نکته دیگر هم اینکه بلوار کشاورز به دلیل اهمیت تاریخی اش، در دهه نود در فهرست میراث ملی ثبت شد.
به نقل از خبرگزاری تحلیلی ایران1402/3/6کد خبر 14023216716
فرادید نوشت: شاید کمتر کسی بداند که بلوار کشاورز امروزی قدمتی در حدود یک قرن دارد..
بررسی داده های تاریخی نشان می دهد که بلوار کشاورز در دوره پهلوی اول ساخته شد، درست در زمانی که منطقه 6 تهران در حال شکل گیری بود..
برخی مدعی اند که بلوار کشاورز یکی از اولین بلوارهای ایران است که در طول دو قرن اخیر ساخته شده است..
البته جالب است بدانید که بلوار کشاورز ابتدا آب کرج نام داشت که بعدها به الیزابت تغییر نام پیدا کرد..
همچنین این بلوار به دلیل وجود رودخانه ای قدیمی و سرسبزی درختان محل استراحت و تفریح پایتخت نشینان بود..
بعد از انقلاب هم این بلوار به کشاورز تغییر نام داد..
نکته دیگر هم اینکه بلوار کشاورز به دلیل اهمیت تاریخی اش، در دهه نود در فهرست میراث ملی ثبت شد..
در ادامه چند تصویر از بلوار کشاورز در دهه 40 و یک عکس در دهه 50 را مشاهده خواهید کرد که تغییرات این بلوار در طول زمان را به نمایش می گذارد..
واژه شناسی این خبر (شهر تهران):
تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران، مرکز استان تهران، بزرگ ترین و پرجمعیت ترین شهر شیعه نشین است. آبادی تهران که از آغاز دوران اسلامی وجود داشت، جزو دهستان های ری محسوب می شد. تهران در دوره صفویه شکل شهر پیدا کرد و در دوره قاجاریه، پایتخت رسمی ایران شد. تاریخ تشیع تهران متأثر از شکل گیری تشیع در قم و سپس ری در قرن دوم هجری بود. در قرن هشتم هجری، پس از حمله مغول و افول ری و ورامین، بیشتر مردم تهران شیعه بوده و از دوره صفویه و قاجاریه و پس از انقلاب اسلامی ایران تا امروز بیشتر مردم تهران شیعه دوازده امامی هستند. در دوره قاجاریه حوزه علمیه تهران شکل می گیرد و در دوره هایی علمای صاحب نامی در تهران حضور داشتند. همچنین در تهران، بناهای اسلامی و مراکز علمی، اقتصادی و سیاسی مختلفی وجود دارد: امامزادگان، مساجد و تکایای تاریخی، مدارس علمیه تهران، جامعه روحانیت مبارز تهران، مجمع جهانی اهل بیت، جامعه تعلیمات اسلامی، حسینیه ارشاد، مهدیه تهران و بازار تهران از جمله این اماکن است.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (بلوار کشاورز):
بلوار کشاورز (نام پیشین: بلوار الیزابت ) بلواری شرقی - غربی در منطقه ۶ شهرداری تهران است. علت نام گذاری این خیابان به بلوار کشاورز، مجاورت ساختمان پیشین وزارت کشاورزی ایران با آن است.ساختمان مورد اشاره هم اکنون ساختمان قوه قضاییه است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (کشاورز):
کشاورز یا دهقان یا زارع یا برزگر به فردی گفته می شود که برای تولید غذا و بهره برداری اقتصادی به کشت و کار در زمین های کشاورزی یا نگه داری دام های اهلی می پردازد. یک کشاورز ممکن است در زمین خود به عنوان مالک یا در زمین های افراد دیگر به عنوان کارگر مشغول به کار باشد.
اصطلاح کشاورز به کسی که در تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و طیور فعال است، صدق می کند. محصولات کشاورزی می تواند تنها برای مصرف خانوادهٔ کشاورز یا جامعه تولید شود.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)