استاندار: تکمیل راههای خراسان رضوی نیازمند توجه ویژه دولت و مجلس است
به نقل از خبرگزاری برنا1402/3/4کد خبر 14023128612
استاندار خراسان رضوی گفت: این استان در بخش راه دچار عقب ماندگی است و شبکه راههای استان تکمیل نشده است لذا توسعه راهها نیازمند توجه ویژه دولت و مجلس در تخصیص اعتبارات است..
به گزارش خبرگزاری برنا از گناباد، یعقوبعلی نظری در آیین بهره برداری از فرودگاه شهرستان گناباد افزود: راههای موجود در استان کیفیت مناسبی ندارد و 2 هزار کیلومتر راه در دست بازسازی است اما این مقدار کفایت نمی کند..
وی اضافه کرد: شرق کشور نزدیکترین فاصله به گذرگاه شمال - جنوب است، ریل چابهار- اینچه برون در توسعه اقتصادی و در توسعه شرق کشور به خصوص منطقه دوغارون و سرخس بسیار موثر است و تکمیل راه آهن شرق کشور در توسعه مناطق شرقی می تواند اثرگذار باشد..
استاندار خراسان رضوی گفت: هم اینک تمام راههای استان نظیر مسیر تربت حیدریه، سنگان، خواف، راه ترانزیتی دوغارون و گناباد، فریمان سرخس و درگز سالهاست که تکمیل نشده و ناقص است و در تکمیل شبکه هم دچار چالش و مشکل هستیم..
نظری از دولت و مجلس خواست در برنامه هفتم توسعه به شرق کشور توجه ویژه ای کنند تا خراسان رضوی در بخشهای راه ، ریل و زیرساختهای هوایی و فرودگاهی به توسعه لازم برسد..
استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به مشکلات بخش انرژی نیز گفت: طرح های انتقال آب به کندی پیش می رود و برای اجرای طرحهای انتقال چندین ماه است معطل گرفتن مجوز هستیم..
نظری افزود: در بخش سوخت مایع و گاز نیز دچار مشکل هستیم و خطوط انتقال در این دو بخش مدت زیادی است که ناقص است و خط 11 انتقال گاز باید به سرعت تکمیل شود..
وی اضافه کرد: در بخش انرژی اگر مردم قانع نبودند و مسوولان مدیریت نمی کردند در زمستان پارسال دچار چالش جدی از نظر تامین گاز بودیم، همچنین انتقال گازوئیل به نیروگاه ها با تانکر انجام می شود و اجرای خط انتقال سالهاست که روی زمین مانده است..
استاندار خراسان رضوی گفت: سال گذشته واحدهای تولیدی به دلیل قطعی برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان دچار تعطیلی شدند، شعار امسال "رشد تولید" است و باید با اقدام جهادی به سمت رفع این مشکلات و ممانعت از تکرار آن حرکت کرد..
واژه شناسی این خبر (پاکستان):
پاکستان ، کشوری است با نظام سیاسی جمهوری اسلامی و با جمعیت اکثریت مسلمان در جنوب آسیا که در سال ۱۳۲۶ش/ ۱۹۴۷ میلادی، در پی استقلال طلبی مسلمانان و جدایی از کشور هند تشکیل شد. مردم این کشور از اقوام متعددی تشکیل شده اند.
شیعیان در کشور پاکستان، حدود ۲۰ درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. شیعیان در سراسر این سرزمین پراکنده اند و بسیاری از شهرها و روستاهای ایالات پاکستان دارای جمعیت شیعه است. با توجه به رویکرد غیر فرقه ای حکومت پاکستان، محدودیتی برای فعالیت شیعیان در سیاست وجود نداشته و بسیاری از سیاستمداران و سران نظامی این کشور از شیعیان بوده اند. علاوه بر این، فعالیت سیاسی شیعیان در قالب سازمان های شیعی با هویت مذهبی نیز جریان داشته است. حوزه های علمیه و نهادهای آموزشی و دینی شیعی، آموزش شیعیان را بر عهده دارند. در دهه های اخیر خشونت های فرقه ای علیه شیعیان به کشتار و آزار آنان در پاکستان منجر شده است.
(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (زمستان):
زِمِستان چهارمین فصل از فصل های سال تقویم جلالی و نخستین فصل تقویم میلادی است. این فصل سردترین فصل سال است.
زمستان در نیم کره شمالی بر اساس تقویم جلالی ماه های دی ، بهمن و اسفند است این در حالیست که در نیم کره جنوبی ماه های تیر ، مرداد و شهریور زمستان است.
زمستان معمولاً سردترین فصل سال است و در بعضی نواحی دمای هوا به زیر صفر درجه سانتیگراد هم می رسد، مثلاً در کشوری مانند روسیه حتی تا -۵۱ هم می رسد. در زمستان بعضی حیوانات مانند خرس به خواب زمستانی می روند و در فصل بهار دوباره زندگی را از سر می گیرند.
زمستان فصلی با روزهای کوتاه و شب های طولانی و سرد است. میانگین دمای زمستان معمولاً در ماه دی به پایین ترین مقدار خود (در نیم کرهٔ شمالی) می رسد. بوران ، برف ، کولاک ، یخ بندان معابر و جاده ها ، مه و پوشیده شدن کوه ها از برف از خصوصیات فصل زمستان است که اغلب هر کدام به تنهایی باعث اختلال در عبور و مرور می شوند. پدیدهٔ هواشناسی نادری در طول زمستان با نام یخ مه رخ می دهد که متشکل از بلورهای یخ معلق در هوا است و تنها در دماهای بسیار پایین (زیر ۳۰- درجه سانتیگراد ) رخ می دهد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)