و پیشنهادهایی هم برای اصلاح قانون این خودروهای نامتعارف به مجلس هم داده شده است
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/5کد خبر 14023183622
مدیرکل امور بیمه ای بیمه مرکزی گفت: امروز تفاهم نامه مشترک بیمه ای بین ایران و سوریه امضا می شود به گزارش ایران اکونومیست به نقل از صدا و سیما، مصطفی رئوفی با اشاره به 15 سند همکاری میان تهران و دمشق گفت: یکی از بندهای مهمی که به توافق روسای جمهور دو کشور رسید تأسیس بانک و بیمه مشترک بود که در گام اول این توافق بیمه ای بین دو شرکت بزرگ بیمه ای از ایران و سوریه است ولی ممکن است شرکت های بیمه ای دیگری از کشورمان در این کنسرسیوم بیمه ای شرکت کنند..
رئوفی گفت: در این توافق نامه مذاکراتی که داشتیم در خصوص انتقال تکنولوژی بیمه و بحث آموزش که توافقاتی بود که در آینده اجرایی خواهد شد مدیرکل امور بین الملل بیمه مرکزی در پاسخ به این پرسش که هر فعالیتی که در کشور سوریه صورت گیرد، این شرکت بیمه ای آنها را پوشش خواهد داد؟.
گفت: شرکت بیمه عمومی است و تمامی انواع بیمه نامه ها از قبیل باربری، مسافری، آتش سوزی، زلزله و سیل که امکان صدور در کشور سوریه دارد را مورد پذیرش قرار می دهد و محدودیت خاصی ندارد..
به گفته رئوفی، با تاکید اقای رئیسی بحث تکافل که در ایران به تازگی راه اندازی شده است در سوریه نیز راه اندازی می شود و همین طور بیمه های اتکایی هم در برنامه کاری این شرکت بیمه مشترک قرار داده است..
رئوفی همچنین اضافه کرد: در مورد این که ما همکاری های مشترک با کشور سوریه در زمینه بیمه شروع کردیم این است که با کشورهایی که هم سو و همراه با ما هستند بتوانیم انتقاع اقتصادی که به هر دو کشور ایران و سوریه خواهد رسید را حفظ کنیم مدیرکل امور بین الملل بیمه مرکزی در باره خسارت خودروی نامتعارف در شرکت های بیمه هم گفت: در دستور کار بیمه مرکزی است و پیشنهادهایی هم برای اصلاح قانون این خودروهای نامتعارف به مجلس هم داده شده است و انشالله کمیسیون اقتصادی هم هر چه سریع تر این قانون را به نفع مردم اصلاح کند تا دغدغه ای از دغدغه های مردم کم شود..
واژه شناسی این خبر (تهران):
تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران، مرکز استان تهران، بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر شیعه نشین است. آبادی تهران که از آغاز دوران اسلامی وجود داشت، جزو دهستان های ری محسوب می شد. تهران در دوره صفویه شکل شهر پیدا کرد و در دوره قاجاریه، پایتخت رسمی ایران شد. تاریخ تشیع تهران متأثر از شکل گیری تشیع در قم و سپس ری در قرن دوم هجری بود. در قرن هشتم هجری، پس از حمله مغول و افول ری و ورامین، بیشتر مردم تهران شیعه بوده و از دوره صفویه و قاجاریه و پس از انقلاب اسلامی ایران تا امروز بیشتر مردم تهران شیعه دوازده امامی هستند. در دوره قاجاریه حوزه علمیه تهران شکل می گیرد و در دوره هایی علمای صاحب نامی در تهران حضور داشتند. همچنین در تهران، بناهای اسلامی و مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مختلفی وجود دارد: امامزادگان، مساجد و تکایای تاریخی، مدارس علمیه تهران، جامعه روحانیت مبارز تهران، مجمع جهانی اهل بیت، جامعه تعلیمات اسلامی، حسینیه ارشاد، مهدیه تهران و بازار تهران از جمله این اماکن است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (مجلس):
مجلس یا مهستان قوای مقننه هر یک از کشورهای دارای حکومت انتخابی است. واژهٔ برابرِ متداول مهستان، پارلمان (به فرانسوی : Parlement ) است. مجلس لفظی عربی به معنای محل نشستن و محل اجتماع و انجمن گروهی از مردم برای مشاوره و مذاکره است. مجلس واژه ای فارسی از ریشه عربی است که از فعل جلس به معنای نشستن آمده است و در مفهوم انواع جلسات یا نشست های خصوصی و عمومی، استفاده می شود.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (ایران):
ایران با نام رسمی جمهوری اسلامی ایران کشوری در غرب آسیا و در منطقه خاورمیانه است. این کشور با ۱٬۶۴۸٬۱۹۵ کیلومتر مربع پهناوری، دومین کشور بزرگ خاورمیانه است. ایران از شمال غرب با ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از شمال با دریای خزر، از شمال شرق با ترکمنستان، از شرق با افغانستان و پاکستان، از جنوب با خلیج فارس و دریای عمان و در غرب با عراق و ترکیه هم مرز است. این کشور خاورمیانه ای، جایگاه استراتژیکی در منطقهٔ خلیج فارس دارد و تنگهٔ هرمز در جنوب آن، مسیری حیاتی برای انتقال نفت خام است. جمعیت کل ۳۱ استان ایران بیش از ۸۴ میلیون نفر است و تهران، پایتخت و پرجمعیت ترین شهر این کشور است. ایران، جامعه ای با قومیت و فرهنگ های گوناگون دارد و گروه قومی و فرهنگی غالب این کشور، برآمده از فارسی زبانان آن است. در کنار آنان، قومیت های دیگری، همانند اقوام آذری و کُرد و عرب و لر، بلوچ و ترکمن وجود دارند. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اسلام شیعه را دین رسمی ایران اعلام کرده است و اکثریت مردم این کشور، پیروان همین مذهب هستند. زبان رسمی این کشور نیز فارسی است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
کارخانه داروگر بیش از 90 سال قدمت دارد و قدیمیترین کارخانه است که بعد از انقلاب هم گسترش یافته است
1402/3/8
عضو کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران با تشریح جزئیات تعطیلی کارخانه قدیمیداروگرو اخراج کارگرانآن، دلیل اصلی این بحران را مسایل و مشکلات مالیاتی مالک کارخانه عنوان کرد. به گزارش ایسنا، شرکت داروگر از جمله شرکتهای باسابقه ای است که کارگران آن در ماه های گذشته با حقوق معوق، عدم واریز حق بیمه و توقف خطوط تولید روبه رو بوده اند.در برخی خبرها اعلام شده طولانی شدن فرآیند مشکلات در کارخانه داروگر باعث شده تا مالک و کارفرمای این شرکت به اخراج دسته جمعی کارگران روی آورده و دستور پلمب قسمت های مختلف کارخانه را بدهد.آنطور که مدیر عامل کارخانه داروگر اعلام کرده، به دلیل مشکل با اداره مالیات، تمام بخش ها و سالن های کارخانه را تعطیل کرده است؛ به نظر می رسد که کارگران باقی مانده هم ممکن است به ...
شعار امسال نمایشگاه تابعی از جهت گیری اقتصادی کشور و با عنوانصنعت مالی پیشران، رشد تولید و مهار ...1402/3/6
پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بانک، بیمه و بورس) 16 تا 19 خرداد در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود به گزارشایران اکونومیست ، رییس شورای سیاستگذاری پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی امروز (شنبه) در نشست خبری افزود: شعار امسال نمایشگاه تابعی از جهت گیری اقتصادی کشور و با عنوانصنعت مالی پیشران، رشد تولید و مهار تورماست.محمد محمدیگفت: در این نمایشگاه دستاورد صنعت مالی در یک سال گذشته و چشم اندازها ارائه می شود. وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه اطلاعات به مخاطبان در گروه های مختلف (تخصصی و مالی) است و شرکت کنندگان موظف هستند قالب های خلاقانه ای برای ارائه خدمات خود داشته باشند. رییس شورای سیاستگذاری نمایشگاه بیان داشت: در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی علاوه بر بانک، بیمه و بورس، ...
قانون بیمه کارگران ساختمانی در حال اصلاح است و به زودی به صحن مجلس شورای اسلامی می آید.1402/3/8
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قانون بیمه کارگران ساختمانی در حال اصلاح است و به زودی به صحن مجلس شورای اسلامی می آید. حسن محمدیاری در جلسه علنی امروز دوشنبه 8 خرداد ماه مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، اظهار داشت: وضعیت مسکن و اجاره بها صدای مردم را درآورده است و ما در مجلس شورای اسلامی در تلاش هستیم تا سازوکاری را تعریف کنیم که به مردم کمک کند. اکنون به دلیل افزایش قیمت مجوزها مراجعات زیادی به ما شده و مجوزی که قبلاً پنج میلیون تومان بود، به 50 میلیون تومان رسیده است.
محمدیاری: در سال مهار تورم برآیند تمام فعالیت ها باید به سمت مهار تورم برود1402/3/8
نماینده مردم تالش و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: در سالی که مقام معظم رهبری آن را مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کرده است قطعا برآیند تمام فعالیت های تولیدی و اقتصادی باید به سمت مهار تورم باشد.به گزارش ایران اکونومیست، حسن محمدیاری در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: موضوع جلسه امروز مجلس به بحث مسکن و اجاره بها باز می گردد که امروز صدای مردم را درآورده است.ما در مجلس شورای اسلامی در تلاش هستیم تا سازوکاری را تعریف کنیم که به مردم کمک کند.قطعا برآیند تمام فعالیت های تولیدی و اقتصادی باید به سمت مهار تورم و رشد تولید باشد اما امروز در عمل این اتفاق نیفتاده است. نماینده مردم تالش و رضوانشهر در ادامه تصریح کرد: بحث قانون بیمه کارگران ساختمانی مشکلاتی را در جامعه ...
ماده ۱۵ لایحه برنامه توسعه هفتم، آینده کار کشور را زیر سوال می برد1402/3/9
رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کشور تاکید کرد: اگر سیاستمداری فکر می کند که با کار کردنِ یک جوان به مدتِ سه سال، آن فرد در جایگاه استادی قرار می گیرد باید بگوییم که این سیاستمدار ادبیات اشتغال جهانی را متوجه نشده است.به گزارش ایلنا،سمیه گلپور، رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کشور،در هفتمین همایش ملی کار گفت: عصر جدید، عصر تعامل فناوری های مختلفی است که بر پایهپیشرفت های دیجیتالی و هوش مصنوعی ایجاد شده است.اینترنت اشیا، چاپهای سه بعدی، واقعیت افزوده مجازی همه محصول این عصر هستند. وی گفت: این عصر هم فرصت ها دارد و هم چالش ها؛ از چالش های این عصر می توان به روی کار آمدن مشاغل جدید اشاره کرد.طبق برآورد سازمان های جهانی بین 47 تا 60 درصد مشاغل تغییر شکل داده اند و پیش بینی می شود بیست سال اینده نزدیک ...
برنامه تحول نظام سلامت از درمان به پیشگیری1402/3/7
فارس پلاس؛ دیگر رسانه ها-ایرنا نوشت: برنامه پزشک خانواده، پزشکی خانواده یا هر نام دیگری که بر روی آن بگذارند یکی از آن برنامه های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل 5 دولت درگیر اجرای آن شدند.مسئولان در همه این دولت ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.در این دوران بارها نسخه های مختلف برنامه اجرایی این قانون در قالب نسخه های 01، 02، 03 وغیره ، مصوبات مختلف هیات دولت، شورای عالی بیمه، وزارت بهداشت، وزارت رفاه ( تعاون کار و رفاه اجتماعی) ابلاغ شده است اما حاصل کار هنوز روشن نیست.این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم ( 1388- 1384) مطرح شد.در بند ب ماده 91 این قانون آمده است: تا ...