«اسرار خانواده گری استون» منتشر شد
به نقل از خبرگزاری کتاب ایران1402/3/3کد خبر 14023113221
جلد دوم اسرار خانواده گری استون نوشته مارگرت پیترسن هدیکس با ترجمه فرهاد تقی پور از سوی انتشارات پرتقال منتشر شد..
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران ( ایبنا )، مجموعه دوجلدی «اسرار خانواده گری استون» نوشته مارگرت پیترسن هدیکس است که به تازگی جلد دوم این مجموعه از سوی انتشارات پرتقال روانه بازار نشر شده است..
مجموعه کتاب «اسرار خانواده گری استون»، داستانی دنباله دار برای نوجوانان درباره اسرار خانواده ای است که ابتدا زندگی آرامی دارند؛ اما با اتفاقاتی که در زندگی شان می افتد، آرامش شان بهم می ریزد و اسرارشان برملا می شود. جلد اول این مجموعه به نام «سه غریبه در شهر» است..
در این داستان این سوال به وجود می آید که چه چیزی شما را به کسی که هستید تبدیل می کند؟ بچه های خانواده گری استون فکر می کردند جواب این سوال را می دانند. چِس مراقب خواهر و برادر کوچک ترش است..
اِما عاشق ریاضی است و فین کارهایی می کند که در آنها خبره است: رفتارهای احمقانه و دوست داشتنی بودن..
آنها خانواده خوشبختی بودند؛ خودشان و مامان تا اینکه خبر دزدیده شدن سه بچه، آنها را در بهت شباهت های شگفت انگیزی که با آنها دارند فرو می برد. عنوان جلد دوم این مجموعه «فریبکاران دنیای دیگر» است..
مسئله مهم در این جلد زندگی در دو دنیا است..
بچه های خانواده گری استون، چِس، اِما و فین تا پیش از ناپدید شدن مادرشان از وجود آن یکی دنیا چیزی نمی دانستند. دنیایی که همه چیزش فرق دارد؛ ظاهر این دنیای موازی با دنیای خودشان مو نمی زند ولی باطنش زشت و شیطانی است..
مارگرت پیترسن هدیکس، نویسنده آمریکایی است که در سال 1964 به دنیا آمده است..
او پنجاه کتاب نوشته؛ اما بیشتر به خاطر مجموعه های «فرزندان تاریکی» و «گمشدگان» شناخته می شود. مارگریت تاکنون جوایز بسیاری را به خاطر آثار خود به دست آورده است و در گروه پرفروش ترین نویسندگان نیویورک تایمز قرار دارد..
در بخشی از متن کتاب می خوانیم : «ناتالی به خودش یادآوری کرد والدین اون شبیه پدر و مادر من نیستن. قاضی مامان اونه، نه مامان من. باباش هم می خواد فرماندار بشه، نه اینکه ماشین های کورسی بفروشه. تازه توی این دنیا زندگی می کنه برای همین حتما اینجا روی اون هم تأثیر گذاشته. غیر از این ها، پدر و مادر آن یکی ناتالی هنوز باهم بودند..
ناتالی به پوستر آویزان روی دیوار نگاهی انداخت تا این یکی تفاوت شان را هم یادش باشد..
نیمه بالایی پوستر روی نیمه پایینی را پوشانده و ناتالی فقط پشت سفید عکس را می دید؛ ولی قیافه تهدیدآمیز تمام بچه های روی پوستر، حتی خود آن یکی ناتالی را به یاد می آورد.». انتشارات پرتقال مجموعه «اسرار خانواده گری استون» نوشته مارگرت پیترسن هدیکس با ترجمه فرهاد تقی پور را در دو جلد و شمارگان هر جلد هزار نسخه به بهای هر جلد 119 هزار تومان عرضه کرده است.. (تصویر شماره 1)
واژه شناسی این خبر (اسرار):
محرمانگی به مخفی نگه داشتن اطلاعات از اشخاص یا گروه های خاص -در عین بازگویی و به اشتراک گذاری آن با اشخاصی دیگر- گفته می شود. آنچه مخفی نگاه داشته می شود راز خوانده می شود.
محرمانگی -بسته به ماهیت یا محتوای راز، اشخاص یا گروه های رازدار و نیز انگیزهٔ محرمانگی- معانی و کاربردهای مختلفی دارد. محرمانگی از سوی دولت مردان غالباً به دلیل دامن زدن به سوءمدیریت تقبیح شده است، حال اینکه افشاسازی بی مورد اطلاعات شخصی ممکن است با رعایت حریم خصوصی یا رازداری در تعارض باشد. محرمانگی نقطه مقابل شفافیت اجتماعی ست.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (خانواده):
در جوامع انسانی، خانواده یا فامیل (به فرانسوی : famille ) به گروهی از افراد گفته می شود که با یکدیگر از طریق هم خونی ، تمایل سببی، یا مکان زندگی مشترک وابستگی دارند. خانواده در بیشتر جوامع، نهاد اصلی جامعه پذیری کودکان است. سازمان ملل متحد (۱۹۹۴) نیز در آمار جمعیتی خود، خانواده را چنین تعریف می کند:«خانواده یا خانوار به گروه دو یا چند نفره ای گفته می شود که باهم زندگی می کنند، درآمد مشترک برای غذا و دیگر ضروریات زندگی دارند و از طریق خون، فرزندخواندگی یا ازدواج، با هم نسبت دارند. در یک خانواده ممکن است یک یا چند خانواده زندگی کنند، تمام خانوارها، هم خانواده نیستند.» انسان شناسان به طور کلی نهاد خانواده را این طور طبقه بندی می کنند: مادرتباری (مادر و فرزندان او)، زناشویی (زن و شوهر، و فرزندان؛ که خانواده هسته ای نیز خوانده می شود)، و خانواده گسترده (consanguinal) یا هم خونی که در آن پدر و مادر و فرزندان با دیگران مثلاً خویشاوندان در مکان مشترکی زندگی می کنند.
همچنین در برخی جوامع مفاهیم دیگری از خانواده وجود دارد که روابط سنتی خانواده را کنار گذاشته اند. خانواده به عنوان یک واحد اجتماعیِ جامعه پذیری ، در جامعه شناسی خانواده مورد بررسی قرار می گیرد. تبارشناسی رشته ای است که دودمان های خانوادگی را در تاریخ مطالعه می کند. همچنین اقتصاد خانواده در علم اقتصاد بررسی می شود.
اهداف خانواده و اقتضای تأسیس آن ایجاب می کند که بانیان آن یعنی زن و شوهر، در تحکیم و پایداری این بنا، نهایت سعی خود را بکنند و با همان انگیزه که بر تشکیل آن اقدام کردند، بر دوام آن اصرار ورزند تا وحدت و پویایی این نهاد تا پایان حفظ شود. در خانواده نقش های مختلفی وجود دارد که هر کدام با توجه به ویژگیشان توسط یک یا چند نفر از اعضای خانواده انجام می شوند. به عنوان مثال وظیفه امرار معاش خانواده بر عهده پدر خانواده می باشد. یکی از وظایف بسیار مهم در خانواده تربیت فرزند است که به عهده پدر و مادر می باشد; ولی به خاطر ارتباط بیشتر مادر با فرزند تأثیر بیشتر از طرف مادر بر فرزند صورت می پذیرد.
نگاهی به خانوادهٔ آدولفو پینتو اثر آلمیدا جونیور
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)