت برنامه های خوبی تدارک دیده است و راه اندازی بنیاد قرآنی یاسین یکی از همین برنامه ها به شمار می رود که امیدواریم به توسعه بیشتر فعالیت های فرهنگی و هنری حوزه قرآن و عترت بی انجامد.
وی در پایان ضمن اشاره به اهمیت برپایی باشکوه نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در استان های مختلف گفت: مجموعه وزارت فرهنگ سال جدید را با برنامه مهم نمایشگاه بین المللی قرآن کریم آغاز می کند که این اتفاق را باید به فال نیک گرفت تا سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه قرآن و عترت باشیم.
همچنین علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به طرح «بشری» به عنوان یکی دیگر از طرح های اصلی معاونت در راستای ترویج فرهنگ قرآن تصریح کرد: «طرح بشری» هم اکنون در استان های مختلفی در حال برگزاری است. هدف این طرح شناسایی نوجوانان قاری، حافظ و آموزش قرآن با بهره گیری از مکتب پیامبر اکرم(ص) است چرا که آموزش قرآن باید باعث انتقال آیات قرآن از قلب معلم به قلب متعلّم گردد و متعلّم قرآن نیز چون معلّم خود، حامل آیات الهی گردد. در یک سال گذشته نیز بیش از چهار هزار مربی در این طرح آموزش دیده اند.
وی همچنین با بیان اینکه طرح بشری می بایست با همراهی سایر نهادها به نهضت بزرگی برای آموزش قرآن کریم بدل شود، گفت: در نمایشگاه پیش روی قرآن کریم نیز کارگروه ویژه ای برای این طرح قرآنی در نظرگرفته شده است.
گفتنی است در پایان این مراسم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بانوان خادم قرآنی فعال طرح «بشری» تجلیل به عمل آورد.
واژه شناسی این خبر (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی):
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام سابق وزیر ارشاد اسلامی و پیش از آن وزیر ارشاد ملی ، وزیر وزارت خانهٔ فرهنگ و ارشاد اسلامی و یکی از اعضای هییت دولت جمهوری اسلامی ایران است.
پس از انقلاب ۱۳۵۷ ، وزارت اطلاعات و جهانگردی ابتدا به «وزارت اطلاعات و تبلیغات» و سپس خرداد ۱۳۵۸ به «وزارت ارشاد ملی» تغییر نام پیدا کرد. در سال ۱۳۵۹ نام این وزارت خانه به «وزارت ارشاد اسلامی» تغییر یافت. همچنین سال ۱۳۶۰ واحدهایی از وزارت فرهنگ و آموزش عالی (که از ادغام وزارت فرهنگ و هنر و وزارت علوم و آموزش عالی تشکیل شده بود) جدا و به این وزارت خانه ملحق شد. در واقع از دورهٔ عبدالمجید معادیخواه ، امور فرهنگی و هنری تحت نظر وزیر ارشاد اسلامی قرار می گیرد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (محمدمهدی اسماعیلی):
محمدمهدی اسماعیلی (زادهٔ ۱۳۵۴ در کبودرآهنگ ) سیاست مدار ایرانی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی دانش آموخته دکتری علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و عضو هییت علمی دانشگاه تهران است. تحصیلات حوزوی را نیز تا پایان دوره سطح ادامه داده است.وی در ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهادی دولت سیزدهم توسط سید ابراهیم رییسی به مجلس معرفی شد. محمدمهدی اسماعیلی با ۱۸۱ رای موافق و ۷۷ رای مخالف و ۲۸ رای ممتنع برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
برنامه های قرآنی ماه رمضان در کرمانشاه نیازمند اطلاع رسانی است
1402/1/7
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به برگزاری برنامه های قرآنی در استان، گفت: برنامه های قرآنی ماه رمضان در کرمانشاه نیازمند اطلاع رسانی برای عموم مردم است. به گزارشخبرنگار مهر ، محمدطیب صحرایی شامگاه یکشنبه در نشست قرارگاه قرآنی استان کرمانشاه که با حضور رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و مدیران عضو قرارگاه برگزار شد همزمانی ماه رمضان و عید نوروز را یک تقارن مبارک توصیف و اظهار کرد: این ماه مبارک، ماه بهار قرآن است و عطر و بوی کلام الهی باید در همه جای شهر استشمام شود. وی افزود: انتظار می رود شهرداری ها، سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه های مرتبط با نصب بنرهایی در شهر پیرامون برنامه های متنوع قرآنی در حال انجام، اطلاع رسانی کنند. استاندار کرمانشاه تصریح کرد: این قرارگاه به منظور ...