احیای مرغ لاین آرین با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در بابل کنار
به نقل از خبرگزاری فارس1402/3/5کد خبر 14023174913
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در گفت وگو با خبرنگار فارس در ساری اقدامات 8 گانه برای احیای مرغ لاین آرین در بابل کنار را تشریح و اظهار کرد: از سال 1399 برای احیای لاین آرین، بالغ بر 400 میلیارد تومان برای بازسازی، نوسازی و مدرن سازی این مجموعه هزینه شده است..
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران افزود: آماده سازی سالن 3G این مجموعه انجام شده و در مرحله نصب تاسیسات قرار دارد..
خیریان پور با اشاره به مزرعه این مجموعه تولیدی، تصریح کرد: در مزرعه D بابل کنار به طور کامل عملیات بازسازی، مدرن سازی و نوسازی انجام شد و به بهره برداری نیز رسید..
وی در رابطه با کارخانه جوجه کشی بابل کنار اظهار کرد: عملیات ساختمانی کارخانه جوجه کشی به اتمام رسیده و نصب تاسیسات در حال انجام است..
معاون اقتصادی استاندار مازندران با بیان اینکه یک خط از مجموعه مرغ لاین آرین در اختیار معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری قرار گرفت،گفت: این خط با سیاست های دانش بنیانی در حال مدرن سازی است و در عین حال در همین خط در حال پرورش اصلاح نژاد جوجه نیز هستند..
خیریان پور با اشاره بر اینکه در جهت حمایت از سویه آرین از طریق شرکت پشتیبانی امور دام استان با نگاه حمایتی نهاده های دامی به صورت اقساط 2 ماهه و بدون کارمزد با ضمانت نامه بانکی ارائه می شود، خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از این سویه، محصولات مرغ تولید آرین توسط شرکت پشتیبانی اموردام با قیمت 12 درصد بالاتر از نرخ مصوب جهت ذخیره سازی خریداری می شود..
واژه شناسی این خبر (خوب):
خیر در بیشتر زمینه ها، مفهوم خیر بیانگر رفتاری است که بین چند رفتار احتمالی باید انتخاب شود. خیر به طور کلی مفهوم خیر به عنوان نقطه مقابل شر قلم داد شده و در مطالعه اخلاق ، دین و فلسفه بررسی می شود. معنای خاص و ریشه یابی این اصطلاح و ترجمه های آن در بین زبان های باستانی و معاصر، بسته به شرایط، مکان، تاریخ، مذهب یا زمینه های فلسفی، تغییر و تحولات معناداری را نشان می دهد.
گذشته از مطالعات یونان باستانی در مورد مفهوم خیر، قسمت شرقی ایران باستان تقریباً پنج هزار سال پیش یک فیلسوفی مذهبی به نام زرتشت را به خود دید که خدایان اولیه ایران را به دو نیروی در متضاد با هم تقسیم بندی کرد: اهورا مزدا (روشنگر حکمت) و اهریمن (روح مخرب) که با یکدیگر در تضاد بودند.
برای دنیای غربی ، این ایده به دینی مبدل شد که بسیاری از فرقه ها را دربرگرفت، برخی از آنها اعتقاد به دوگانگی شدید را پذیرفتند، اعتقادی مبنی بر اینکه بایستی تا از جهان مادی پرهیز کرد و جهان معنوی را مورد توجه قرار داد. مکتب نوسیس بسیاری از ادیان باستان را تحت تأثیر قرار داد. این اعتقاد بر این مبنا بود که تعلیم عرفان (به معنای روشنگری، نجات، رهایی و یگانگی خدا) می تواند با رفتارهای انسان دوستانه، پرهیز جنسی ، جستجو برای خرد و کمک به دیگران، در ارتباط باشد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)