خوردبین: امیدوارم پرسپولیس در جام حذفی هم قهرمان شود
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/4کد خبر 14023154119
پیشکسوت پرسپولیس گفت: امیدوارم پرسپولیس در جام حذفی هم قهرمان شود و نشان دهد تیم قدرتمند یعنی چه. به گزارش ایلنا محمود خوردبین درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار و صعود به فینال جام حذفی بیان کرد: خوشحالم که تیم ما به فینال رفت..
خوردین درباره عملکرد پرسپولیس در این فصل از مسابقات گفت: عالی بودند و امیدوارم جام دوم را هم بگیرند و نشان بدهند تیم قدرتمند یعنی چه. او درباره شرایط مدیریتی پرسپولیس تصریح کرد: خدا را شکر خیلی خوب است؛ مخصوصا مدیریت و همه چیز بر وفق مراد است..
واژه شناسی این خبر (جام حذفی):
جام حذفی فوتبال ایران نام مسابقات حذفی فوتبال در ایران است که پیش از سال ۱۳۵۷ جام پهلوی نام داشت. این جام در بزرگداشت و یادبود آزادسازی خرمشهر با عنوان « یادوارهٔ آزادسازی خرمشهر » برگزار می شود، به همین مناسبت بازی پایانی این مسابقات تا کنون در ورزشگاه نفت و گاز اروندان شهر خرمشهر نیز برگزار شده است.
تیم استقلال با ۷ قهرمانی و ۶ نایب قهرمانی در این مسابقات، پرافتخارترین تیم این جام محسوب می شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (زمین):
۱۴۸٬۹۴۰٬۰۰۰ km ۲ خشکی (۲۹٫۲ ٪)
زَمین سومین سیارهٔ منظومهٔ خورشیدی است که در فاصلهٔ ۱۴۹٬۶۰۰٬۰۰۰ کیلومتر از ستارهٔ خورشید قرار دارد. از نظر واژه شناسی ایرانی، زم در زبان اوستایی به معنای سرد بوده است که با پسوند «ین»، واژهٔ زمین را به معنای «جسم سرد» به وجود آورده است. نام این سیاره در زبان عربی «الأرض» (جمع: اراضی) است و نام زمین تنها نام فارسی و غیر عربی یک سیاره در منظومهٔ خورشیدی است که به طور گسترده در فارسی رایج است. این سیاره چگال ترین (به دلیل دارا بودن منابع وسیع آهن و فلزات دیگر) و از نظر بزرگی پنجمین سیاره از هشت سیارهٔ منظومهٔ خورشیدی است. همچنین در میان چهار سیارهٔ سنگی گردان به دور خورشید ( عطارد ، زهره ، زمین و مریخ ) زمین بزرگ ترین آن ها است. گاهی از آن با نام های جهان و تیله آبی نیز یاد می شود. نام لاتین آن Terra است. در منظومهٔ خورشیدی، فاصلهٔ زمین تا خورشید بین فاصلهٔ زهره تا خورشید و فاصلهٔ مریخ تا خورشید است. زمین جزو سیارات داخلی سامانهٔ خورشیدی به شمار می آید. زمین ششمین جسم در منظومهٔ خورشیدی بر پایهٔ جرم و حجم می باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)