"تشنج نوزاد 3 روزه" در بیمارستان دولتی جنوب تهران به دلیل خرابی دستگاه مخصوص زردی نوزادان
به نقل از خبرگزاری تسنیم1402/3/4کد خبر 14023117914
پدری جوان از بروز حادثه ای تلخ برای نوزاد 3 روزه خود در یک بیمارستان دولتی در جنوب تهران خبر داده و می گوید که کم توجهی کارکنان بیمارستان و خرابی دستگاه مخصوص زردی نوزادان باعث تشنج نوزاد تازه متولد شده اش شده است..
- اخبار اجتماعی - به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، حجم بالای مراجعات به بیمارستان های دولتی به دلیل پایین تر بودن تعرفه خدمات درمانی از سویی و کمبود نیروهای پرستاری برای رسیدگی و بررسی منظم وضعیت بیماران از سوی دیگر، منجر به کاهش شدید نارضایتی مردم از برخی خدمات در بسیاری از بیمارستان های دولتی شده است..
کاهش کیفیت ارائه خدمات به بیماران در بسیاری از مواقع منجر به بروز نارضایتی و ناراحتی روحی و لطمات جسمی غیرقابل جبران به برخی بیماران در بیمارستانهای دولتی می شود..
نمونه ای از این نارضایتی ها، پدری است که در تماس با خبرنگار تسنیم از بروز حادثه ای تلخ برای فرزند 10 روزه اش در پی بی توجهی کادر درمان یک بیمارستان در جنوب تهران خبر داده و می گوید: حدود 10 روز پیش، فرزند من در "بیمارستان اکبرآبادی" به دنیا آمد؛ پس از حدود 3 روز کادر درمان این بیمارستان به من گفتند که نوزادم دچار زردی است و به همین دلیل نوزاد را در درون محفظه مخصصوص بستری کردند؛ زمانی که همسرم برای سر زدن به نوزاد به بخش نوزادان مراجعه کرده بود در یک لحظه متوجه می شود که دستگاهی که نوزاد ما را درون آن قرار داده اند، حرارت بسیار بالایی دارد..
مرگ زن میانسال زیر تیغ جراحی ستون فقرات/ ثبت شکایت خانواده قربانی با اتهام "قصور پزشکی" این پدر می افزاید: "کادر آن بخش بیمارستان، وقتی بچه را از دستگاه بیرون آوردند، متوجه تب بالای نوزادم شدند و در نهایت، نوزاد ما در پی این اتفاق، تشنج کرد..
در ابتدا به ما گفتند که احتمال دارد تب و تشنج فرزندم ناشی از عفونت مغز او باشد اما پس از بررسی های تشخیصی مشخص شد مشکلی در مغز بچه وجود ندارد؛ کودکم به مدت حدود 6 روز بستری بوده و به او دارو داده اند و بچه 10 روزه حالا باید به دلیل تشنجی که کرده، تعداد زیادی قرص مصرف کند..
" آنطور که پدر این نوزاد 10 روزه می گوید، علی رغم اذعان یکی از کارکنان به کوتاهی در رسیدگی به نوزاد، بیمارستان رسیدگی خاصی به اعتراض این خانواده نداشته و درخواست این پدر برای صحبت کردن با ریاست بیمارستان نیز بی نتیجه مانده است..
به دلیل طولانی تر شدن مدت زمان بستری نوزاد در پی تشنجی که بر اثر عدم رسیدگی مناسب کادر درمان این بیمارستان رخ داده، هزینه های بستری او نیز افزایش یافته اما پدر نوزاد 10 روزه می گوید: حاضرم تمام زندگی ام را بدهم تا وضعیت نوزادم به روز اول بازگردد..
واژه شناسی این خبر (بیمارستان):
بیمارستان یا در فارسی افغانستان شفاخانه ، یک بنیاد مراقبت های بهداشتی است که با کارکنان پزشکی و پرستاری و تجهیزات پزشکی به بیماران خدمت های درمانی ارایه می دهد.
پرآوازه ترین گونهٔ بیمارستان، بیمارستان عمومی است که به طور معمول دارای یک بخش اورژانس برای درمان مشکلات فوری سلامتی از قربانیان آتش سوزی و تصادف گرفته تا بیماری های ناگهانی است. یک بیمارستان منطقه ای به طور معمول مهمترین مرکز مراقبت های بهداشتی در منطقه خود است، که دارای تعداد زیادی تخت برای مراقبت های ویژه و تخت های اضافی برای بیمارانی است که نیاز به مراقبت طولانی مدت دارند. بیمارستان های تخصصی شامل مراکز تروما ، بیمارستان های توانبخشی ، بیمارستان های کودکان ، بیمارستان بزرگسالان ( سالمندان ) و بیمارستان هایی برای رسیدگی به نیازهای خاص پزشکی مانند درمان بیماری های روانی ( مراجعه به بیمارستان روانپزشکی ) و برخی از دسته های بیماری هستند. بیمارستان های تخصصی می توانند در مقایسه با بیمارستان های عمومی به کاهش هزینه های مراقبت های بهداشتی کمک کنند. بیمارستان ها بسته به منبع درآمد به عمومی، تخصصی یا دولتی رده بندی می شوند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)